Povezane vesti

Jezivo! Deca u Hrvatskoj razbila automobile samo zato što su imala ove registracije!

Alo 17.03.2019
U dubrovačkom naselju Nova Mokošica tokom protekle nedelje uništene su tri registarske tablice automobila iz Srbije. Navodi se da je reč o dvema beogradskim i jednim somborskim registarskim tablicama. Prema nezvaničnim informacijama ovog dnevnika… »

Deca uništila srpske tablice, tata rekao da su "zločesti auti"

Vesti online 17.03.2019
U dubrovačkom naselju Nova Mokošica tokom protekle nedelje uništene su tri registarske tablice automobila iz Srbije, javio je "Dubrovački dnevnik". Navodi se da je reč o dvema beogradskim i jednim somborskim registarskim tablicama. Prema nezvaničnim… »

Dubrovnik, uništene tri registarske tablice iz Srbije

RTS 17.03.2019
U dubrovačkom naselju Nova Mokošica ove nedelje uništene su tri registarske tablice automobila iz Srbije, javio je "Dubrovački dnevnik". Navodi se da je reč o dvema beogradskim i jednim somborskim registarskim tablicama. Prema nezvaničnim… »

U Dubrovniku deca skinula srpske registarske tablice: "Tata je rekao da su to zločesti automobili"

Telegraf 17.03.2019
Nekoliko dece nižih razreda osnovne škole udarala su tablice i oštećivala ih. U dubrovačkom naselju Nova Mokošica tokom protekle nedelje uništene su tri registarske tablice automobila iz Srbije, javio je "Dubrovački dnevnik". Navodi se da je reč… »

Dubrovnik: Deca uništila srpske tablice – tata rekao da su u autu zločesti ljudi

RTV 17.03.2019
DUBROVNIK - U dubrovačkom naselju Nova Mokošica tokom protekle nedelje uništene su tri registarske tablice automobila iz Srbije, javio je "Dubrovački dnevnik". Navodi se da je reč o dvema beogradskim i jednim somborskim registarskim tablicama. Prema… »

Skandal u Hrvatskoj: Deca uništila tablice Srbije,tata rekao da su zločesti auti

Večernje novosti 17.03.2019
U dubrovačkom naselju Nova Mokošica tokom protekle nedelje uništene su tri registarske tablice automobila iz Srbije. U dubrovačkom naselju Nova Mokošica tokom protekle nedelje uništene su tri registarske tablice automobila iz Srbije, javio je… »

Dubrovnik: Deca uništila tablice srb

Mondo 17.03.2019
U dubrovačkom naselju Nova Mokošica tokom protekle nedelje uništene su tri registarske tablice automobila iz Srbije, javio je "Dubrovački dnevnik". Foto: MONDO/Jelena Stokić Navodi se da je reč o dvema beogradskim i jednim somborskim registarskim… »

Deca u Hrvatskoj porazbijala kola sa srpskim tablicama: Tata im je rekao da su to ''zločesti auti''

Srbija danas 17.03.2019
U dubrovačkom naselju Nova Mokošica tokom protekle nedelje uništene su tri registarske tablice automobila iz Srbije. Navodi se da je reč o dvema beogradskim i jednim somborskim registarskim tablicama. Maloletnik gubi kontrolu nad autom i obara troje… »

Deca u dubrovniku razbijala srpske tablice, pa dala skandalozno objašnjenje: Tata nam je rekao da su to zli automobili!

Kurir 17.03.2019
Tri srpske registarske tablice sa putničkih vozila uništene su ove nedelje u Novoj Mokošici, prigradskom dubrovačkom naselju. Reč je o dve beogradske i jednoj somborskoj tablici. Kako prenose lokalni mediji, nekoliko dece nižih razreda osnovne… »

''Zločesti srpski automobili'' u Dubrovniku: Roditelji uče decu da skidaju srpske registarske tablice

Pravda 17.03.2019
U dubrovačkom naselju Nova Mokošica nekoliko maloletnika oštetilo je registarske oznake tri automobila iz Srbije, jer su im roditelji rekli kako je reč o "zločestim autima", pišu dubrovački mediji. Oštećene su beogradske i somborske registarske… »

Vesti dana »