Povezane vesti
Monstrum sa novog zelanda ne želi advokata: Tarant će se braniti sam, svi strahuju od njegovih reči! (video)
Kurir 18.03.2019
Australijanac optužen za ubijanje 50 osoba u dve novozelandske džamije se ne čini mentalno nestabilan i planira sam sebe da zastupa pred sudom, rekao je u ponedeljak njegov advokat kog mu je dodelio sud. Ova objava izaziva zabrinutost kako bi beli… »
Novi Zeland: Optuženi za 50 ubistava se planira sam braniti
Al Jazeera 18.03.2019
Brenton Tarrant se tereti za ubistvo 50 osoba u dvije novozelandske džamije. Australac optužen za ubijanje 50 osoba u dvije novozelandske džamije se ne čini mentalno nestabilan i planira sam sebe predstavljati pred sudom, kazao je u ponedjeljak njegov… »
Vesti dana »
U Čačku proglašena vanredna situacija zbog havarije sa vodosnabdevanjem
N1 Info pre 5 satijoš 37 povezanih
(Foto) "Čuo se jak udarac, prasak i jaukanje!" Tramvaj se zakucao u zgradu! Prve slike sa mesta teške nesreće na Dorćolu
Blic pre 14 minutajoš 118 povezanih
RZS: Prosečna neto plata za mart u Srbiji 121.650 dinara, najplaćeniji programeri i duvandžije
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 33 povezane
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 5 satijoš 10 povezanih
Tramp: Zemlje Bliskog istoka da potpišu Avramove sporazume; Iran sa "novim sistemom" oborio dron iznad Zaliva
RTS pre 14 minutajoš 37 povezanih