Povezane vesti
Plenković ne ide u Blajburg: Imam druge obaveze!
Kurir 18.03.2019
Hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je da mu je želja da u Jasenovcu bude održana jedinstvena komemoracija i da je stav Vlade da se tamo pokloni jasno i nedvosmisleno žrtvama ustaškog režima, a da na komemoraciju u Blajburg neće ići, jer, kaže, u… »
Plenković: Ne idem u Blajburg, imam neke obaveze
Sputnik 18.03.2019
Hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je danas mu je želja da u Jasenovcu bude održana jedinstvena komemoracija i da je stav Vlade da se tamo pokloni jasno i nedvosmisleno žrtvama ustaškog režima, a da na komemoraciju u Blajburg neće ići, jer, kaže, u… »
Vesti online 18.03.2019
Hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je danas mu je želja da u Jasenovcu bude održana jedinstvena komemoracija i da je stav Vlade da se tamo pokloni jasno i nedvosmisleno žrtvama ustaškog režima, a da na komemoraciju u Blajburg neće ići, jer… »
Večernje novosti 17.03.2019
Plenković je za RTL rekao da u Blajburg ni ove godine neće ići, navodeći da će "imati tada neke druge stvari na dnevnom redu, za koje već sada zna, ali nisu još da ih objavi za javnost" Hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je danas mu je želja da u… »
Vesti dana »
Skupština Niša usvojila Deklaraciju o zabrani geoloških istraživanja i rudarenja
Nedeljnik pre 17 minutajoš 32 povezane
Ko će zameniti Laridžanija? Likvidacija vladara iz senke pokreće borbu za moć u Iranu: Jedno ime se posebno ističe! (foto)
Kurir pre 37 minutajoš 37 povezanih
Topić pravi čuda u Oklahomi: Srpski košarkaš dominira i najavljuje povratak u NBA ligu!
Hot sport pre 1 satjoš 49 povezanih
Zahlađenje i jak vetar u Srbiji: Udari olujne jačine na istoku, temperatura do 12 stepeni
Glas Zaječara pre 2 satajoš 23 povezane
Presedan: Senegalu oduzeta titula prvaka Afrike, Maroko šampion
BBC News pre 17 minutajoš 25 povezanih