Povezane vesti
Plenković ne ide u Blajburg: Imam druge obaveze!
Kurir 18.03.2019
Hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je da mu je želja da u Jasenovcu bude održana jedinstvena komemoracija i da je stav Vlade da se tamo pokloni jasno i nedvosmisleno žrtvama ustaškog režima, a da na komemoraciju u Blajburg neće ići, jer, kaže, u… »
Plenković: Ne idem u Blajburg, imam neke obaveze
Sputnik 18.03.2019
Hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je danas mu je želja da u Jasenovcu bude održana jedinstvena komemoracija i da je stav Vlade da se tamo pokloni jasno i nedvosmisleno žrtvama ustaškog režima, a da na komemoraciju u Blajburg neće ići, jer, kaže, u… »
Vesti online 18.03.2019
Hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je danas mu je želja da u Jasenovcu bude održana jedinstvena komemoracija i da je stav Vlade da se tamo pokloni jasno i nedvosmisleno žrtvama ustaškog režima, a da na komemoraciju u Blajburg neće ići, jer… »
Večernje novosti 17.03.2019
Plenković je za RTL rekao da u Blajburg ni ove godine neće ići, navodeći da će "imati tada neke druge stvari na dnevnom redu, za koje već sada zna, ali nisu još da ih objavi za javnost" Hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je danas mu je želja da u… »
Vesti dana »
Hapšenje u Surdulici: Policija pronašla 35 ilegalnih migranata u kombiju, osumnjičeni zadržan do 48 sati
Kurir pre 48 minutajoš 60 povezanih
Marta Kos ne odustaje od pritiska na Srbiju: Što pre menjajte zakone!
Vesti online pre 6 satijoš 29 povezanih
Kraj četvorodnevne blokade: Makedonski prevoznici se večeras povlače sa granica
Insajder pre 1 satjoš 26 povezanih
Zvezda bolja, ali bez pobede: Duarte spasio crveno-bele poraza u finišu!
Hot sport pre 12 minutajoš 41 povezana