Povezane vesti
Plenković ne ide u Blajburg: Imam druge obaveze!
Kurir 18.03.2019
Hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je da mu je želja da u Jasenovcu bude održana jedinstvena komemoracija i da je stav Vlade da se tamo pokloni jasno i nedvosmisleno žrtvama ustaškog režima, a da na komemoraciju u Blajburg neće ići, jer… »
Plenković: Ne idem u Blajburg, imam neke obaveze
Sputnik 18.03.2019
Hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je danas mu je želja da u Jasenovcu bude održana jedinstvena komemoracija i da je stav Vlade da se tamo pokloni jasno i nedvosmisleno žrtvama ustaškog režima, a da na komemoraciju u Blajburg neće ići, jer… »
Vesti online 18.03.2019
Hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je danas mu je želja da u Jasenovcu bude održana jedinstvena komemoracija i da je stav Vlade da se tamo pokloni jasno i nedvosmisleno žrtvama ustaškog režima, a da na komemoraciju u Blajburg neće ići… »
Večernje novosti 17.03.2019
Plenković je za RTL rekao da u Blajburg ni ove godine neće ići, navodeći da će "imati tada neke druge stvari na dnevnom redu, za koje već sada zna, ali nisu još da ih objavi za javnost" Hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je danas mu je… »
Vesti dana »
Određen pritvor za uhapšene zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
Al Jazeera pre 2 satajoš 35 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Žestok sukob Izraela i Hezbolaha u Hiamu; Borelj: Članice EU moraju da postupaju po nalogu Međunarodnog krivičnog suda
RTV pre 36 minutajoš 27 povezanih
Pašalić dobio dozvolu da poseti Vesića u zatvoru: Zaštitnik građana došao u Novi Sad sa samo jednim ciljem
Telegraf pre 1 satjoš 25 povezanih