Povezane vesti

Nekad i sad: Za Stefanovića RTS bio "lažovizija", za Vučića policajci "miševi"

N1 Info pre 34 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić spreman je, kako kaže, da otvori temu RTS-a, ali kaže da bi mogao i da govori o sveobuhvatnoj sceni. Vučić tvrdi da na javnom servisu Srpska napredna stranka nije zaposlila ni jednog novinara, što mu kako kaže, zameraju i stranačke kolege.
Izvor: N1 Jasno je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić neće da razgovara sa liderima Saveza za Srbiju, ali već treći mesec ponavlja da je spreman da razgovara sa građanima o svemu pa i o RTS-u. 18.03.2019. "Ajde da vidimo ko su... »

U Beogradu skup posvećen bombardovanju: Agresija ne rađa slobodu

Večernje novosti pre 34 dana
Vučić: Srpski narod ostao nepokoren. Bombardovanje SRJ bilo akt agresije na samostalnu evropsku zemlju - rekao Andrej Turčak, predsednik Saveta Federacije Rusije
NATO agresija je bila težak zločin protiv male, suverene zemlje. Ona je pokazala da nasilje donosi samo trenutnu pobedu, ali nikada ne može da obezbedi stabilnost i trajni mir. Bombardovanjem SRJ, promenjen je suveren na Kosovu i... »

Vučić: Na vlast se ne dolazi testerom, već izborima

Politika pre 35 dana
Na vlast se dolazi izborima, demokratskim putem i demokratskim procesima, a time što ćete unositi testere i zauzimati neke prostorije ne znači da ste osvojili narodnu volju, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je, nakon otvaranja 4. Beogradskog strateškog dijaloga „20 godina... »

Đurić: Krajnji cilj bombardovanja nije i neće biti ostvaren

Blic pre 35 dana
Krajni cilj NATO bombardovanja, da Srba više ne bude na Kosovu i Metohiji nije i neće biti ostvaren, poručio je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, uz ocenu da je otimanje teritorije Srbije i aneksija KiM nekoj od susednih zemlaja bio glavni motiv NATO agresije na Jugoslaviju... »

"Krajnji cilj bombardovanja nije i neće biti ostvaren"

B92 pre 35 dana
B92: "Krajnji cilj bombardovanja nije i neće biti ostvaren"
Beograd -- Krajni cilj NATO bombardovanja - da Srba više ne bude na Kosovu i Metohiji nije i neće biti ostvaren, poručio je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.
On je ocenio i da je otimanje teritorije Srbije i aneksija KiM nekoj od susednih zemlaja bio glavni motiv NATO agresije na Jugoslaviju 1999.godine. "Neko je žeeleo da otme Srbiji 10.877 kvadatnih kilometara sa krajnjim ciljem da... »

Đurić: Krajnji cilj bombardovanja nije i neće biti ostvaren

Dnevnik pre 35 dana
BEOGRAD: Krajni cilj NATO bombardovanja - da Srba više ne bude na Kosovu i Metohiji nije i neće biti ostvaren, poručio je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić uz ocenu da je otimanje teritorije Srbije i aneksija KiM nekoj od susednih zemlaja bio glavni motiv NATO agresije na Jugoslaviju 1999.godine.
''Neko je želeo da otme Srbiji 10.877 kvadatnih kilometara sa krajnjim ciljem da se izvrši aneksija jednoj od susednih zemalja. Svedoci smo da se mesecima unazad brišu granice između KiM i Albanije i da niko od zapadnih... »

Vučić: Spreman sam da otvorim temu RTS, pristajem na dijalog sa građanima

N1 Info pre 35 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je spreman da se otvori temu RTS i da pristaje na dijalog sa građanima, ali da ne želi da razgovara sa pojedinim opozicionim političarima.
Izvor: N1 On je novinarima, posle otvaranja međunarodne konferencije "20 godina nakon bombardovanja Jugoslavije - lekcije za evropsku bezbednost u 21. veku", rekao da Srpska napredna stranka, čiji je predsednik, nije dovela... »

"Mogao bih milion stvari da izdvojim, sećanja bi navirala"

B92 pre 35 dana
B92: "Mogao bih milion stvari da izdvojim, sećanja bi navirala"
NATO agresija je bila težak zločin protiv male suverene zemlje, ali je srpski narod i 20 godina posle toga nepokoren, rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić
On je to izjavio na otvaranju Četvrtog beogradskog strateškog dijaloga. "Srbija i srpski narod su bez obzira na to i danas nepokoreni. Danas smo u procesu sveobuhvatne nacinanle i državne konsolidacije i uveren sam u sigurnu i... »

Đurić: Krajnji cilj bombardovanja nije i neće biti ostvaren

RTV pre 35 dana
RTV: Đurić: Krajnji cilj bombardovanja nije i neće biti ostvaren
BEOGRAD - Krajni cilj NATO bombardovanja - da Srba više ne bude na Kosovu i Metohiji nije i neće biti ostvaren, poručio je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić uz ocenu da je otimanje teritorije Srbije i aneksija KiM nekoj od susednih zemalja bio glavni motiv NATO agresije na Jugoslaviju 1999. godine.
''Neko je želeo da otme Srbiji 10.877 kvadratnih kilometara sa krajnjim ciljem da se izvrši aneksija jednoj od susednih zemalja. Svedoci smo da se mesecima unazad brišu granice između KiM i Albanije i da niko od zapadnih... »

Vučić: Otvoriću temu RTS-a, ali s opozicijom neću da razgovaram

Nova ekonomija pre 35 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je spreman da se otvori temu RTS i da pristaje na dijalog sa građanima, ali da ne želi da razgovara sa pojedinim opozicionim političarima. On je novinarima, posle otvaranja međunarodne konferencije "20 godina nakon bombardovanja Jugoslavije - lekcije... »

Vučić: Šetnja može, nasilje ne

RTS pre 35 dana
RTS: Vučić: Šetnja može, nasilje ne
Dijalog se vodi u parlamentu a ne na ulici i to su evropske norme i vrednosti rekao je predsednik Aleksandar Vučić. Navodi da je spreman da razgovara sa građanima ali ne i sa onima koji su uništili i urušili zemlju.
Aleksandar Vučić je, povodom izjave portparolke EU Maje Kocijančič da protesti treba da budu mirni i u okviru zakona kao što su bili pre proteklog vikenda, istakao da je i on to govorio i da su to evropske norme. "Pa, to sam i ja... »

Vučić: Opozicija napravila katastrofalnu grešku neredima na protestima

SEEbiz pre 35 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je opozicija napravila katastrofalnu grešku neredima na protestima, za koje je rekao da su posledica besa, frustracije, nemoći i nedostatka političkog programa.
Vučić je novinarima u hotelu Metropol rekao da je na vlast došao legitimno, da mu je volja naroda dala legitimitet. "Na vlast se dolazi izborima, demokratskim putem, a ne time što ćete da unosite testere i upadate nekome u... »

Parada da bude 9. maja, ne na godišnjicu agresije NATO

Večernje novosti pre 35 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će Srbija u Nišu 24. marta obeležiti 20. godišnjicu NATO agresije, ali je sugerisao da vojna parada, koja je planirana za taj dan, bude održana na Dan pobede, 9. maja
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će Srbija u Nišu 24. marta obeležiti 20. godišnjicu NATO agresije, ali je sugerisao da vojna parada, koja je planirana za taj dan, bude održana na Dan pobede, 9. maja. "Zamolio sam... »

Predsednik Srbije: Na vlast se ne dolazi testerom, već izborima

Večernje novosti pre 35 dana
Predsednik Srbije naglasio je da agresija na SRJ nije na KiM donela mir, niti društvo koje se zasniva na demokratiji, a tako ni trajnu stabilnost
NA vlast se dolazi izborima, demokratskim putem i demokratskim procesima, a time što ćete unositi testere i zauzimati neke prostorije ne znači da ste osvojili narodnu volju, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.... »

Vučić: Vojna parada 9. maja na Dan pobede

Blic pre 35 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će Srbija u Nišu 24. marta obeležiti 20. godišnjicu NATO agresije, ali je sugerisao da vojna parada, koja je planirana za taj dan, bude održana na Dan pobede, 9. maja. - Zamolio sam Ministarstvo odbrane i policiju da parada na kojoj ćemo... »

Vučić o reakciji EU: To sam i ja rekao, niste mi verovali

B92 pre 35 dana
B92: Vučić o reakciji EU: To sam i ja rekao, niste mi verovali
Šetnja može, nasilje ne, a dijalog se vodi u parlamentu, ne na ulici, to su, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić, i evropske norme i vrednosti.
On je, povodom izjave portparolke EU Maje Kocijančič da protesti treba da budu mirni i u okviru zakona kao što su bili pre proteklog vikenda, istakao da je i on to govorio i da su to evropske norme. "Pa, to sam i ja rekao, niste... »

Dvadeset godina od bombardovanja, posledice i pouke

RTS pre 35 dana
RTS: Dvadeset godina od bombardovanja, posledice i pouke
Do pre pet godina smo ćutali, danas govorimo otvoreno, ne sa mržnjom ali sa željom da osudimo ono što smatramo da je bilo nepravedno, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji "20 godina nakon bombardovanja Jugoslavije – lekcije za evropsku bezbednost u 21. veku". Ruski zvaničnik Andrej Turčak je ocenio da je bombardovanje SRJ bio akt vojne agresije protiv suverene evropske zemlje i da se to dogodilo pod vrlo spornim izgovorima.
Predsednik Aleksandar Vučić je na otvaranju međunarodne konferencije "20 godina nakon bombardovanja Jugoslavije – lekcije za evropsku bezbednost u 21. veku" zahvalio učesnicima što će doprineti izvlačenju pouka iz tog događaja.... »

Vučić: Spreman sam da razgovaram o RTS, ali ne sa opozicionarima

Danas pre 35 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je spreman da se otvori temu Radio-televizije Srbije i da pristaje na dijalog sa građanima, ali da ne želi da razgovara sa pojedinim opozicionim političarima.
Vučić je u izjavi novinarima posle otvaranja međunarodne konferencije „20 godina nakon bombardovanja Jugoslavije – lekcije za evropsku bezbednost u 21. veku“, rekao da Srpska napredna stranka, čiji je predsednik, nije dovela... »

Vučić o opoziciji: Mislim da su napravili katastrofalne greške

Dnevnik pre 35 dana
BEOGRAD: Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga više od toga zašto zapadne ambasade nisu reagovale na ono što se događalo tokom protesta u poslednja dva dana, zanima kako reaguju građani Srbije.
"Mene najviše zanima kako će da reaguje naš narod. I video sam juče kako su ljudi reagovali", rekao je Vučić, upitan "zbog čega nijedna zapadna ambasada nije reagovala na nasilje opozicije". Vučić je napomenuo da su, koliko on... »

Vučić poručio opoziciji: Na vlast se ne dolazi testerom, već izborima! Neću da bežim, moja savest je čista

Kurir pre 35 dana
Na vlast se dolazi izborima, demokratskim putem i demokratskim procesima, a time što ćete unositi testere i zauzimati neke prostorije ne znači da ste osvojili narodnu volju, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je, nakon otvaranja 4. Beogradskog strateškog dijaloga "20 godina... »

"Na vlast se ne dolazi silom, možete jedino da me ubijete"

RTV pre 35 dana
RTV: "Na vlast se ne dolazi silom, možete jedino da me ubijete"
BEOGRAD - Na vlast se dolazi izborima, demokratskim putem i demokratskim procesima, a time što ćete unositi testere i zauzimati neke prostorije ne znači da ste osvojili narodnu volju, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Vučić je, posle otvaranja 4. Beogradskog strateškog dijaloga "20 godina od bombardovanja Jugoslavije – pouke za evropsku bezbednost u 21. veku", podsetio da je on legalno i legitimno izabran. "Koji im je ovo put i Uskrs već, da... »

Turčak: NATO bombardovanje godine akt vojne agresije

RTV pre 35 dana
RTV: Turčak: NATO bombardovanje godine akt vojne agresije
BEOGRAD - Zamenik predsednika Saveta Federacije Federalne Skupštine Rusije Andrej Turčak ocenio je danas u Beogradu da je bombardovanje SRJ bio akt vojne agresije protiv suverene evropske zemlje i da se to dogodilo pod vrlo spornim izgovorima.
Na konferenciji "Dvadeset godina od bombardovanja Jugoslavije - pouke za evropsku bezbednost u 21. veku", Turčak je rekao da su tokom bombardovanja Jugoslavije 1999. godine bili korišćeni radioaktivni uranijum i da je bilo mnogo... »

Vučić: NATO agresija bila težak zločin protiv Srbije

Dnevnik pre 35 dana
BEOGRAD: NATO agresija je bila težak zločin protiv male suverene zemlje, ali je srpski narod i 20 godina posle toga nepokoren, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić na otvaranju Četvrtog Beogradskog strateškog dijaloga.
"Srbija i srpski narod su bez obzira na to i danas nepokoreni. Danas smo u procesu sveobuhvatne naci onalnei državne konsolidacije i uveren sam u sigurnu i uspešu budućnost", naglasio je Vučić a preneo Tanjug Srbija je kao mala i... »

"Parada da bude devetog maja, na Dan pobede" Vučić o obeležavanju 20. godišnjice NATO agresije

Srbija danas pre 35 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će Srbija u Nišu 24. marta obeležiti 20. godišnjicu NATO agresije, ali je sugerisao da vojna parada, koja je planirana za taj dan, bude održana na Dan pobede, 9. maja.
- Zamolio sam Ministarstvo odbrane, i policiju da parada na kojoj ćemo prikazati sve što imamo ne bude 24. marta već 9. maja na Dan pobede nad fažišmom i da tada pokažemo šta imamo i koliko je srpska vojska ojačala sopstvenim... »

Vučić opoziciji: Možete jedino da me ubijete

Mondo pre 35 dana
Na vlast se dolazi izborima, demokratskim putem i demokratskim procesima, a time što ćete unositi testere i zauzimati neke prostorije ne znači da ste osvojili narodnu volju, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Foto: MONDO/Stefan Stojanović "Koji im je ovo put i Uskrs već, da oni misle da se sklanja neko silom. Možete jedino da me ubijete, jer sam ja legalno i legitimno izabran. Danas mi je legitimitet veći nego tada. Volja naroda je... »

Vučić: Zamolio sam Ministarstvo odbrane da datum održavanja vojne parade pomere za 9. maj

Kurir pre 35 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će Srbija u Nišu 24. marta obeležiti 20. godišnjicu NATO agresije, ali je sugerisao da vojna parada, koja je planirana za taj dan, bude održana na Dan pobede, 9. maja. "Zamolio sam Ministarstvo odbrane, i policiju da parada na kojoj ćemo... »

NATO agresija je bila težak zločin protiv Srbije, bombe nisu uklonile vekovni sukob Srba i Albanaca: Vučić uoči 20. godišnjice bombardovanja SRJ

Telegraf pre 35 dana
- Imamo svojevrsni geto za Srbe i Albance, u kojem mogu da nastave da se mrze, uz pojačan nadzor. To je samo odlaganje i izbegavanje rešenja - podvukao je on
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naglasio je danas da agresija na SRJ nije na Kosovu i Metohiji donela mir, niti društvo koje se zasniva na demokratiji, a tako ni trajnu stabilnost, i poručio da bez razgovora sa Srbijom Albanci... »

Vučić: Opozicija napravila katastrofalnu grešku neredima na protestima

Beta pre 35 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je opozicija napravila katastrofalnu grešku neredima na protestima, za koje je rekao da su posledica besa, frustracije, nemoći i nedostatka političkog programa. Vučić je novinarima u hotelu Metropol rekao da je na vlast došao legitimno, da mu... »

Vučić: Odložiti vojnu paradu za 9. maj, ne u NATO

Mondo pre 35 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će Srbija u Nišu 24. marta obeležiti 20. godišnjicu NATO agresije, ali je sugerisao da vojna parada, koja je planirana za taj dan, bude održana na Dan pobede, 9. maja. "Nećemo u NATO".
Foto: Mondo/Goran Sivački "Zamolio sam Ministarstvo odbrane, i policiju da parada na kojoj ćemo prikazati sve što imamo ne bude 24. marta već 9. maja na Dan pobede nad fažišmom i da tada pokažemo šta imamo i koliko je srpska... »

Vučić: Svako neka radi svoj posao, a ko počini bilo kakvo nasilje biće sankcionisan! Spreman sam da razgovaram sa građanima, ali sa fašistima ne! (kurir TV)

Kurir pre 35 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas u Beogradu skup pod nazivom "Dvadeset godina od bombardovanja Jugoslavije - pouke za evropsku bezbednost u 21. veku". On se posle otvaranja skupa obratio novinarima: Predsednik je rekao da je zahvalan zameniku predsednika Saveta Federacije Ruske... »

Vučić sugeriše da se parada umesto 24. marta održi 9. maja

B92 pre 35 dana
B92: Vučić sugeriše da se parada umesto 24. marta održi 9. maja
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će Srbija u Nišu 24. marta obeležiti 20. godišnjicu NATO agresije.
Vučić je sugerisao da vojna parada, koja je planirana za taj dan, bude održana na Dan pobede, 9. maja. "Zamolio sam Ministarstvo odbrane, i policiju da parada na kojoj ćemo prikazati sve što imamo ne bude 24. marta već 9. maja na... »

Vučić: NATO agresija težak zločin protiv Srbije

RTV pre 35 dana
RTV: Vučić: NATO agresija težak zločin protiv Srbije
BEOGRAD - NATO agresija je bila težak zločin protiv male suverene zemlje, ali je srpski narod i 20 godina posle toga nepokoren, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić na otvaranju Četvrtog Beogradskog strateškog dijaloga.
"Srbija i srpski narod su bez obzira na to i danas nepokoreni. Danas smo u procesu sveobuhvatne nacionalne i državne konsolidacije i uveren sam u sigurnu i uspešnu budućnost", naglasio je Vučić. Srbija je kao mala i nezavisna... »

Vučić: Bombardovanjem promenjen suveren na Kosovu, ali ne i rešenje

Danas pre 35 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je bombardovanjem Savezne Republike Jugoslavije 1999. godine promenjen suveren na Kosovu i Metohiji, ali da nisu obezbeđeni mir i demokratski sistem na tom prostoru.
Vučić je na otvaranju Međunarodne konferencije „20 godina nakon bombardovanja Jugoslavije – lekcije za evropsku bezbednost u 21. veku“ kazao da je ponosan što Srbija može da govori o tom događaju. „Pre pet godina sopstvene senke... »

Danas skup o godišnjici bombardovanja: Predsednik Srbije na otvaranju četvrte međunarodne konferencije u Beogradu

Kurir pre 35 dana
Četvrta međunarodna konferencija Beogradski strateški dijalog (BSD) pod nazivom "Dvadeset godina od bombardovanja Jugoslavije - pouke za evropsku bezbednost u 21. veku", biće održana danas u Beogradu. Skup će uvodnim izlaganjem otvoriti predsednik Republike Aleksandar Vučić, a zatim će se, kao... »

Vučić‡ otvara skup "20 godina od NATO agresije na Jugoslaviju"

Blic pre 35 dana
Četvrta međunarodna konferencija Beogradski strateški dijalog (BSD) pod nazivom "Dvadeset godina od bombardovanja Jugoslavije - pouke za evropsku bezbednost u 21. veku", biće održana danas u Beogradu. Skup će uvodnim izlaganjem otvoriti predsednik Republike Aleksandar Vučić, a zatim će se, kao... »

Vučić danas na skupu o 20 godina od NATO agresije na Jugoslaviju

Srbija danas pre 35 dana
Četvrta međunarodna konferencija Beogradski strateški dijalog (BSD) pod nazivom "Dvadeset godina od bombardovanja Jugoslavije - pouke za evropsku bezbednost u 21. veku", biće održana danas u Beogradu.
Skup će uvodnim izlaganjem otvoriti predsednik Republike Aleksandar Vučić, a zatim će se, kao specijalni gost, učesnicima obratiti i zamenik predsedavajućeg Saveta Federacije Federalne skupštine Ruske Federacije Andrej Turčak.... »
©2019 Netmark d.o.o.