Povezane vesti

Nekad i sad: Za Stefanovića RTS bio "lažovizija", za Vučića policajci "miševi"

N1 Info 18.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić spreman je, kako kaže, da otvori temu RTS-a, ali kaže da bi mogao i da govori o sveobuhvatnoj sceni. Vučić tvrdi da na javnom servisu Srpska napredna stranka nije zaposlila ni jednog novinara, što mu kako kaže… »

U Beogradu skup posvećen bombardovanju: Agresija ne rađa slobodu

Večernje novosti 18.03.2019
Vučić: Srpski narod ostao nepokoren. Bombardovanje SRJ bilo akt agresije na samostalnu evropsku zemlju - rekao Andrej Turčak, predsednik Saveta Federacije Rusije. NATO agresija je bila težak zločin protiv male, suverene zemlje. Ona je pokazala da… »

Vučić: Na vlast se ne dolazi testerom, već izborima

Politika 18.03.2019
Na vlast se dolazi izborima, demokratskim putem i demokratskim procesima, a time što ćete unositi testere i zauzimati neke prostorije ne znači da ste osvojili narodnu volju, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je, nakon… »

Đurić: Krajnji cilj bombardovanja nije i neće biti ostvaren

Blic 18.03.2019
Krajni cilj NATO bombardovanja, da Srba više ne bude na Kosovu i Metohiji nije i neće biti ostvaren, poručio je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, uz ocenu da je otimanje teritorije Srbije i aneksija KiM nekoj od susednih zemlaja bio… »

Đurić: Krajnji cilj bombardovanja nije i neće biti ostvaren

RTV 18.03.2019
BEOGRAD - Krajni cilj NATO bombardovanja - da Srba više ne bude na Kosovu i Metohiji nije i neće biti ostvaren, poručio je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić uz ocenu da je otimanje teritorije Srbije i aneksija KiM nekoj od susednih… »

Đurić: Krajnji cilj bombardovanja nije i neće biti ostvaren

Dnevnik 18.03.2019
BEOGRAD: Krajni cilj NATO bombardovanja - da Srba više ne bude na Kosovu i Metohiji nije i neće biti ostvaren, poručio je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić uz ocenu da je otimanje teritorije Srbije i aneksija KiM nekoj od susednih zemlaja… »

"Mogao bih milion stvari da izdvojim, sećanja bi navirala"

B92 18.03.2019
NATO agresija je bila težak zločin protiv male suverene zemlje, ali je srpski narod i 20 godina posle toga nepokoren, rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je to izjavio na otvaranju Četvrtog beogradskog strateškog dijaloga. "Srbija i srpski… »

"Krajnji cilj bombardovanja nije i neće biti ostvaren"

B92 18.03.2019
Beograd -- Krajni cilj NATO bombardovanja - da Srba više ne bude na Kosovu i Metohiji nije i neće biti ostvaren, poručio je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić. On je ocenio i da je otimanje teritorije Srbije i aneksija KiM nekoj od… »

Vučić: Spreman sam da otvorim temu RTS, pristajem na dijalog sa građanima

N1 Info 18.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je spreman da se otvori temu RTS i da pristaje na dijalog sa građanima, ali da ne želi da razgovara sa pojedinim opozicionim političarima. Izvor: N1 On je novinarima, posle otvaranja međunarodne… »

Vučić: Otvoriću temu RTS-a, ali s opozicijom neću da razgovaram

Nova ekonomija 18.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je spreman da se otvori temu RTS i da pristaje na dijalog sa građanima, ali da ne želi da razgovara sa pojedinim opozicionim političarima. On je novinarima, posle otvaranja međunarodne konferencije… »

Vučić: Šetnja može, nasilje ne

RTS 18.03.2019
Dijalog se vodi u parlamentu a ne na ulici i to su evropske norme i vrednosti rekao je predsednik Aleksandar Vučić. Navodi da je spreman da razgovara sa građanima ali ne i sa onima koji su uništili i urušili zemlju. Aleksandar Vučić je, povodom… »

Predsednik Srbije: Na vlast se ne dolazi testerom, već izborima

Večernje novosti 18.03.2019
Predsednik Srbije naglasio je da agresija na SRJ nije na KiM donela mir, niti društvo koje se zasniva na demokratiji, a tako ni trajnu stabilnost. NA vlast se dolazi izborima, demokratskim putem i demokratskim procesima, a time što ćete unositi testere… »

Vučić: Vojna parada 9. maja na Dan pobede

Blic 18.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će Srbija u Nišu 24. marta obeležiti 20. godišnjicu NATO agresije, ali je sugerisao da vojna parada, koja je planirana za taj dan, bude održana na Dan pobede, 9. maja. - Zamolio sam Ministarstvo… »

Vučić: Opozicija napravila katastrofalnu grešku neredima na protestima

SEEbiz 18.03.2019
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je opozicija napravila katastrofalnu grešku neredima na protestima, za koje je rekao da su posledica besa, frustracije, nemoći i nedostatka političkog programa. Vučić je novinarima u… »

Vučić o reakciji EU: To sam i ja rekao, niste mi verovali

B92 18.03.2019
Šetnja može, nasilje ne, a dijalog se vodi u parlamentu, ne na ulici, to su, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić, i evropske norme i vrednosti. On je, povodom izjave portparolke EU Maje Kocijančič da protesti treba da budu mirni i u okviru… »

Dvadeset godina od bombardovanja, posledice i pouke

RTS 18.03.2019
Do pre pet godina smo ćutali, danas govorimo otvoreno, ne sa mržnjom ali sa željom da osudimo ono što smatramo da je bilo nepravedno, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji "20 godina nakon bombardovanja Jugoslavije – lekcije… »

Parada da bude 9. maja, ne na godišnjicu agresije NATO

Večernje novosti 18.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će Srbija u Nišu 24. marta obeležiti 20. godišnjicu NATO agresije, ali je sugerisao da vojna parada, koja je planirana za taj dan, bude održana na Dan pobede, 9. maja. Predsednik Srbije Aleksandar… »

Vučić: Spreman sam da razgovaram o RTS, ali ne sa opozicionarima

Danas 18.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je spreman da se otvori temu Radio-televizije Srbije i da pristaje na dijalog sa građanima, ali da ne želi da razgovara sa pojedinim opozicionim političarima. Vučić je u izjavi novinarima posle… »

Vučić: NATO agresija težak zločin protiv Srbije

RTV 18.03.2019
BEOGRAD - NATO agresija je bila težak zločin protiv male suverene zemlje, ali je srpski narod i 20 godina posle toga nepokoren, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić na otvaranju Četvrtog Beogradskog strateškog dijaloga. "Srbija i… »

Turčak: NATO bombardovanje godine akt vojne agresije

RTV 18.03.2019
BEOGRAD - Zamenik predsednika Saveta Federacije Federalne Skupštine Rusije Andrej Turčak ocenio je danas u Beogradu da je bombardovanje SRJ bio akt vojne agresije protiv suverene evropske zemlje i da se to dogodilo pod vrlo spornim izgovorima. Na… »

"Na vlast se ne dolazi silom, možete jedino da me ubijete"

RTV 18.03.2019
BEOGRAD - Na vlast se dolazi izborima, demokratskim putem i demokratskim procesima, a time što ćete unositi testere i zauzimati neke prostorije ne znači da ste osvojili narodnu volju, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je… »

Vučić: Opozicija napravila katastrofalnu grešku neredima na protestima

Beta 18.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je opozicija napravila katastrofalnu grešku neredima na protestima, za koje je rekao da su posledica besa, frustracije, nemoći i nedostatka političkog programa. Vučić je novinarima u hotelu… »

Vučić: Bombardovanjem promenjen suveren na Kosovu, ali ne i rešenje

Danas 18.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je bombardovanjem Savezne Republike Jugoslavije 1999. godine promenjen suveren na Kosovu i Metohiji, ali da nisu obezbeđeni mir i demokratski sistem na tom prostoru. Vučić je na otvaranju… »

Vučić: NATO agresija bila težak zločin protiv Srbije

Dnevnik 18.03.2019
BEOGRAD: NATO agresija je bila težak zločin protiv male suverene zemlje, ali je srpski narod i 20 godina posle toga nepokoren, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić na otvaranju Četvrtog Beogradskog strateškog dijaloga. "Srbija i… »

Vučić o opoziciji: Mislim da su napravili katastrofalne greške

Dnevnik 18.03.2019
BEOGRAD: Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga više od toga zašto zapadne ambasade nisu reagovale na ono što se događalo tokom protesta u poslednja dva dana, zanima kako reaguju građani Srbije. "Mene najviše zanima kako će da reaguje… »

Vučić sugeriše da se parada umesto 24. marta održi 9. maja

B92 18.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će Srbija u Nišu 24. marta obeležiti 20. godišnjicu NATO agresije. Vučić je sugerisao da vojna parada, koja je planirana za taj dan, bude održana na Dan pobede, 9. maja. "Zamolio sam Ministarstvo… »

Vučić: Svako neka radi svoj posao, a ko počini bilo kakvo nasilje biće sankcionisan! Spreman sam da razgovaram sa…

Kurir 18.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas u Beogradu skup pod nazivom "Dvadeset godina od bombardovanja Jugoslavije - pouke za evropsku bezbednost u 21. veku". On se posle otvaranja skupa obratio novinarima: Predsednik je rekao da je zahvalan… »

Vučić: Odložiti vojnu paradu za 9. maj, ne u NATO

Mondo 18.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će Srbija u Nišu 24. marta obeležiti 20. godišnjicu NATO agresije, ali je sugerisao da vojna parada, koja je planirana za taj dan, bude održana na Dan pobede, 9. maja. "Nećemo u NATO". Foto… »

Vučić: Zamolio sam Ministarstvo odbrane da datum održavanja vojne parade pomere za 9. maj

Kurir 18.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će Srbija u Nišu 24. marta obeležiti 20. godišnjicu NATO agresije, ali je sugerisao da vojna parada, koja je planirana za taj dan, bude održana na Dan pobede, 9. maja. "Zamolio sam Ministarstvo… »

Vučić opoziciji: Možete jedino da me ubijete

Mondo 18.03.2019
Na vlast se dolazi izborima, demokratskim putem i demokratskim procesima, a time što ćete unositi testere i zauzimati neke prostorije ne znači da ste osvojili narodnu volju, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Foto: MONDO/Stefan… »

Vučić poručio opoziciji: Na vlast se ne dolazi testerom, već izborima! Neću da bežim, moja savest je čista

Kurir 18.03.2019
Na vlast se dolazi izborima, demokratskim putem i demokratskim procesima, a time što ćete unositi testere i zauzimati neke prostorije ne znači da ste osvojili narodnu volju, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je, nakon… »

NATO agresija je bila težak zločin protiv Srbije, bombe nisu uklonile vekovni sukob Srba i Albanaca: Vučić uoči 20…

Telegraf 18.03.2019
- Imamo svojevrsni geto za Srbe i Albance, u kojem mogu da nastave da se mrze, uz pojačan nadzor. To je samo odlaganje i izbegavanje rešenja - podvukao je on. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naglasio je danas da agresija na SRJ nije na Kosovu i… »

"Parada da bude devetog maja, na Dan pobede" Vučić o obeležavanju 20. godišnjice NATO agresije

Srbija danas 18.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će Srbija u Nišu 24. marta obeležiti 20. godišnjicu NATO agresije, ali je sugerisao da vojna parada, koja je planirana za taj dan, bude održana na Dan pobede, 9. maja. - Zamolio sam Ministarstvo… »

Danas skup o godišnjici bombardovanja: Predsednik Srbije na otvaranju četvrte međunarodne konferencije u Beogradu

Kurir 18.03.2019
Četvrta međunarodna konferencija Beogradski strateški dijalog (BSD) pod nazivom "Dvadeset godina od bombardovanja Jugoslavije - pouke za evropsku bezbednost u 21. veku", biće održana danas u Beogradu. Skup će uvodnim izlaganjem otvoriti predsednik… »

Vučić‡ otvara skup "20 godina od NATO agresije na Jugoslaviju"

Blic 18.03.2019
Četvrta međunarodna konferencija Beogradski strateški dijalog (BSD) pod nazivom "Dvadeset godina od bombardovanja Jugoslavije - pouke za evropsku bezbednost u 21. veku", biće održana danas u Beogradu. Skup će uvodnim izlaganjem otvoriti predsednik… »

Vučić danas na skupu o 20 godina od NATO agresije na Jugoslaviju

Srbija danas 18.03.2019
Četvrta međunarodna konferencija Beogradski strateški dijalog (BSD) pod nazivom "Dvadeset godina od bombardovanja Jugoslavije - pouke za evropsku bezbednost u 21. veku", biće održana danas u Beogradu. Skup će uvodnim izlaganjem otvoriti predsednik… »

Vesti dana »