Povezane vesti

Najveća sramota! Ubica srpske dece Naser Orić se u sred Srbije bahati i lumpuje sa poznatim pevačem (foto)

Najveća sramota! Ubica srpske dece Naser Orić se u sred Srbije bahati i lumpuje sa poznatim pevačem (foto)

Srbija danas 18.03.2019
Ratni komandant tzv. Armije BiH u Srebrenici Naser Orić, koji je u novembru 2018. godine oslobođen u Sarajevu, u ponovljenom postupku za zločine nad ratnim zarobljenicima na području Srebrenice i Bratunca, postavio je na svoju Fejsbuk stranice… »
Naser Orić se hvali i provocira, a ovo je istina o njegovom bahaćenju po Srbiji

Naser Orić se hvali i provocira, a ovo je istina o njegovom bahaćenju po Srbiji

Srbija danas 18.03.2019
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića rekao je da Naser Orić nije ušao u Republiku Srbiju i da je za njim raspisana poternica, pa čim bi ušao na našu teritoriji, bio bi uhapšen. - Naser Orić nije ušao u… »
Orić tvrdi da je bio u Srbiji, Stefanović ga demantuje

Orić tvrdi da je bio u Srbiji, Stefanović ga demantuje

RTV 18.03.2019
BEOGRAD - Ratni komandant tzv. Armije BiH u Srebrenici Naser Orić, kojeg Srbija potražuje za ratne zločine počinjene nad Srbima tokom poslednjeg rata u BiH, ponovo provocira objavljivanjem fotografija na svom fesjbuk profilu za koje tvrdi da su… »
Orić provocirao sa fotografijama na kojima je navodno u Srbiji. Stefanović: Nije ni prišao našoj teritoriji

Orić provocirao sa fotografijama na kojima je navodno u Srbiji. Stefanović: Nije ni prišao našoj teritoriji

Blic 18.03.2019
Ratni komandant tzv. Armije BiH u Srebrenici Naser Orić, kojeg Srbija potražuje za ratne zločine počinjene nad Srbima tokom poslednjeg rata u BiH, ponovo provocira objavljivanjem fotografija na svom “Fejsbuk” profilu za koje tvrdi da su snimljene… »
Naser Orić (nije) bio u kafani u Užicu?!

Naser Orić (nije) bio u kafani u Užicu?!

Mondo 18.03.2019
Naser Orić na svom Facebook profiu objavio navodne fotografije tokom svog boravka u Srbiji. Ministar policije tvrdi da nije prešao granicu i poziva ga da dođe, ali u zatvor... Foto: MONDO, Petar Stojanović Ratni komandant tzv. Armije BiH u Srebrenici… »
Naser Orić tvrdi da je bio u Srbiji

Naser Orić tvrdi da je bio u Srbiji

RTS 18.03.2019
Ratni komandant tzv. Armije BiH u Srebrenici Naser Orić objavio je fotografije na svom Fesjbuk profilu za koje tvrdi da su snimljene na teritoriji Srbije. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović demantuje tvrdnje Nasera Orića. Naser Orić je… »
Naser Orić za BiH medije dvosmislen: Ja sam slobodan čovek i imam pravo da idem gde hoću! (foto)

Naser Orić za BiH medije dvosmislen: Ja sam slobodan čovek i imam pravo da idem gde hoću! (foto)

Kurir 18.03.2019
Ratni komandant tzv. Armije BiH u Srebrenici Naser Orić, kojeg Srbija potražuje za ratne zločine počinjene mad Srbima tokom poslednjeg rata u BiH, ponovo provocira objavljivanjem fotografija na svom Fesjbuk profilu za koje tvrdi da su snimljene na… »
Naser Orić objavio dve fotografije navodno iz Srbije: Na jednoj je za kafanskim stolom, a druga je selfi sa vrha kod Valjeva…

Naser Orić objavio dve fotografije navodno iz Srbije: Na jednoj je za kafanskim stolom, a druga je selfi sa vrha kod Valjeva…

Telegraf 18.03.2019
Sud BiH je krajem prošle godine doneo oslobađajuću presudu za Orića za ratne zločine nad Srbima. Ratni komandant tzv. Armije BiH u Srebrenici Naser Orić, kojeg Srbija potražuje za ratne zločine počinjene nad Srbima tokom poslednjeg rata u BiH… »

Vesti dana »