Povezane vesti
David Dragojević: Ovo nije tvoja sramota, ni moja, to je sramota moje majke! (VIDEO)
Svet plus 18.03.2019
David Dragojević se odrekao majke! Ne vraća se kući, ide u Ivanjicu! Ovo nije tvoja sramota, ni moja, to je sramota moje majke! David je sinoć objasnio da ga ne zanimaju priče koje kruže o Aninom moralu, kao i o spekulacijama da se bavila… »
Biljana ostala i bez drugog sina zbog snajke: David se javno odrekao majke i prelomio gde će da živi sa Koraćevom!
Kurir 18.03.2019
David Dragojević javno se odrekao majke Biljane zbog svoje devojeke Ane Korać, koju Biljana ne podnosi pre svega zbog sumnjivog morala. On je rekao da će uvek biti uz svoju devojuku i pružati joj podršku. "Ovo nije tvoja sramota, ni moja sramota, to… »
David se odrekao majke zbog ane: Otkrili su gde će živeti po izlasku iz rijalitija
Blic 18.03.2019
David Dragojević se razbesneo zbog priče njegove majke Biljane koja je mnoge loše stvari iznela o njegovoj sadašnjoj devojci Ani Korać. David Dragojević je zbog toga veoma besan pa je sinoć komentarisao sa Anom Korać celu situaciju i otkrio gde… »
Vesti dana »
Vesiću i Šurlanu određen pritvor do 30 dana, za Jelenu Tanasković i Anitu Dimoski kućni pritvor tri meseca
RTS pre 5 satijoš 35 povezanih