Nova polemika - Vuletićev odgovor Zvezdi u 10 tačaka!

Nova polemika - Vuletićev odgovor Zvezdi u 10 tačaka!

Sportske.net pre 31 dan
Reakcija se mogla očekivati posle jučeršnjih dešavanja, da li i ovako žestoka?
Crvena zvezda ne odustaje od zahteva za priznavanje titule iz 1946. godine, sve je juče i ozvaničeno na sednici Skupštine FSS i sada ostaje na Pravnoj komisiji Saveza da uskoro donese konačnu odluku po tom pitanju. Naravno,... »

Zvezda: Argumenti dokazuju naše pravo za titulu iz 1946. godine

Sportski žurnal pre 31 dan
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da ima nedvosmislene argumente za pravo da se mu se prizna šampionska titula iz 1946. godine
Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je, na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, podneo zahtev da im se prizna trofej koji su, kako smatraju, osvojili tada u prvenstvu Srbije. – Crvena zvezda je juče i... »

Zvezda: Argumenti dokazuju naše pravo za titulu iz 1946.

Vesti online pre 31 dan
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da ima nedvosmislene argumente za pravo da se mu se prizna šampionska titula iz 1946. godine.
Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je juče, na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, podneo zahtev da im se prizna trofej koji su, kako smatraju, osvojili tada u prvenstvu Srbije. "Crvena zvezda je juče... »

Zvezda: Argumenti dokazuju naše pravo za titulu iz 1946.

Dnevnik pre 31 dan
BEOGRAD: Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da ima nedvosmislene argumente za pravo da se mu se prizna šampionska titula iz 1946. godine.
Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je juče, na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, podneo zahtev da im se prizna trofej koji su, kako smatraju, osvojili tada u prvenstvu Srbije. "Crvena zvezda je juče... »

Oglasila se zvezda: Saopštenje crveno-belih povodom zahteva za priznavanje titule iz 1946. godine

Hot sport pre 31 dan
Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se povodom inicijative za priznavanje šampionske titule iz 1946. godine. Saopštenje u celosti i bez imena možete pročitati ispod: – Crvena zvezda je juče i zvanično podnela zahtev skupštini FSS za priznavanje šampionske titule iz 1946. godine gde je jasno navela... »

Zvezda objavila saopštenje i - stavila tačku! Ovim povodom se više neće oglašavati!

Sportske.net pre 31 dan
Možda ste očekivali nova prepucavanja, ali...
Nedugo pošto je potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić u svom opširnom saopštenju komentarisao Zvezdinu najnoviju, zvaničnu inicijativu da joj se prizna titula iz 1946. godine, klub iz Ljutice Bogdana danas se oglasio svojim saopštenjem. Bez pominjanja bilo koga iz... »

Da li bi Zvezdi trebalo priznati titulu iz 1946? ANKETA

B92 pre 32 dana
B92: Da li bi Zvezdi trebalo priznati titulu iz 1946? ANKETA
Crvena zvezda zatražila je zvanično od Fudbalskog saveza Srbije da joj prizna titulu iz 1946. godine.
To je od članova Skupštine zatražio generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić, a najavljeno je da će Pravna komisija uskoro razmatrati ovaj zahtev. Zvezda je te godine osvojila titulu na republičkom šampionatu NR Srbije u... »

Ko će odlučivati o Zvezdinoj tituli iz 1946?

Sportske.net pre 32 dana
I hoće li odluka biti doneta do kraja tekuće sezone?
Posle višemesečnog zatišja, Crvena zvezda je juče ponovo u prvi plan izbacila svoj zahtev za zvaničnim priznanjem šampionske titule iz 1946. godine. Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić je juče u svom govoru na sednici Skupštine FSS obrazložio zbog čega bi trebalo... »

Zvezda opet podnela zahtev za priznavanje titule iz 1946.

Politika pre 32 dana
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić podneo je na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije (FSS) zahtev da se crveno-belima prizna titula iz 1946. godine. „Ovom prilikom želim da vam se obratim sa zahtevom da skupština FSS-a kao najviši organ našeg Saveza, uzme u razmatranje zahtev FK... »
©2019 Netmark d.o.o.