Povezane vesti

Organizator protesta tvrdi da su ga tukli u opštini, određeno mu zadržavanje

Organizator protesta tvrdi da su ga tukli u opštini, određeno mu zadržavanje

N1 Info 18.03.2019
Jedan od organizatora protesta "1 od 5 miliona" u Žitorađi, Milan Blagojević, izjavio je za N1 da je oko 13 sati pretučen u kabinetu predsednika opštine Ivana Stanojevića. Sa druge strane, Stanojević odbacuje optužbe i kaže da je on dobio batine… »
Stanojević: Primio sam ih kao i sve druge, a napali su me

Stanojević: Primio sam ih kao i sve druge, a napali su me

Studio B 18.03.2019
Predsednik opštine Žitorađa Ivan Stanojević kaže da su ga danas dvojica organizatora protesta „Jedan od pet miliona“ iz tog mesta fizički napala u njegovom kabinetu kada ih je primio na razgovor kao što prima i druge građane, te da nije slutio… »
Oprečne informacije iz Žitorađe: Ko je dobio batine u kancelariji predsednika opštine?

Oprečne informacije iz Žitorađe: Ko je dobio batine u kancelariji predsednika opštine?

RTV 18.03.2019
BEOGRAD/ŽITORAĐA - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je večeras da je predsednik opštine Žitorađa i član SNS Ivan Stanojević dobio batine od tri organizatora protesta "1 od 5 miliona". "Predsednik opštine dobija batine… »
Žitorađa: Tuča u zgradi opštine

Žitorađa: Tuča u zgradi opštine

Mondo 18.03.2019
Ministar Nebojša Stefanović je izjavio da su tri osobe pretukle predsednika opštine. Dragan Đilas tvrdi da je jedan od organizatora protesta "1 od 5 miliona" u pretučen u zgradi opštine u tom mestu. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Ministar… »
Organizator protesta tvrdi da su ga pretukli u kancelariji predsednika opštine Žitorađa, SNS demantuje

Organizator protesta tvrdi da su ga pretukli u kancelariji predsednika opštine Žitorađa, SNS demantuje

Radio 021 18.03.2019
Jedan od organizatora protesta "1 od 5 miliona" u Žitorađi Milan Blagojević, izjavio je za N1 da je oko 13 sati pretučen u kabinetu predsednika opštine Ivana Stanojevića. Sa druge strane, Stanojević odbacuje optužbe i kaže da je on dobio batine… »
Đilas kaže da je pretučen organizator protesta u Žitorađi, SNS tvrdi drugačije

Đilas kaže da je pretučen organizator protesta u Žitorađi, SNS tvrdi drugačije

N1 Info 18.03.2019
"Danas je u Žitorađi jedan od organizatora protesta "1 od 5 miliona" došao do predsednika opštine da pita šta je s peticijom. Onda su ga napali, šutirali, on je bio žrtva ozbiljnog nasilja", naveo je jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas… »
Blagojević: Prebijen sam u kancelariji predsednika opštine Žitorađa toliko da sam izobličen

Blagojević: Prebijen sam u kancelariji predsednika opštine Žitorađa toliko da sam izobličen

Novi magazin 18.03.2019
Jedan od organizatora protesta jedan od pet miliona u Žitorađi Milan Blagojević izjavio je danas da je pretučen u kancelariji predsednika te opštine Ivana Stanojevića, člana Srpske napredne stranke. On je rekao agenciji Beta da je istučen toliko… »
Tuča u kabinetu prvog čoveka Žitorađe: Sevale pesnice, svi tvrde da su nevini (foto)

Tuča u kabinetu prvog čoveka Žitorađe: Sevale pesnice, svi tvrde da su nevini (foto)

Telegraf 18.03.2019
Do tuče je došlo između organizatora protesta "Jedan od pet miliona" u Žitorađi i predsednika opštine Ivana Stanojevića. Tokom prepodneva došlo je do tuče u kabinetu predsednika Opštine Žitorađa, te je intervenisala i policija. Do incidenta je… »
Milivojević: Prebijen Milan Blagojević jedan od organizatora protesta u Žitorađi

Milivojević: Prebijen Milan Blagojević jedan od organizatora protesta u Žitorađi

Beta 18.03.2019
Član Demokratske stranke i nekadašnji poslanik Srdjan Milivojević izjavio je da je danas prebijen Milan Blagojević, jedan organizatora protesta Jedan od pet miliona u Žitoradji, novinar Prokupolja na dlanu, u kancelariji predsednika opštine Ivana… »

Vesti dana »