Povezane vesti
Novi Sad: Opljačkana Rajfajzen banka na Detelinari
RTV 18.03.2019
NOVI SAD - Danas nešto posle 16 časova na uglu Ulica Hadži Ruvimove i Veselina Masleše, na Detelinari. Kako RTV nezvanično saznaje, u pljački su učestvovala dvojica maskiranih muškaraca, a jedan je bio naoružan. Za sada nije poznato koju sumu novca su… »
Dvojica maskiranih pljačkaša upala u banku u Novom Sadu: Uz pretnju pištoljem ukrali novac i pobegli
Telegraf 18.03.2019
Istraga je u toku, a za sada nisu identifikovani napadači. Dvojica maskiranih muškaraca opljačkali su banku na novosadskoj Detelinari, danas posle 16 časova. Kako je potvrđeno u Hitnoj pomoći, tom prilikom niko nije povređen, a razbojnici su odneli… »
Maskirani muškarci opljačkali banku na Novoj Detelinari
Moj Novi Sad 18.03.2019
Rajfajzen banka na uglu Hadži Ruvimove i Veselina Masleše u Novom Sadu, u naselju Nova Detelinara, opljačkana je nešto posle 16 časova u ponedeljak 18. marta. Kako prenosi portal 021.rs, pljačku su izvršila dvojica maskiranih muškaraca od kojih je jedan… »
FOTO: Dvojica maskiranih opljačkali banku na Detelinari
Radio 021 18.03.2019
Dvojica maskiranih muškaraca opljačkali su Rajfajzen banku na uglu Ulica Hadži Ruvimove i Veselina Masleše na Detelinari, danas posle 16 časova, saznaje 021. Kako nam je potvrđeno u Hitnoj pomoći, tom prilikom niko nije povređen, a razbojnici su odneli… »
Vesti dana »
Tužilac naložio vanredni tehnički pregled tramvaja koji se zabio u zgradu na Dorćolu
Newsmax Balkans pre 4 minutajoš 117 povezanih
Pretežno sunčano i toplo vreme u Srbiji uz žuti meteoalarm i najavu tropskih dana
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 27 povezanih
Proglašena vanredna situacija u Čačku! Zabrana konzumiranja vode zbog havarije na Rzavu, evo koliko će da traje
Blic pre 14 minutajoš 22 povezane
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 14 minutajoš 9 povezanih
Si odlikovao Vučića Ordenom prijateljstva - najvišim odlikovanjem Kine za strance
N1 Info pre 38 minutajoš 19 povezanih