Poćetino: Srećni Poćetino ne razmišlja da napusti Totenhem

Poćetino: Srećni Poćetino ne razmišlja da napusti Totenhem

B92 ponedeljak, 18. mart 2019.
B92: Poćetino: Srećni Poćetino ne razmišlja da napusti Totenhem
Trener fudbalera Totenhema Maurisio Poćetino rekao je da je "vrlo srećan" u klubu, ali da ne razmišlja dugoročno po pitanju budućnosti.
Poćetino je pre deset meseci produžio ugovor na još pet godina i rekao je da to ne bi uradio da nije posvećen klubu. Spekulisalo se da će preuzeti Mančester junajted u decembru, ali tada je za privremenog trenera postavljen Ole... »

Poketino: Srećan sam u Totenhemu, ali ne razmišljam dugoročno…

Hot sport ponedeljak, 18. mart 2019.
Menadžer Totenhema je izjavio da je srećan u Totenhemu, ali da ne razmišlja na duge staze. Prethodnih meseci bilo je mnogo priče da će Maurisio Poketino preuzeti Mančester junajted ili Real Madrid, ali su se oba kluba ‘skrasila’, pa tako i mogućnosti da on napusti ‘pevce’. Prošlog leta je produžio... »

Poketino zabrinuo navijače Totenhema!

Sportske.net ponedeljak, 18. mart 2019.
U poslednje dve sezone stalno se spekuliše o odlasku Argentinca iz Londona, njegova poslednja izjava bi mogla da se tumači na različite načine.
Trener fudbalera Totenhema Maurisio Poketino rekao je danas da je "vrlo srećan" u klubu, ali da ne razmišlja dugoročno po pitanju budućnosti. Poketino je pre 10 meseci produžio ugovor na još pet godina i rekao je da to ne bi... »
©2019 Netmark d.o.o.