Erdogan ponovo prikazao snimke napada sa Novog Zelanda

Novozelandski pokolj u turskim izborima: Krvavi video deo kampanje Erdogana

Večernje novosti pre 32 dana
Snimak terorističkog napada turski predsednik je upotrebio tokom predizbornih skupova za lokalne izbore
VIDEO, koji prikazuje teroristički napad Australijanca Brentona Taranta (28) na dve džamije u gradu Krajstčrču na Novom Zelandu, upotrebio je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan tokom predizbornih skupova za lokalne izbore.... »

Erdogan ponovo prikazao snimke napada sa Novog Zelanda

RTS pre 33 dana
RTS: Erdogan ponovo prikazao snimke napada sa Novog Zelanda
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan na predizbornom skupu ponovo je prikazao snimke koje je načinio napadač na džamije na Novom Zelandu, kako bi osudio ono što je nazvao rastućom mržnjom i predrasudama protiv islama.
Govoreći na predizbornom skupu u gradu Eregliju, na severu zemlje, Redžep Tajip Erdogan je kritikovao Novi Zeland i Australiju, jer su tokom Prvog svetskog rata uputile trupe u Tursku, na Galipolje, tvrdeći da su bili... »

"Nedopustivo korišćenje snimka napada u političke svrhe"

B92 pre 33 dana
B92: "Nedopustivo korišćenje snimka napada u političke svrhe"
London -- Ministar spoljnih poslova Novog Zelanda, Vinston Peters osudio je korišćenje snimka napada na političkim mitinzima predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana.
Reč je video snimku koji je naslovljen sa "Terorista koji je neprijatelj islama i turskog naroda". Erdogan, koga krajem marta očekuju izbori, je na više političkih skupova pustio delimično zamagljen video terorističkog napada u... »

Erdogan na predizbornim skupovima u Turskoj prikazao snimak napada sa Novog Zelanda

Novi magazin pre 33 dana
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan prikazao je tokom predizbornih skupova za lokalne izbore video snimak napada na džamije na Novom Zelandu, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).
Snimak je napadač postavio na Fejsbuku, ali je ta društvena mreža sutradan saopštila da je snimak uklonila iz poštovanja prema žrtvama. Erdogan je video snimak napada prikazao prvo na skupu u Tekirdagu, 16. marta. Sliku je pratio... »

Erdogan na predizbornim skupovima prikazao snimak napada

B92 pre 33 dana
B92: Erdogan na predizbornim skupovima prikazao snimak napada
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan prikazao je tokom predizbornih skupova za lokalne izbore video snimak napada na džamije na Novom Zelandu, prenosi BBC.
Snimak je napadač postavio na Fejsbuku, ali je ta društvena mreža sutradan saopštila da je snimak uklonila iz poštovanja prema žrtvama. Erdogan je video snimak napada prikazao prvo na skupu u Tekirdagu, 16. marta. Sliku je pratio... »

Erdogan: Napad na Novom Zelandu deo je šire operacije usmerene protiv Turske

Danas pre 33 dana
Napad desničarskog ekstremiste na dve džamije na Novom Zelandu deo je šire „operacije“ usmerene protiv Turske, izjavio je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan.
„To nije izolovan čin, to je nešto organizovano“, rekao je Erdogan u ponedeljak uveče na predizbornom skupu u Čanakaleu, na zapadu Turske. Turski predsednik je dodao da je je reč o testu. „Oni nas testiraju porukom koju nam šalju... »

Erdogan: Novozelandski napad bio je uperen protiv Turske

SEEbiz pre 33 dana
ANKARA - Napad desničarskog ekstremista na dvije džamije na Novom Zelandu dio je šire "operacije" protiv Turske, ocijenio je u ponedjeljak njezin predsjednik Recep Tayyip Erdogan.
"To nije izoliran čin, to je organizirano", rekao je Erdogan u govoru u Canakkaleu, na zapadu Turske. "Ispituju nas s pomoću poruka koje nam šalju s Novog Zelanda, 16.500 km odavde". Turska je oštro osudila pokolj u dvjema... »
©2019 Netmark d.o.o.