Povezane vesti

Teodora se potresla zbog problema sa albumom: Neću dozvoliti da me ovo demorališe! (foto)

Kurir pre 31 dan
Teodora Džehverović našla se u velikom problemu zato što je ceo tiraž njenog albuma prvenca povučen iz prodaje zbog tehničke greške! Umesto devet pesama, njeni obožavatelji koji su kupili kompakt-disk mogli su da čuju samo dve numere, i to one koje su stavljene kao bonus pesme. View this post on... »

POTRESLA SAM SE! Teodora se oglasila nakon što je njen CD prvenac povučen iz prodaje!

Svet pre 34 dana
Teodora Džehverović našla se u velikom problemu zato što je ceo tiraž njenog albuma prvenca povučen iz prodaje zbog tehničke greške! Ovu nepravilnost prvo su primetili fanovi mlade pevačice, koji su to objavili na društvenim mrežama. Posle ovoga, oglasila se i jedna onlajn prodavnica i obavestila... »

DRAMATIČNO Album Teodore Džehverović povučen iz prodaje!

Svet pre 34 dana
Album prvenac Teodore Džehverović povučen je iz prodaje, a novac će biti vraćen svima koji su ga kupili, ili će album sa greškom zameniti novim, kada stigne! Radi se o tome da svega dve pesme sa albuma mogu da se puste, te da sve ostale nisu narezane kako treba zbog čega nije moguće čuti ih. Jedine... »

Povukli joj album iz prodaje!

Mondo pre 34 dana
Baš nema sreće...
Pevačica Teodora Džehverović našla se u velikom problemu zato što je ceo tiraž njenog novog albuma povučen iz prodaje zbog tehničke greške! Bivša rijaliti učesnica je nedavno uspešni završetak snimanja albuma proslavila okružena kolegama i medijima u Beogradu, ali onda... »

Teodora Džehverović morala da povuče album iz prodaje!

Svet plus pre 34 dana
Odmah po izlasku iz rijalitija "Zadruga", Teodora Džehverović je prionula na snimanje najpre singlova, a onda je počela da priprema i numere za svoj prvi album. Nažalost dogodila se jedna greška pa je morala da povuče album iz prodaje!
Teodora Džehverović je album završila, odradila promociju u Beogradu ali dogodio se problem. Umesto devet pesama, njeni obožavatelji koji su kupili kompakt-disk mogli su da čuju samo dve numere, i to one koje su stavljene kao... »

Džehverovićeva baš nema sreće u karijeri: Teodorin album povučen iz prodaje!

Kurir pre 34 dana
Teodora Džehverović našla se u velikom problemu zato što je ceo tiraž njenog albuma prvenca povučen iz prodaje zbog tehničke greške! Bivša zadrugarka baš nema sreće kada je njena karijera u pitanju. Teodora se dugo trudila da zaradi novac, što je i razlog ulaska u rijaliti. Njoj je cilj bio... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.