Povezane vesti

Teodora se potresla zbog problema sa albumom: Neću dozvoliti da me ovo demorališe! (foto)

Kurir 19.03.2019
Teodora Džehverović našla se u velikom problemu zato što je ceo tiraž njenog albuma prvenca povučen iz prodaje zbog tehničke greške! Umesto devet pesama, njeni obožavatelji koji su kupili kompakt-disk mogli su da čuju samo dve numere, i to one… »

POTRESLA SAM SE! Teodora se oglasila nakon što je njen CD prvenac povučen iz prodaje!

Svet 19.03.2019
Teodora Džehverović našla se u velikom problemu zato što je ceo tiraž njenog albuma prvenca povučen iz prodaje zbog tehničke greške! Ovu nepravilnost prvo su primetili fanovi mlade pevačice, koji su to objavili na društvenim mrežama. Posle… »

DRAMATIČNO Album Teodore Džehverović povučen iz prodaje!

Svet 19.03.2019
Album prvenac Teodore Džehverović povučen je iz prodaje, a novac će biti vraćen svima koji su ga kupili, ili će album sa greškom zameniti novim, kada stigne! Radi se o tome da svega dve pesme sa albuma mogu da se puste, te da sve ostale nisu… »

Teodora Džehverović morala da povuče album iz prodaje!

Svet plus 19.03.2019
Odmah po izlasku iz rijalitija "Zadruga", Teodora Džehverović je prionula na snimanje najpre singlova, a onda je počela da priprema i numere za svoj prvi album. Nažalost dogodila se jedna greška pa je morala da povuče album iz prodaje! Teodora… »

Povukli joj album iz prodaje!

Mondo 19.03.2019
Baš nema sreće... Pevačica Teodora Džehverović našla se u velikom problemu zato što je ceo tiraž njenog novog albuma povučen iz prodaje zbog tehničke greške! Bivša rijaliti učesnica je nedavno uspešni završetak snimanja albuma proslavila… »

Džehverovićeva baš nema sreće u karijeri: Teodorin album povučen iz prodaje!

Kurir 19.03.2019
Teodora Džehverović našla se u velikom problemu zato što je ceo tiraž njenog albuma prvenca povučen iz prodaje zbog tehničke greške! Bivša zadrugarka baš nema sreće kada je njena karijera u pitanju. Teodora se dugo trudila da zaradi novac, što… »

Vesti dana »