Povezane vesti

Predsednik Skupštine Vojvodine: Opoziciji ni jedna cena nije previsoka

Pravda pre 31 dan
Predsednik vojvođanske Skupštine Ištvan Pastor izjavio je danas "niko ne želi da spreči ljude da protestuju, zvižde, ali granica je primena sile, i na to niko nema pravo bez obzira na to šta misli o rukovodstvu države". U intervjuu za Subotički mađarski radio Panon RTV-a, Pastor je ocenio i da "opozicioni partijski lideri koriste proteste kao sredstvo da bi se pozicionirali i za to im nijedna cena nije previsoka".
Prema njegovim rečima, događaji proteklih dana, upad u subotu demonstranata u zgradu RTS-a i blokada u nedelju Predsedništva Srbije u Beogradu, svojim tokom privukli su veliku pažnju javnosti i dogodilo se ono za šta su svi... »

Dodik: Protesti urušavaju pozicije Srbije

Novi magazin pre 31 dan
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas u Beogradu da su dešavanja u Srbiji poslednjih dana usmerena na destabilizaciju Srbije i njenih regionalnih i međunarodnih pozicija.
"Ono što smo gledali nije dobra slika, i usmerena je ka destabilizaciji Srbije i urušavanje regionalnih, međunarodnih i drugih pozicija Srbije", rekao je Dodik na konferenciji s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Prema... »

Dodik: Protesti urušavaju pozicije Srbije

Danas pre 31 dan
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas u Beogradu da su dešavanja u Srbiji poslednjih dana usmerena na destabilizaciju Srbije i njenih regionalnih i medjunarodnih pozicija.
„Ono što smo gledali nije dobra slika, i usmerena je ka destabilizaciji Srbije i urušavanje regionalnih, medjunarodnih i drugih pozicija Srbije“, rekao je Dodik na konferenciji s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Prema... »

Pastor: Opoziciji ni jedna cena nije previsoka

Dnevnik pre 31 dan
SUBOTICA: Predsednik vojvođanske Skupštine Ištvan Pastor izjavio je danas "niko ne želi da spreči ljude da protestuju, zvižde, ali granica je primena sile, i na to niko nema pravo bez obzira na to šta misli o rukovodstvu države".
U intervjuu za Subotički mađarski radio Panon RTV-a, Pastor je ocenio i da "opozicioni partijski lideri koriste proteste kao sredstvo da bi se pozicionirali i za to im nijedna cena nije previsoka". Prema njegovim rečima, događaji... »

Pastor: Opoziciji ni jedna cena nije previsoka

RTV pre 31 dan
RTV: Pastor: Opoziciji ni jedna cena nije previsoka
SUBOTICA - Predsednik vojvođanske Skupštine Ištvan Pastor izjavio je danas "niko ne želi da spreči ljude da protestuju, zvižde, ali granica je primena sile, i na to niko nema pravo bez obzira na to šta misli o rukovodstvu države". U intervjuu za Subotički mađarski radio Panon RTV-a, Pastor je ocenio i da "opozicioni partijski lideri koriste proteste kao sredstvo da bi se pozicionirali i za to im nijedna cena nije previsoka".
Prema njegovim rečima, događaji proteklih dana, upad u subotu demonstranata u zgradu RTS-a i blokada u nedelju Predsedništva Srbije u Beogradu, svojim tokom privukli su veliku pažnju javnosti i dogodilo se ono za šta su svi... »

Dodik: Upad u RTS nedopustiv i nanosi štetu Srbiji i njenoj pregovaračkoj poziciji

Kurir pre 31 dan
BEOGRAD - Upad grupe demonstranata predvođenih opozicionim liderima u zgradu Radio-televizije Srbije ozbiljna je i nedopustiva stvar, oni koji su to učinili su najveći gubitnici, a time se takođe šalje i loša slika u svet koja može da našteti Srbiji u rešavanju važnih nacionalnih pitanja, izjavio... »

Dodik: Najveći gubitnici su organizatori protesta, smanjuju pregovaračku snagu Srbije

Beta pre 31 dan
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da su oni koji su organizovali upad u zgradu Radio-televizije Srbije (RTS) u Beogradu najveći gubitnici i da se protestima smanjuje pregovaračka snaga Srbije u dijalogu sa Prištinom. Dodik je za TV Pink rekao da su gradjanski protesti... »

Dodik: Najveći gubitnici su organizatori protesta, smanjuju pregovaračku snagu Srbije

Danas pre 31 dan
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da su oni koji su organizovali upad u zgradu Radio-televizije Srbije u Beogradu najveći gubitnici i da se protestima smanjuje pregovaračka snaga Srbije u dijalogu sa Prištinom.
Dodik je kazao da su građanski protesti „vrsta pomodarstva u svetu“ i da je on pre pet-šest godina bio izložen političkom protestu pa je u istom trenutku organizovao miting stranke čiji je lider. „Srbija nije zabranjivala... »
©2019 Netmark d.o.o.