Povezane vesti

Predsednik Skupštine Vojvodine: Opoziciji ni jedna cena nije previsoka

Pravda 19.03.2019
Predsednik vojvođanske Skupštine Ištvan Pastor izjavio je danas "niko ne želi da spreči ljude da protestuju, zvižde, ali granica je primena sile, i na to niko nema pravo bez obzira na to šta misli o rukovodstvu države". U intervjuu za Subotički… »

Dodik: Protesti urušavaju pozicije Srbije

Novi magazin 19.03.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas u Beogradu da su dešavanja u Srbiji poslednjih dana usmerena na destabilizaciju Srbije i njenih regionalnih i međunarodnih pozicija. "Ono što smo gledali nije dobra slika, i usmerena je ka… »

Dodik: Protesti urušavaju pozicije Srbije

Danas 19.03.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas u Beogradu da su dešavanja u Srbiji poslednjih dana usmerena na destabilizaciju Srbije i njenih regionalnih i medjunarodnih pozicija. „Ono što smo gledali nije dobra slika, i usmerena je… »

Pastor: Opoziciji ni jedna cena nije previsoka

RTV 19.03.2019
SUBOTICA - Predsednik vojvođanske Skupštine Ištvan Pastor izjavio je danas "niko ne želi da spreči ljude da protestuju, zvižde, ali granica je primena sile, i na to niko nema pravo bez obzira na to šta misli o rukovodstvu države". U intervjuu za… »

Pastor: Opoziciji ni jedna cena nije previsoka

Dnevnik 19.03.2019
SUBOTICA: Predsednik vojvođanske Skupštine Ištvan Pastor izjavio je danas "niko ne želi da spreči ljude da protestuju, zvižde, ali granica je primena sile, i na to niko nema pravo bez obzira na to šta misli o rukovodstvu države". U intervjuu za… »

Dodik: Upad u RTS nedopustiv i nanosi štetu Srbiji i njenoj pregovaračkoj poziciji

Kurir 19.03.2019
BEOGRAD - Upad grupe demonstranata predvođenih opozicionim liderima u zgradu Radio-televizije Srbije ozbiljna je i nedopustiva stvar, oni koji su to učinili su najveći gubitnici, a time se takođe šalje i loša slika u svet koja može da našteti… »

Dodik: Najveći gubitnici su organizatori protesta, smanjuju pregovaračku snagu Srbije

Beta 19.03.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da su oni koji su organizovali upad u zgradu Radio-televizije Srbije (RTS) u Beogradu najveći gubitnici i da se protestima smanjuje pregovaračka snaga Srbije u dijalogu sa Prištinom… »

Dodik: Najveći gubitnici su organizatori protesta, smanjuju pregovaračku snagu Srbije

Danas 19.03.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da su oni koji su organizovali upad u zgradu Radio-televizije Srbije u Beogradu najveći gubitnici i da se protestima smanjuje pregovaračka snaga Srbije u dijalogu sa Prištinom. Dodik je… »

Vesti dana »