Povezane vesti

Policija zaplenila 1,5 tona duvana, zatekla osumničene kako režu listove

Danas pre 34 dana
Policija iz Sremske Mitrovice zaplenila je, u odvojenim akcijama, više od 1,5 tona duvana i opremu za sečenje duvana, saopšteno je danas.
U pretresu kuće pedesetdvogodišnje žene u Laćarku, u garaži, pronađeno je i oduzeto oko 800 kilograma duvana u listu. Protiv osumnjičene će, u saradnji sa poreskom policijom, biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu,... »

U Sremu u dve akcije zaplenjena 1,5 tona duvana

Dnevnik pre 34 dana
BEOGRAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, u dve odvojene akcije, zaplenili su u Sremu ukupno tonu i 510 kilograma duvana i opremu za sečenje duvana, saopštila je danas PU Sremska Mitrovica a prrenosi Tanjug.
U pretresu kuće 52.godišnje žene u Laćarku, u garaži je pronađeno i oduzeto oko 800 kilograma duvana u listu. Protiv osumnjičene će, u saradnji sa poreskom policijom, biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, zbog... »

Skladištili ga u garaži i pomoćnim prostorijama: U dve akcije u Sremskoj Mitrovici zaplenjeno 1,5 tona duvana

Kurir pre 34 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, u dve odvojene akcije, zaplenili su ukupno tonu i 510 kilograma duvana i opremu za sečenje duvana, saopštila je danas PU Sremska Mitrovica. U pretresu kuće 52.godišnje žene u Laćarku, u garaži je pronađeno i oduzeto oko 800 kilograma... »

Hapšenje u Beogradu: Policija zaplenila 7,5 kilograma marihuane i uhapsila mladića

Blic pre 34 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S. M. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i zaplenili više od 7,5 kilograma marihuane. Kako je saopštio MUP, policija je osumnjičenog uhapsila... »

Kakva sačekuša u resniku: Pao sa 7,5 kg marihuane kad je došao po džak sakriven u žbunju! Dao se u beg, bacio motor, pa legao u jarak da se sakrije

Kurir pre 34 dana
BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je S.M. (21) zbog trgovine drogom i kod njega zaplenila više od 7,5 kilograma marihuane. Policija je osumnjičenog uhapsila neposredno nakon što je motociklom došao da uzme marihuanu upakovanu u džaku, koju je sakrio u žbunju u ataru Resnika. Prema prvim... »

Hapšenje zbog droge

RTS pre 34 dana
RTS: Hapšenje zbog droge
Mladić S.M. (21) priveden je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su više od 7,5 kilograma marihuane. Osumnjičenog su uhapsili neposredno nakon što je motociklom došao da uzme marihuanu upakovanu u džaku, koju je sakrio u žbunju u... »

Uhapšen zbog posedovanja droge

Dnevnik pre 34 dana
BEOGRAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S. M. (1998) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i zaplenili više od 7,5 kilograma marihuane.
Kako je saopštio MUP, policija je osumnjičenog uhapsila neposredno pošto je motociklom došao da uzme marihuanu upakovanu u džaku koju je sakrio u žbunju u ataru Resnika. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega... »

Policija zaplenila 7,5 kilograma marihuane

Večernje novosti pre 34 dana
Policija je osumnjičenog uhapsila neposredno nakon što je motociklom došao da uzme marihuanu upakovanu u džaku, koju je sakrio u žbunju u ataru Resnika
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S. M. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i zaplenili više od 7,5 kilograma... »

Džak marihuane krio u žbunju kod Resnika

Politika pre 34 dana
Pripadnici beogradske policije uhapsili su S.M. (1998) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i zaplenili više od 7,5 kilograma marihuane. Policija je osumnjičenog uhapsila neposredno nakon što je motociklom došao da... »
©2019 Netmark d.o.o.