Povezane vesti

Vanda najavila mir: Mauro Ikardi se vraća u tim Intera

Hot sport 19.03.2019
Supruga i menadžer Maura Ikardija, Vanda Nara, otkrila je da bi vrlo brzo trebalo da dođe do dogovora između kluba i argentinskog napadača. Ikardija već devet utakmica nema u timu Intera, što zbog povrede, a što zbog otvorenog rata u koji je ušao… »

Mir, mir, mir... Vraća se Ikardi

Mondo 19.03.2019
Golgeter Intera blizu je rešenja problema sa klubom nakon što je izbačen iz tima jer nije želeo da potpiše novi ugovor. Mauro Ikardi je propustio poslednjih devet utakmica Intera, oduzeta mu je i kapitenska traka zbog velikog mimoilaženja dve strane… »

Ikardi blizu povratka u tim Intera

Dnevnik 19.03.2019
MILANO: Golgeter Intera Mauro Ikardi blizu je da reši problem sa Interom nakon što je izbačen iz tima jer nije želeo da potpiše novi ugovor. Ikardi je propustio poslednjih devet utakmica, oduzeta mu je i kapitenska traka zbog velikog mimoilaženja… »

Vanda dogovorila sastanak Ikardija i čelnika Intera

B92 19.03.2019
Fudbaler Intera Mauro Ikardi blizu je da reši problem sa tim klubom, nakon što je izbačen iz tima jer nije želeo da potpiše novi ugovor. Ikardi je propustio poslednjih devet utakmica, oduzeta mu je i kapitenska traka zbog velikog mimoilaženja dve… »

Ikardi se vraća u tim Intera; Vanda Nara: Pričala sam sa direktorom i mir je blizu

Večernje novosti 19.03.2019
Golgeter Intera Mauro Ikardi blizu je da reši problem sa Interom nakon što je izbačen iz tima jer nije želeo da potpiše novi ugovor. Golgeter Intera Mauro Ikardi blizu je da reši problem sa Interom nakon što je izbačen iz tima jer nije želeo da… »

Rešenje na pomolu: Ikardi blizu povratka u tim Intera

Sportski žurnal 19.03.2019
Golgeter Intera Mauro Ikardi blizu je da reši problem sa Interom nakon što je izbačen iz tima jer nije želeo da potpiše novi ugovor. Ikardi je propustio poslednjih devet utakmica, oduzeta mu je i kapitenska traka zbog velikog mimoilaženja dve strane… »

Vesti dana »

Mirka jedva preživela Rodžerov triler VIDEO

B92 pre 2 satajoš 41 povezana

Hoće li Grenel ubediti Srbiju i Kosovo?

Slobodna Evropa pre 30 minutajoš 28 povezanih

Prosečna plata u Srbiji za novembar 56.331 dinar

B92 pre 4 satajoš 13 povezanih

Pucnjava u Nemačkoj, najmanje šestoro mrtvih

B92 pre 1 satjoš 12 povezanih