Dodik: Upad u RTS nedopustiv i nanosi štetu Srbiji

Dodik: Upad u RTS nedopustiv i nanosi štetu Srbiji

Vesti online utorak, 19. mart 2019.
Upad grupe demonstranata predvođenih opozicionim liderima u zgradu Radio-televizije Srbije ozbiljna je i nedopustiva stvar, oni koji su to učinili su najveći gubitnici, a time se takođe šalje i loša slika u svet koja može da našteti Srbiji u rešavanju važnih nacionalnih pitanja, izjavio je danas predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik.
- Postoji neka vrsta pomodarstva da se bezgranično šeta i tako pokazuju građanski stavovi. Koliko razumem, ovde u Srbiji to nije bio problem, problem je kada se to pretvori u nasilje. Srbija nije zabranjivala šetnju kao... »

Dodik: Upad u RTS nedopustiv i nanosi štetu Srbiji

Studio B utorak, 19. mart 2019.
Upad grupe demonstranata predvođenih opozicionim liderima u zgradu Radio-televizije Srbije ozbiljna je i nedopustiva stvar, oni koji su to učinili su najveći gubitnici, a time se takođe šalje i loša slika u svet koja može da našteti Srbiji u rešavanju važnih nacionalnih pitanja, izjavio predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik.
„Postoji neka vrsta pomodarstva da se bezgranično šeta i tako pokazuju građanski stavovi. Koliko razumem, ovde u Srbiji to nije bio problem, problem je kada se to pretvori u nasilje. Srbija nije zabranjivala šetnju kao... »

Najveći gubitnici su organizatori protesta, smanjuju pregovaračku snagu Srbije: Dodik o nasilnom upadu u zgradu RTS

Telegraf utorak, 19. mart 2019.
Ako upadate u takvu zgradu onda se tamo ostaje, oni očigledno nisu imali snagu da to učine - kazao je Dodik
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da su oni koji su organizovali upad u zgradu Radio-televizije Srbije (RTS) u Beogradu najveći gubitnici i da se protestima smanjuje pregovaračka snaga Srbije u... »

Dodik o nasilnom upadu u zgradu RTS: To je ozbiljna stvar i neprihvatljiva! Najveći gubitnici su organizatori protesta!

Kurir utorak, 19. mart 2019.
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da su oni koji su organizovali upad u zgradu Radio-televizije Srbije (RTS) u Beogradu najveći gubitnici i da se protestima smanjuje pregovaračka snaga Srbije u dijalogu sa Prištinom.
Dodik je kazao da su građanski protesti "vrsta pomodarstva u svetu" i da je on pre pet-šest godina bio izložen političkom protestu pa je u istom trenutku organizovao miting stranke čiji je lider. "Srbija nije zabranjivala... »
©2019 Netmark d.o.o.