Povezane vesti

Mit o Radovanu Karadžiću

Dojče vele 19.03.2019
Uoči drugostepene presude Radovanu Karadžiću, veći deo srpske javnosti u Republici Srpskoj očekuje oslobađajuću presudu. Mediji stalno ponavljaju da se radi o političkom sudu. Predsednik „samoproglašene republike unutar Bosne i Hercegovine i… »

Petronijević za N1: Nije dokazana krivica Karadžića van razumne sumnje

N1 Info 19.03.2019
Drugostepena presuda bivšem predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću biće sutra u Hagu u dva sata popodne. I tužilaštvo i odbrana podneli su žalbe na prvostepenu presudu, kojom je Karadžić bio osuđen na 40 godina zatvora. Sa… »

Sutra konačna odluka o Karadžiću: Bivšem predsedniku Republike Srpske biće izrečena drugostepena presuda!

Kurir 19.03.2019
Konačna presuda Radovanu Karadžiću, bivšem predsedniku Republike Srpske biće izrečena sutra u Rezidualnom sudskom mehanizmu, nasledniku nekadašnjeg Haškog tribunala. Karadžić je u Hagu prvostepeno osuđen na 40 godina zatvora za genocid u… »

Presuda Karadžiću: Izricanje sutra, u igri tri opcije za konačnu osudu ratnog predsednika Republike Srpske

Blic 19.03.2019
Pravosnažna presuda bivšem predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću biće izrečena sutra na Žalbenom veću Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove. I tužilaštvo i odbrana podneli su žalbe na prvostepenu presudu, kojom je… »

Afere urušile poverenje u Hag

Večernje novosti 19.03.2019
Sudsko veće u sredu izriče drugostepenu presudu u postupku protiv Radovana Karadžića. Dodik: Nestanak dokaza nije doprineo da se veruje sudu. MEHANIZAM za krivične sudove u Hagu izreći će u sredu u 14 časova pravosnažnu presudu bivšem… »

Sutra drugostepena presuda Radovanu Karadžiću

RTV 19.03.2019
HAG - Nakon tri godine žalbenog postupka, Žalbeno veće Mehanizma za krivične sudove u Hagu (naslednik Haškog tribunala) izreći će sutra drugostepenu presudu prvom predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću. Njega je u martu 2016. godine… »

Uoči odluke o sudbini Radovana Karadžića - tri scenarija

B92 19.03.2019
Sarajevo -- U Bosni i Hercegovini se sa velikim očekivanjima gleda ka rezidualnom Mehanizmu u Hagu i izricanju pravosnažne presude Radovanu Karadžiću. Žalbeno veće Međunarodnog rezidualnog Mehanizma za krivične sudove, u sredu bi trebalo da… »

Tri scenarija presude Karadžiću, od doživotne do slobode

Dnevnik 19.03.2019
SARAJEVO: U Bosni i Hercegovini se sa velikim očekivanjima gleda ka Žalbenom veću Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove, gde će sutra biti izrečena pravosnažna presuda Radovanu Karadžiću, koji je u prvom stepenu osuđen na 40… »

Šokantno svedočenje! Bivša haška istražiteljka: Radovan Karadžić bi sutra mogao da bude pušten na slobodu!

Kurir 19.03.2019
U Bosni i Hercegovini se sa velikim očekivanjima gleda ka Žalbenom veću Medunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove, gde će sutra biti izrečena pravosnažna presuda Radovanu Karadžiću, koji je u prvom stepenu osuđen na 40 godina zatvora… »

Uoči odluke o sudbini Radovana Karadžića - tri scenarija

Pravda 19.03.2019
Žalbeno veće Međunarodnog rezidualnog Mehanizma za krivične sudove, u sredu bi trebalo da izrekne presudu nekadašnjem predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću u drugostepenom (žalbenom) postupku. Karadžić je osuđen prvostepeno na 40… »

Sutra konačna odluka o Karadžiću

Politika 19.03.2019
Sud odlučuje o žalbama bivšeg predsednika RS koji traži oslobađajuću presudu i tužilaštva koje za genocid u Srebrenici predlaže doživotni zatvor. Konačna presuda Radovanu Karadžiću, bivšem predsedniku Republike Srpske biće izrečena sutra u… »

Vesti dana »