Napad nožem u školi u Oslu, učenik povredio četvoro

Napad nožem u školi u Oslu, učenik povredio četvoro

Dnevnik utorak, 19. mart 2019.
OSLO: Učenik u jednoj osnovnoj školi u Oslu povredio je danas nastavnika i još troje zaposlenih, saopštila je norveška policija.
Učenik je uhapšen posle navoda da je zaposlene napao nožem, piše londonski "Indipendent". Prethodno je Rojters javio da je jedna osoba naoružana nožem upala u školu u norveškoj prestonici i ranila četvoro zaposlenih, među kojima... »

Oslo, učenik nožem i viljuškom povredio zaposlene u školi

RTS utorak, 19. mart 2019.
RTS: Oslo, učenik nožem i viljuškom povredio zaposlene u školi
Nastavnik i još troje zaposlenih u jednoj školi u Oslu povređeni su kada ih je učenik napao nožem i viljuškom koje je uzeo iz kantine.
Učenik je uhapšen čim je policija reagovala na prijavu incidenta. Motivi napada još nisu poznati. Policija je nešto kasnije potvrdila da su povređeni imali tragove ujeda i da su im povrede nanete nožem i viljuškom uzetim iz... »

Drama u oslu: Upao u školu i nožem izbo nastavnika i još troje!

Kurir utorak, 19. mart 2019.
Napadač naoružan nožem povredio je danas nastavnika i još tri zaposlena u školi, saopštila je policija.
Policija je savladala napadača, a njegov motiv za sada nije poznat. Prema prvim informacijama učenik je nožem za hleb iz školske kuhinje napao zaposlene u školi. Nema ozbiljnih povreda, ali su svi u šoku šoka, prenose norveški... »

Šok u norveškoj: Muškarac upao u školu i izbo nastavnika i još tri osobe

Blic utorak, 19. mart 2019.
Napadač naoružan nožem povredio je danas nastavnika i tri pripadnika osoblja jedne škole u Oslu, saopštila je norveška policija. Policija je savladala napadača, a njegov motiv za sada nije poznat. Četiri povređene osobe su školski službenici i prebačene su u bolnicu sa manjim povredama, rečeno je u... »

Klinac izbo četvoro u školi u Oslu!

Mondo utorak, 19. mart 2019.
Osoba naoružana nožem upala je danas u školu u Oslu i ranila četvoro zaposlenih, među kojima i jednog nastavnika.
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock ilustracija Policija je potom saopštila da je reč o učeniku i da je povređen nastavnik i tri člana osoblja. Kako piše Sputnjik, policija je pozvana oko 9 sati po lokalnom vremenu i uhapsila... »

Napad nožem u školi u Oslu, četvoro povređenih

RTV utorak, 19. mart 2019.
RTV: Napad nožem u školi u Oslu, četvoro povređenih
OSLO - Osoba naoružana nožem upala je danas u školu u Oslu i ranila četvoro zaposlenih, među kojima i jednog nastavnika.
Policija je odmah uhapsila napadača. Četiri osobe su zadobile lakše povrede i prebačene su u bolnicu, rekla je polcija za norvešku agenciju NTB. Motiv napada za sada nije poznat, prenosi... »
©2019 Netmark d.o.o.