Povezane vesti

Napad nožem u školi u Oslu, učenik povredio četvoro

Dnevnik 19.03.2019
OSLO: Učenik u jednoj osnovnoj školi u Oslu povredio je danas nastavnika i još troje zaposlenih, saopštila je norveška policija. Učenik je uhapšen posle navoda da je zaposlene napao nožem, piše londonski "Indipendent". Prethodno je Rojters javio… »

Oslo, učenik nožem i viljuškom povredio zaposlene u školi

RTS 19.03.2019
Nastavnik i još troje zaposlenih u jednoj školi u Oslu povređeni su kada ih je učenik napao nožem i viljuškom koje je uzeo iz kantine. Učenik je uhapšen čim je policija reagovala na prijavu incidenta. Motivi napada još nisu poznati. Policija je… »

Šok u norveškoj: Muškarac upao u školu i izbo nastavnika i još tri osobe

Blic 19.03.2019
Napadač naoružan nožem povredio je danas nastavnika i tri pripadnika osoblja jedne škole u Oslu, saopštila je norveška policija. Policija je savladala napadača, a njegov motiv za sada nije poznat. Četiri povređene osobe su školski službenici i… »

Drama u oslu: Upao u školu i nožem izbo nastavnika i još troje!

Kurir 19.03.2019
Napadač naoružan nožem povredio je danas nastavnika i još tri zaposlena u školi, saopštila je policija. Policija je savladala napadača, a njegov motiv za sada nije poznat. Prema prvim informacijama učenik je nožem za hleb iz školske kuhinje… »

Klinac izbo četvoro u školi u Oslu!

Mondo 19.03.2019
Osoba naoružana nožem upala je danas u školu u Oslu i ranila četvoro zaposlenih, među kojima i jednog nastavnika. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock ilustracija Policija je potom saopštila da je reč o učeniku i da je povređen nastavnik i tri… »

Napad nožem u školi u Oslu, četvoro povređenih

RTV 19.03.2019
OSLO - Osoba naoružana nožem upala je danas u školu u Oslu i ranila četvoro zaposlenih, među kojima i jednog nastavnika. Policija je odmah uhapsila napadača. Četiri osobe su zadobile lakše povrede i prebačene su u bolnicu, rekla je polcija za… »

Vesti dana »