Povezane vesti

Sin političara dovezao auto na servis, majstori pronašli podmetnutu bombu! Plastični eksploziv na daljinsko aktiviranje umalo potpuno razneo vozača!

Kurir pre 32 dana
Ispod "fijat brava" koji voze Srđan Milošević, vlasnik kladionica, i njegov sin Filip majstor je pronašao skoro 500 grama plastičnog eksploziva
Vlasnik jedne auto-mehaničarske radionice u Vranju pronašao je eksploziv razorne moći ispod automobila "fijat bravo" koji mu je sugrađanin Filip Milošević u ponedeljak dovezao na popravku. Kako saznajemo, Milošević, inače sin... »

Nezapamćeni šok u auto-servisu u Vranju: Vlasnik dovezao fiat jer mu je nešto lupalo ispod sedišta, a onda su majstori ugledali bombu! Stanari zatečeni (video)

Kurir pre 33 dana
U ponedeljak u 13 časova PU u Vranju prijavljeno je da je u jendom od auto-servisa u tom gradu, ispod automobila marke "fiat bravo" pronađena eksplozivna naprava! Vlasnik ovog vozila, doživeo je neprijatno iznenađenje kada je odvezao automobil u servis, a majstor mu je umesto kvara pronašao... »

Šok: U auto-servisu u Vranju Dovezao automobil kod majstora jer mu "nešto lupa ispod sedišta", pronašli bombu!

Blic pre 33 dana
U ponedeljak u 13 časova PU u Vranju prijavljeno je da je u jednom od auto-servisa u tom gradu, ispod automobila marke "fiat bravo" pronađena eksplozivna naprava! Vlasnik ovog vozila, doživeo je neprijatno iznenađenje kada je odvezao automobil u servis, a majstor mu je umesto kvara pronašao... »
©2019 Netmark d.o.o.