Povezane vesti

Potencijalni kupac Čelsija preuzeo najpoznatiji biciklistički tim

B92 19.03.2019
U danu kada je u centru pažnje engleske sportske javnosti najavljena prodaja Čelsija, potencijalni kupac "plavaca" je već preuzeo jedan tim. Najbogatiji Britanac ser Džim Retklif, koji je zainteresovan da kupi Čelsi od Romana Abramoviča, novi je… »

Ambramovič prodaje Čelsi za tri milijarde evra?

Politika 19.03.2019
LONDON – Ruski biznismen Roman Abramovič mogao bi da najbogatijem Britancu Džimu Retklifu proda fudbalski klub Čelsi za blizu tri milijarde evra, prenosi Tajms. Retklif, čije se bogatsko procenjuje skoro na 25 milijardi evra, razmatra da postane… »

Roman odlazi sa Stamforda, najbogatiji Britanac kupuje Čelsi za 3.000.000.000 evra

Mozzart sport 19.03.2019
Roman Abramovič uskoro napušta klub u koji je došao 2003. godine i sa njim uspeo da osvoji sve što se moglo osvojiti u evropskom fudbalu. Britanski milijareder Džim Retklif zainteresovan je za kupovinu londonskog Čelsija od ruskog milijaredera… »

Čelsi ide u ruke navijača Mančester junajteda

B92 19.03.2019
Ogromnu prašinu podigla je informacija da Roman Abramovič pregovara o prodaji Čelsija. Ruski oligarh je kupio londonske "plavce" 2003. za 160 miliona evra, a sada ih prodaje za tri milijarde. I dok se engleska javnost donekle raduje što će se rešiti… »

Abramovič prodaje Čelsi za tri milijarde evra?

Večernje novosti 19.03.2019
Ruski biznismen Roman Abramovič mogao bi da najbogatijem Britancu Džimu Retklifu proda fudbalski klub Čelsi za blizu tri milijarde evra, prenosi Tajms. RUSKI biznismen Roman Abramovič mogao bi da najbogatijem Britancu Džimu Retklifu proda fudbalski… »

Ambramovič prodaje Čelsi za tri milijarde evra?

Sportski žurnal 19.03.2019
Ruski biznismen Roman Abramovič mogao bi da najbogatijem Britancu Džimu Retklifu proda fudbalski klub Čelsi za blizu tri milijarde evra, prenosi Tajms. Retklif, čije se bogatsko procenjuje skoro na 25 milijardi evra, razmatra da postane vlasnik… »

Abramovič prodaje Čelsi za tri milijarde evra?

Dnevnik 19.03.2019
LONDON: Ruski biznismen Roman Abramovič mogao bi da najbogatijem Britancu Džimu Retklifu proda fudbalski klub Čelsi za blizu tri milijarde evra, prenosi Tajms. Retklif, čije se bogatsko procenjuje skoro na 25 milijardi evra, razmatra da postane… »

Abramovič prodaje Čelsi za 3 milijarde evra?

B92 19.03.2019
Najbogatiji Britanac današnjice ser Džim Retklif u ozbiljnim je pregovorima oko kupovine fudbalskog kluba Čelsi. Kako prenose britanski mediji, Retklif je ozbiljno zainteresovan za kupovinu "plavaca", ali ga trenutno sputava suma koju za taj klub… »

Abramovič prodaje Čelsi za tri milijarde evra

N1 Info 19.03.2019
Posle problema koje je u proteklom periodu imao sa vlastima u Velikom Britaniji zbog kojih nije dobio vizu Roman Abramovič je rešio da proda fudbalski klub Čelsi. Bogati Rus je iskoristio svoje jevrejsko poreklo da izvadi izraelski pasoš kako bi mogao… »

Vesti dana »