Povezane vesti

Obradović (Dveri): Vučić funkcioniše samo pod pritiskom, nastavljamo proteste

Novi magazin utorak, 19. mart 2019.
Predsednik Dveri Boško Obradović rekao je danas u Čačku su protesti opozicije prošlog vikenda u Beogradu pokazali da predsednik Srbije Alekdandar Vučić "funkcioniše samo pod pritiskom".
"Ključna poruka i nauk protesta koji se održavaju tri meseca je da Vučič može da padne samo ako ga pritisnete. Kroz institucije mi više ništa ne možemo da uradimo, više ne funkcionišu ni Ustavni sud ni Narodna Skupština ni... »

Obradović (Dveri): Vučić funkcioniše samo pod pritiskom, nastavljamo proteste

Beta utorak, 19. mart 2019.
Predsednik Dveri Boško Obradović rekao je danas u Čačku su protesti opozicije prošlog vikenda u Beogradu pokazali da predsednik Srbije Alekdandar Vučić "funkcioniše samo pod pritiskom". "Ključna poruka i nauk protesta koji se održavaju tri meseca je da Vučič može da padne samo ako ga pritisnete.... »

Obradović: Vučić funkcioniše samo pod pritiskom, nastavljamo proteste

Danas utorak, 19. mart 2019.
Predsednik Dveri Boško Obradović rekao je danas u Čačku su protesti opozicije prošlog vikenda u Beogradu pokazali da predsednik Srbije Alekdandar Vučić „funkcioniše samo pod pritiskom“.
„Ključna poruka i nauk protesta koji se održavaju tri meseca je da Vučič može da padne samo ako ga pritisnete. Kroz institucije mi više ništa ne možemo da uradimo, više ne funkcionišu ni Ustavni sud ni Narodna Skupština ni... »
©2019 Netmark d.o.o.