Povezane vesti

Skup podrške uhapšenim organizatorima protesta, protestovali i đaci u Prokuplju

N1 Info pre 30 dana
Danas u Prokuplju - dva skupa protiv različitih hapšenja, i to istovremeno. Oni koji već mesecima protestuju protiv vlasti iz ovog grada, Žitorađe i okolnih mesta, pod parolom "Jedan od pet miliona", okupili su se ispred zgrade Osnovnog i Okružnog suda u Prokuplju.
Izvor: N1 Zahtevaju hitno puštanje na slobodu trojice organizatora protesta u Žitorađi, koji su posle jučerašnjeg sastanka sa predsednikom opštine Ivanom Stanojevićem, privedeni i zadržani zbog navodnog nasilničkog ponašanja. U... »

Savez za Srbiju podržava protest u Prokuplju, zahteva oslobađanje Milana Blagojevića

Danas pre 31 dan
Savez za Srbiju podržao je danas protestno okupljanje ispred suda u Prokuplju koje je najavljeno zbog hapšenja organizatora lokalnog protesta „Jedan od pet miliona“ Milana Blagojevića.
Pored zahteva za puštanje iz pritvora Blagojevića, Savez, kako je navedeno u saopštenju, zahteva i puštanje njegovih kolega Miloša Janaćkovića i Miljana Savića. „Zahtevamo i procesuiranje predsednika opštine, njegovog zamenika... »

Protest u Žitorađi zbog hapšenja posle dešavanja u kabinetu predsednika opštine

Danas pre 31 dan
Učesnici protesta „Jedan od pet miliona“ iz Prokuplja i Žitorađe okupili su se večeras ispred zgrade Okružnog suda u Žitorađi jer su trojica organizatora tog protesta u Žitorađi uhapšena, po navodima policije, zbog nasilničkog ponašanja.
Okupljeni su izrazili protest zbog određivanja mere policijskog zadržavanja do 48 sati Milanu Blagojeviću, Miljanu Saviću i Milošu Janaćkoviću za koje se po navodima policije „osnovano sumnja da su počinili krivično delo... »
©2019 Netmark d.o.o.