Povezane vesti

Olimpijski šampion "pauzirao" plivanje zbog rukometa, sada se vraća

B92 pre 30 dana
B92: Olimpijski šampion "pauzirao" plivanje zbog rukometa, sada se vraća
Bivši olimpijski šampion Francuz Floran Manodu izjavio je da se, nakon dvoipogodišnje pauze, vraća plivanju.
Manodu, olimpijski šampion na 50 metara slobodnim stilom iz Londona, u septembru 2016. godine stavio je plivačku karijeru "na pauzu" kako bi zadovoljio svoju prvu strast – rukomet. On je za Ekip rekao da mu nedostaje takmičenje... »

Floran Manodu se vraća plivanju

Večernje novosti pre 30 dana
Bivši olimpijski šampion, Francuz Floran Manodu izjavio je danas da se, nakon dvoipogodišnje pauze, vraća plivanju
Bivši olimpijski šampion, Francuz Floran Manodu izjavio je danas da se, nakon dvoipogodišnje pauze, vraća plivanju. Manodu, olimpijski šampion na 50 metara slobodnim stilom iz Londona, u septembru 2016. godine stavio je plivačku... »

Posle dvoipogodišnje pauze: Floran Manodu se vraća plivanju

Hot sport pre 30 dana
Bivši olimpijski šampion, Francuz Floran Manodu izjavio je danas da se, nakon dvoipogodišnje pauze, vraća plivanju. Manodu, olimpijski šampion na 50 metara slobodnim stilom iz Londona, u septembru 2016. godine stavio je plivačku karijeru ‘na pauzu’ kako bi zadovoljio svoju prvu strast – rukomet. On... »

Floran Manodu se vraća plivanju

Beta pre 30 dana
Bivši olimpijski šampion, Francuz Floran Manodu izjavio je danas da se, nakon dvoipogodišnje pauze, vraća plivanju. Manodu, olimpijski šampion na 50 metara slobodnim stilom iz Londona, u septembru 2016. godine stavio je plivačku karijeru "na pauzu" kako bi zadovoljio svoju prvu strast - rukomet. On... »
©2019 Netmark d.o.o.