Povezane vesti

Preminuo tvorac moćnog Panatinaikosa

Večernje novosti pre 33 dana
Dugogodišnji predsednik košarkaškog velikana iz Atine Tanasis Janakopulos preminuo je u utorak u 89. godini
Dugogodišnji predsednik košarkaškog kluba Panatinaikos Tanasis Janakopulos preminuo je u utorak u 89. godini. On je pre nekoliko meseci hospitalizovan pošto je doživeo moždani udar. Tanasis Janakopulos bio je predsednik... »

Preminuo Tanasis Janakopulos, dugogodišnji predsednik Panatinaikosa

Sportske.net pre 33 dana
Dugogodišnji predsednik košarkaškog kluba Panatinaikos Tanasis Janakopulos preminuo je danas u 89. godini.
On je pre nekoliko meseci hospitalizovan nakon što je doživeo moždani udar. Tanasis Janakopulos bio je predsednik Panatinaikosa od 2002. do 2012. godine, ali je u klubu bio još od 1987. godine zajedno sa bratom Pavlosom koji je... »

Preminuo Tanasis Janakopulos, dugogodišnji predsednik Panatinaikosa

Sportski žurnal pre 33 dana
Tanasis Janakopulos bio je predsednik Panatinaikosa od 2002. do 2012. godine, ali je u klubu bio još od 1987. godine zajedno sa bratom Pavlosom koji je premunio pre devet meseci
Dugogodišnji predsednik košarkaškog kluba Panatinaikos Tanasis Janakopulos preminuo je u 89. godini. On je pre nekoliko meseci hospitalizovan nakon što je doživeo moždani udar. Tanasis i Pavlos stvorili su moćan klub koji je pod... »

Umro tvorac Panatinaikosa

Mondo pre 33 dana
Tanasis Janakopulos, koji je sa bratom Pavlosom napravio i predvodio atinske "zelene", preminuo u Atini
Grčki biznismen Tanasis Janakopulos, tvorac moćnog Panatinaikosa, preminuo je u Atini u 88. godini. On je poslednjih nekoliko meseci proveo u bolnici Higenija u prestonici Grčke, gde je i umro od posledica moždanog udara,... »

Preminuo Tanasis Janakopulos

B92 pre 33 dana
B92: Preminuo Tanasis Janakopulos
Član bogate porodice Janakopulos i bivši vlasnik košarkaškog kluba Panatinaikosa Tanasis preminuo je u utorak u Atini, u 89. godini života.
Tanasis Janakopulos je premino u bolnici od posledica moždanog udara koji je doživeo pre nekoliko meseci. Tanasis je nadživeo svoju braću, Pavlosa i Kostasa, sa kojima je bio vlasnik Panatinaikosa i mnogih drugih organizacija. On... »
©2019 Netmark d.o.o.