Povezane vesti

Srbija uskoro preuzima predsedavanje Jadransko jonskom inicijativom

Danas 19.03.2019
Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković na 16. Konferenciji predsednika parlamenata Jadransko jonske inicijative u Crnoj Gori istakla je da će Srbija od 1.juna preuzeti predsedavanje ovom inicijativom na godinu dana i u okviru tog… »

Gojković: Turizam i kultura povezuju region

RTS 19.03.2019
Turizam i kultura pružaju brojne mogućnosti saradnje u regionalnom okviru, otvaraju put ka razvoju kako pojedinačnih zemalja, tako i čitavog regiona, rekla je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković na 16. Konferenciji Jadransko-jonske… »

Gojković: Turizam i kultura povezuju region

RTV 19.03.2019
BUDVA - Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković istakla je danas na Konferenciji Jadransko-jonske inicijative da su turizam i kultura pružaju brojne mogućnosti saradnje u regionalnom okviru i otvaraju put ka razvoju kako pojedinačnih zemalja, tako… »

Gojković u Crnoj Gori: Turizam i kultura povezuju region

Danas 19.03.2019
Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković, koja učestvuje na 16. Konferenciji predsednika parlamenata Jadransko jonske inicijative u Crnoj Gori, istakla je da su turizam i kultura oblasti koje pružaju brojne mogućnosti saradnje u regionalnom… »

Gojković sa Židanom i Radmanovićem: Dobri odnosi sa Slovenijom i BiH

RTV 19.03.2019
BUDVA - Odnosi Srbije i Slovenije su u stalnom usponu, a Srbija snažno podržava razvoj odnosa i sa BiH, poručila je predsednica Narodne skupštine Maja Gojković na odvojenim sastancima s predsednikom Državnog zbora Slovenije Dejanom Židanom i… »

Gojković sa predsednikom Skupštine Crne Gore

Blic 18.03.2019
Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Skupštine Crne Gore Ivanom Brajovićem u Budvi, gde boravi u okviru održavanja 16. Konferencije predsednika parlamenata Jadransko jonske inicijative… »

Vesti dana »