Povezane vesti

Srbija uskoro preuzima predsedavanje Jadransko jonskom inicijativom

Danas pre 36 dana
Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković na 16. Konferenciji predsednika parlamenata Jadransko jonske inicijative u Crnoj Gori istakla je da će Srbija od 1.juna preuzeti predsedavanje ovom inicijativom na godinu dana i u okviru tog predsedavanja organizovati Konferenciju predsednika parlamenata.
Gojković je naglasila da saradnja u okviru Jadransko jonske inicijative govori o izraženoj svesti da napredak svake od pojedinačnih zemalja u velikoj meri zavisi od razvoja regiona u celini, a pre svega od stabilnosti i mira u... »

Gojković: Turizam i kultura povezuju region

RTS pre 36 dana
RTS: Gojković: Turizam i kultura povezuju region
Turizam i kultura pružaju brojne mogućnosti saradnje u regionalnom okviru, otvaraju put ka razvoju kako pojedinačnih zemalja, tako i čitavog regiona, rekla je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković na 16. Konferenciji Jadransko-jonske inicijative u Budvi.
Maja Gojković je ukazala da Srbija doživljava pravi turistički bum poslednjih nekoliko godina i da zauzima drugo mesto u Evropi po stopi rasta broja turista. Istakla je da turizam postaje sve važnija privredna grana sa velikim... »

Gojković: Turizam i kultura povezuju region

RTV pre 36 dana
RTV: Gojković: Turizam i kultura povezuju region
BUDVA - Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković istakla je danas na Konferenciji Jadransko-jonske inicijative da su turizam i kultura pružaju brojne mogućnosti saradnje u regionalnom okviru i otvaraju put ka razvoju kako pojedinačnih zemalja, tako i čitavog regiona.
Na 16. Konferenciji predsednika parlamenata Jadransko-jonske inicijative u Budvi, Gojković je ukazala da Srbija doživljava pravi turistički bum poslednjih nekoliko godina i da zauzima drugo mesto u Evropi po stopi rasta broja... »

Gojković u Crnoj Gori: Turizam i kultura povezuju region

Danas pre 36 dana
Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković, koja učestvuje na 16. Konferenciji predsednika parlamenata Jadransko jonske inicijative u Crnoj Gori, istakla je da su turizam i kultura oblasti koje pružaju brojne mogućnosti saradnje u regionalnom okviru i otvaraju put ka razvoju kako pojedinačnih zemalja, tako i čitavog regiona.
Kako se navodi u saopštenju, Gojković je ukazala da Srbija doživljava pravi turistički bum poslednjih nekoliko godina i da zauzima drugo mesto u Evropi po stopi rasta broja turista, kao i da turizam postaje sve važnija privredna... »

Gojković sa Židanom i Radmanovićem: Dobri odnosi sa Slovenijom i BiH

RTV pre 36 dana
RTV: Gojković sa Židanom i Radmanovićem: Dobri odnosi sa Slovenijom i BiH
BUDVA - Odnosi Srbije i Slovenije su u stalnom usponu, a Srbija snažno podržava razvoj odnosa i sa BiH, poručila je predsednica Narodne skupštine Maja Gojković na odvojenim sastancima s predsednikom Državnog zbora Slovenije Dejanom Židanom i zamenikom predsedavajućeg Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Nebojšom Radmanovićem u Budvi, gde boravi u okviru održavanja 16. Konferencije predsednika parlamenata Jadransko-jonske inicijative.
Kako se navodi u saopštenju iz Skupštine Srbije, Gojkovićeva i Židan su ukazali da postoji dinamična saradnja Srbije i Slovenije i intenzivni kontakti, i istakli značaj redovnih susreta i na parlamentarnom nivou. Naglasili su... »

Gojković sa predsednikom Skupštine Crne Gore

Blic pre 36 dana
Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Skupštine Crne Gore Ivanom Brajovićem u Budvi, gde boravi u okviru održavanja 16. Konferencije predsednika parlamenata Jadransko jonske inicijative. Gojković i Brajović razgovarali su o unapređenju... »
©2019 Netmark d.o.o.