Regionalna platforma osuđuje upad u RTS

Regionalna platforma osuđuje upad u RTS

Danas pre 30 dana
Regionalna platforma za zagovaranje medijskih sloboda i bezbednosti novinara koja zastupa više od 8.000 članova, osudila je upad građana i predstavnika opozicije u Radio televiziju Srbije (RTS), saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije.
„Bez obzira na sve, nasilni upad u prostorije RTS-a nije prihvatljiv, niti primeren u demokratskim društvima. To ne može biti deo bilo kakvog civilizovanog rešenja i mi ga osuđujemo“, rekao je vršilac dužnosti predsednika NUNS-a... »

Reporteri bez granica: RTS da prestane sa ignoriše proteste

Radio 021 pre 30 dana
Međunarodna organizacija Reporteri bez granica (RSF) ocenila je danas da bi Radio televizija Srbije trebalo da prestane da ignoriše proteste građana, koji traju tri meseca.
"Javni servis nije sredstvo propagande i treba da obezbedi nepristrasno izveštavanje, bez obzira da li se Vladi to dopada ili ne. RTS mora prestati da ignoriše one koji su demonstrirali tri meseca i trebalo bi da daju punu... »

Reporteri bez granica: RTS da prestane da ignoriše proteste građana

N1 Info pre 30 dana
Međunarodna organizacija Reporteri bez granica (RSF), ogranak za Evropu, saopštio je da bi RTS trebalo da obezbedi nepristrasno izveštavanje i da ne bi trebalo da ignoriše proteste koji se više meseci održavaju na ulicama širom Srbije, saopštio je NUNS.
"Javni servis nije sredstvo propagande i treba da obezbedi nepristrasno izveštavanje, bez obzira da li se vladi to dopada ili ne. RTS mora da prestane da ignoriše one koji su demonstrirali tri meseca i trebalo bi da daju punu... »

Reporteri bez granica: RTS treba da izveštava o protestu

Slobodna Evropa pre 30 dana
Međunarodna organizacija Reporteri bez granica (RSF), ogranak za Evropu, saopštio je da bi Radio-televizija Srbije trebalo da izveštava o protestima u Beogradu. “Javni servis nije sredstvo propagande i treba da obezbedi nepristrasno izveštavanje, bez obzira da li se vladi to dopada ili ne. Vesti... »

Reporteri bez granica: RTS da prestane da ignoriše proteste

Danas pre 30 dana
Međunarodna organizacija Reporteri bez granica na svom tviter nalogu, povodom dešavanja u Beogradu, objavila je da Radio televizija Srbije u svojim vestima mora da prestane da ignoriše one koji demonstriraju tri meseca i trebalo bi da da punu pokrivenost tom talasu protesta.
„Javni servis nije sredstvo propagande i treba da obezbedi nepristrasno izveštavanje, bez obzira da li se vladi to dopada ili ne, stav je Reportera bez granica, prenosi NUNS. But a public broadcaster is not a propaganda tool and... »

Reporteri bez granica: RTS da prestane da ignoriše proteste građana

Novi magazin pre 30 dana
Međunarodna organizacija Reporteri bez granica RSF), ogranak za Evropu, oglasio se na svom tviter nalogu povodom burnih dešavanja u Beogradu.
“Međutim, javni servis nije sredstvo propagande i treba da obezbedi nepristrasno izveštavanje, bez obzira da li se vladi to dopada ili ne @RTS_Vesti moraju prestati da ignorišu one koji su demonstrirali 3 meseca i trebali bi da... »
©2019 Netmark d.o.o.