Albanska vojska vežba na Kosovu

Albanska vojska vežba na Kosovu

Mondo utorak, 19. mart 2019.
Pripadnici Vojske Albanije i Kosovskih bezbednosnih snaga nalaze se na zajedničkoj vežbi traganja i spasavanja u planinama, izjavila je albanska ministarka odbrane Olta Džačka.
Foto: MONDO/Mario Milojević (ilustracija) Džačka je na svom Facebook profilu napisala da se na taj način nastavlja saradnja Prištine i Tirane u raznim oblastima. "Ovoga puta, pripadnici albanskog regionalnog bataljona za podršku... »

Vojska Albanije na Kosovu i Metohiji, vežba sa "Tačijevom vojskom"

RTV utorak, 19. mart 2019.
RTV: Vojska Albanije na Kosovu i Metohiji, vežba sa "Tačijevom vojskom"
KOSOVO POLJE - Pripadnici Vojske Albanije i Kosovskih bezbednosnih snaga nalaze se na zajedničkoj vežbi traganja i spasavanja u planinama, izjavila je albanska ministarka odbrane Olta Džačka.
Džačka je na svom fejsbuk profilu napisala da se na taj način nastavlja saradnja Prištine i Tirane u raznim oblastima. "Ovoga puta, pripadnici albanskog regionalnog bataljona za podršku zajedno sa kolegama iz KBS na planinskoj... »

Vojska Albanije i KSB na zajedničkoj vežbi

B92 utorak, 19. mart 2019.
B92: Vojska Albanije i KSB na zajedničkoj vežbi
Tirana/Priština -- Pripadnici Vojske Albanije i Kosovskih bezbednosnih snaga nalaze se na zajedničkoj vežbi traganja i spasavanja u planinama.
Ovo je albanska ministarka odbrane Olta Džačka napisala na svom profilu na Fejsbuku. Džačka je napisala da se na taj način nastavlja saradnja Prištine i Tirane u raznim oblastima. "Ovoga puta, pripadnici albanskog regionalnog... »

Provokacija Prištine i Tirane: Zajednička obuka albanske vojske i Kosovskih bezbednosnih snaga

Blic utorak, 19. mart 2019.
Pripadnici Vojske Albanije i Kosovskih bezbednosnih snaga nalaze se na zajedničkoj vežbi traganja i spasavanja u planinama, izjavila je albanska ministarka odbrane Olta Džačka. Džačka je na svom fejsbuk profilu napisala da se na taj način nastavlja saradnja Prištine i Tirane u raznim oblastima.... »

Nove provokacije: Zajednička obuka albanske vojske i Kosovskih bezbednosnih snaga

Večernje novosti utorak, 19. mart 2019.
Pripadnici Vojske Albanije i Kosovskih bezbednosnih snaga nalaze se na zajedničkoj vežbi traganja i spasavanja u planinama, izjavila je albanska ministarka odbrane Olta Džačka
Pripadnici Vojske Albanije i Kosovskih bezbednosnih snaga nalaze se na zajedničkoj vežbi traganja i spasavanja u planinama, izjavila je albanska ministarka odbrane Olta Džačka. Džačka je na svom fejsbuk profilu napisala da se na... »

Šiptarski bezobrazluk bez granica: Nasred Kosova polja imaju vojnu vežbu sa vojskom Albanije?! (foto)

Pravda utorak, 19. mart 2019.
Pripadnici Vojske Albanije i Kosovskih bezbednosnih snaga nalaze se na zajedničkoj vežbi traganja i spašavanja u planinama, saopštila je albanska ministarka odbrane Olta Džačka.
Džačka je na svom Instagram profilu napisala da se na taj način nastavlja saradnja Prištine i Tirane u raznim oblastima. View this post on Instagram A post shared by Olta Xhacka (@oltaxhacka) on Mar 19, 2019 at 2:07am PDT -... »

Zajednička vežba "Vojske Kosova" i Albanije usred Kosova Polja (foto)

Telegraf utorak, 19. mart 2019.
Ova vežba se sprovodi u centru KBS za potragu i spasavanje u selu Pomozatin kod Kosova Polja
Pripadnici Vojske Albanije i Kosovskih bezbednosnih snaga nalaze se na zajedničkoj vežbi traganja i spašavanja u planinama, saopštila je albanska ministarka odbrane Olta Džačka. Džačka je na svom Instagram profilu napisala da se... »

"Uskoro zajednička vežba kosovske i albanske vojske"

RTS utorak, 19. mart 2019.
RTS: "Uskoro zajednička vežba kosovske i albanske vojske"
Pripadnici Vojske Albnije i kosovskih bezbednosnih snaga učestvovaće na zajedničkoj vežbi traganja i spasavanja u planinama, najavio je albanski ministar odbrane Olta Džačka.
Džačka je na svom Fejsbuk profilu napisao da se na taj način nastavlja saradnja Prištine i Tirane u raznim oblastima. "Ovoga puta, pripadnici albanskog regionalnog bataljona za podršku zajedno sa kolegama iz BSK na planinskoj... »
©2019 Netmark d.o.o.