Povezane vesti

Grdosija iz ade! Beograđani su bili u šoku kada su videli šta je ovaj pecaroš izvukao iz jezera! (video)

Kurir 19.03.2019
Jedan pecaroš na Adi Ciganliji iz ovog jezera izvukao je pravu neman! Reč je o somu koji je dugačak preko 2 metra. Sugrađani su se na obali okupili da vide ovaj ulov, i nikome nije bilo svejedno! Na kraju je ribolovac soma pustio nazad u vodu, a pre… »

Beograđanin upecao soma na Adi Ciganliji: Kad je izvukao neman iz vode, video je da je pravi džin od preko 2 metra (foto)…

Telegraf 19.03.2019
Stručnjaci za podvodni svet na Adi Ciganliji i ranije su tvrdili da u jezeru ima somova i od skoro stotinak kilograma. Ako ste mislili da je na Adi Ciganliji nemoguće uhvatiti neku veću ribu, imamo sliku koja dokazuje da ipak jeste. Jedan Beograđanin… »

Neverovatan ulov na Adi Ciganliji: Beograđanin upecao soma od dva metra i preko 20 kg!

Srbija danas 19.03.2019
Ako ste mislili da je na Adi Ciganliji nemoguće uhvatiti neku veću ribu, imamo sliku koja dokazuje da ipak jeste. Jedan Beograđanin uspeo je da upeca soma od skoro dva metra i više desetina kilograma. Pred brojnom publikom pecaroš je uspeo iz jezera… »

Šok na adi ciganliji: Sugrađanin u Savskom jezeru upecao soma od dva metra i teškog preko 20 kilograma

Blic 19.03.2019
Beogradskim pecarošima Savsko jezero je van kupališne sezone jedna od omiljenih destinacija. A sve skeptike koji misle da na ovom mestu nije moguće upecati iole veću ribu, razuverio je sugrađanin koji je ulovio soma od skoro dva metra i više… »

Vesti dana »