Italija se pridružuje "Putu svile", uprkos negodovanju SAD

Italija se pridružuje "Putu svile", uprkos negodovanju SAD

RTV pre 30 dana
RTV: Italija se pridružuje "Putu svile", uprkos negodovanju SAD
RIM - Italijanski vicepremijer Đuzepe Konte obavezao se danas da će Italija biti prva članica G7 koja će se pridružiti kineskoj inicijativi "Jedan pojas, jedan put", uprkos primedbama SAD i zabrinutosti koja dolazi iz njegove vladajuće koalicije.
Obraćajući se Parlamentu Konte je rekao da potpisivanje memoranduma o razumevanju sa Kinom o realizaciji projekta "Pojas i put", koje bi trebalo da se desi tokom posete kineskog premijera Italiji ove nedelje, neće ni najmanje... »

Italija se pridružuje inicijativi „Jedan pojas, jedan put”

Politika pre 30 dana
MILANO - Italijanski vicepremijer Đuzepe Konte obavezao se da će Italija biti prva članica G7 koja će se pridružiti kineskoj inicijativi „Jedan pojas, jedan put”, uprkos primedbama SAD i zabrinutosti koja dolazi iz njegove vladajuće koalicije. Obraćajući se Parlamentu Konte je rekao da potpisivanje... »

Italija se pridružuje inicijativi "Jedan pojas, jedan put"

Večernje novosti pre 30 dana
Italijanski vicepremijer Đuzepe Konte obavezao se danas da će Italija biti prva članica G7 koja će se pridružuiti kineskoj inicijativi "Jedan pojas, jedan put"
Italijanski vicepremijer Đuzepe Konte obavezao se danas da će Italija biti prva članica G7 koja će se pridružuiti kineskoj inicijativi "Jedan pojas, jedan put", uprkos primedbama SAD i zabrinutosti koja dolazi iz njegove... »

Italijani opalili šamar Americi Konte najavio pristupanje kineskoj inicijativi Pojas i put! Iz Bele kuće odmah stiglo upozorenje !

Kurir pre 31 dan
Italijanski premijer Đuzepe Konte obećao je danas da će Italija postati prva članica grupe sedam najrazvijenijih zemalja koja će se priključiti kineskoj inicijativi "Pojas i put" uprkos protivljenju SAD i sumnjama unutar italijanske vladajuće koalicije.
Konte je rekao i da italijanski potpis na memorandumu o razumevanju za infrastrukturne projekte, što se planira tokom ovonedeljne posete kineskog premijera Rimu, neće "dovesti u pitanje poziciju" Italije u transatlantskom... »
©2019 Netmark d.o.o.