Povezane vesti

Ćerka Majkla Džeksona preživljava pakao: "Kada će ovo da prestane?"

B92 pre 29 dana
B92: Ćerka Majkla Džeksona preživljava pakao: "Kada će ovo da prestane?"
Nakon što je javnost ostala podeljena izlaskom filma "Napuštajući Nedođiju" (Leaving Neverland), koji govori o tome da je pokojni pevač zlostavljao dečake, tabloidi njegovoj ćerki ne daju mira.
Sve je počelo od trenutka kada se Paris Džekson uključila u polemiku o istinitosti tvrdnji izrečenih u filmu. Proteklog vikenda svetski mediji pisali su da je ćerka kralja popa pokušala da izvrši samoubistvo i da je, potom... »

Telohranitelj Majkla Džeksona: "Pričao mi je kakve žene voli"

B92 pre 30 dana
B92: Telohranitelj Majkla Džeksona: "Pričao mi je kakve žene voli"
Film Living Neverlend (Leaving Neverland) mnoge je naterao na razmišljanje o tome da li je pokojni kralj popa zaista bio pedofil ili nije. Sve je više poznatih i nepoznatih osoba koje brane Džeksona i ne žele da čuju da je bio pedofil koji je godinama zlostavljao dečake na svom imanju Neverlend.
U odbranu Majkla Džeksona stao je i njegov nekadašnji telohranitelj Bil Vitfild, koji ga je čuvao dve godine. On tvrdi da nikad nije primetio ništa čudno u ponašanju kralja popa i da je sigurno bio heteroseksualac, jer su njih... »

Je*ite se, je*eni lažovi! Ćerka Majkla Džeksona viđena u javnosti: Ne izgleda baš najbolje, bleda i iscrpljena, a onda je oplela po svima (foto)

Kurir pre 30 dana
Paris Džekson, ćerka pokojnog pop kralja Majkla Džeksona, navodo je pokušala da izvrši samoubistvo jer navodno nije moglada podnese pritisak javnosti. Američki portal "TMZ" je napisao kako je Paris digla ruku na sebe kao direktan odgovor na optužbe protiv njenog oca u dokumentarnom filmu "Leaving... »
©2019 Netmark d.o.o.