HR: Ispisali ustaške i nacističke simbole na kući Čehinje

HR: Ispisali ustaške i nacističke simbole na kući Čehinje

B92 sreda, 20. mart 2019.
B92: HR: Ispisali ustaške i nacističke simbole na kući Čehinje
Nepoznati vandali išarali su kukastim krstovima i ustaškim znakom U vrata kuće u Zadru u kojoj živi žena češke nacionalnosti, prenosi TV N1 Zagreb.
Fotografije išaranih kućnih vrata svoje sugrađanke objavio je Jure Zubčić, aktivista i član opozicione Socijaldemokratske partije (SDP) na svom Tviter nalogu. Vandali su osim znakova zločinačkog nacističkog i ustaškog reĹľima... »

Novo divljanje ustaša u Hrvatskoj, jezive poruke: Nož, kolac, Jasenovac i nacistički simboli na kući Čehinje (foto)

Kurir sreda, 20. mart 2019.
Nepoznati vandali išarali su kukastim krstovima i ustaškim znakom "U" vrata kuće u Zadru u kojoj živi žena češke nacionalnosti.
Fotografije išaranih kućnih vrata svoje sugrađanke objavio je Jure Zubčić, aktivista i član SDP na svom Tviter nalogu. Vandali su osim znakova zločinačkog nacističkog i ustaškog režima ostavili i poruku "Nož, kolac, Jasenovac",... »

Osvanula poruka "nož, kolac, Jasenovac": Vandali kukastim krstovima i ustaškim znakom u išarali kuću u Zadru (foto)

Telegraf sreda, 20. mart 2019.
Po društvenim mrežama šire se fotografije novih ustaških grafita
Nepoznati vandali išarali su kukastim krstovima i ustaškim znakom U vrata kuće u Zadru u kojoj živi žena češke nacionalnosti, prenosi N1 Zagreb. Fotografije išaranih kućnih vrata svoje sugrađanke objavio je Jure Zubčić, aktivista... »

Novi incident U Hrvatskoj: Ispisani ustaški i nacistički simboli na kući Čehinje

Večernje novosti sreda, 20. mart 2019.
Nepoznati vandali išarali su kukastim krstovima i ustaškim znakom "U" vrata kuće u Zadru u kojoj živi žena češke nacionalnosti
Nepoznati vandali išarali su kukastim krstovima i ustaškim znakom "U" vrata kuće u Zadru u kojoj živi žena češke nacionalnosti, prenosi N1 Zagreb. Fotografije išaranih kućnih vrata svoje sugrađanke objavio je Jure Zubčić,... »
©2019 Netmark d.o.o.