Povezane vesti

Upozorenje iz AMSS: Magla na Zlatiboru, mokri kolovozi u Mačvi

Blic pre 32 dana
Na Zlatiboru magla smanjuje vidljivost, dok sa povremeno slabom kišom treba računati na području Mačve gde vozače očekuju mokri ili vlažni kolovozi, saopštio je AMSS. Na ostalom području Srbije vozače očekuje oblačno vreme, ali bez padavina. Prohodnost puteva je dobra, a intezitet saobraćaja... »

Prijatno vreme za vožnju: Bez gužvi, zastoja i zadržavanja

Kurir pre 33 dana
BEOGRAD - U Srbiji se danas očekuje umeren intenzitet saobraćaja, a kako se za prvi dan proleća najavljuje dan sa umerenim dnevnim temperaturama i bez padavina, vozače očekuju dobri uslovi za vožnju, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP... »

AMSS: Umeren saobraćaj, dobri uslovi za vožnju

Blic pre 33 dana
U Srbiji se danas očekuje umeren intenzitet saobraćaja, a kako se za prvi dan proleća najavljuju dan sa umerenim dnevnim temperaturama i bez padavina, vozače očekuju dobri uslovi za vožnju, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi... »

Umeren saobraćaj, dobri uslovi za vožnju

RTS pre 33 dana
RTS: Umeren saobraćaj, dobri uslovi za vožnju
U Srbiji se očekuje umeren saobraćaj, a kako se za prvi dan proleća najavljuje dan sa umerenim dnevnim temperaturama i bez padavina, vozače očekuju dobri uslovi za vožnju, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Kako je saopštila Uprava granične policije, na putničkim teminalima graničnih prelaza nema zadržavanja dužih od 30 minuta.... »
©2019 Netmark d.o.o.