Повезане вести

У Београду протест студената: 'Мислим, дакле, хапси ме'

У Београду протест студената: 'Мислим, дакле, хапси ме'

Слободна Европа 20.03.2019
Још један протест у организацији „Један од пет милиона“ одржан је данас у Београду. Међутим, овога пута – студентски, под слоганом „Мислим, дакле, хапси ме“. Повод окупљању су хапшења током протеклог викенда када је део… »
Протест студената у Београду "Мислим, дакле хапси ме"

Протест студената у Београду "Мислим, дакле хапси ме"

Н1 Инфо 20.03.2019
Протест студената више факултета Универзитета у Београду под слоганом “Мислим, дакле хапси ме” почео је испред Факултета техничких наука, како би исказали незадовољство због хапшења, како кажу, њихових колега који су… »
Протестно окупљање студената „Мислим, дакле хапси ме“ (ВИДЕО)

Протестно окупљање студената „Мислим, дакле хапси ме“ (ВИДЕО)

Данас 20.03.2019
Група од стотињак студената Београдског универзитета кренула је нешто после 16 часова у протестну шетњу централним градским улицама, изражавајући незадовољство хапшењима њихових колега током недавних протеста у главном… »
Студенти у протестној шетњи “Мислим, дакле хапси ме”: Ускоро велики студентски протест (ВИДЕО)

Студенти у протестној шетњи “Мислим, дакле хапси ме”: Ускоро велики студентски протест (ВИДЕО)

Инсајдер 20.03.2019
Да се не понови хапшење најмлађих учесника протеста - главна је порука данашње протестне шетње студената у Београду под називом “Мислим, дакле хапси ме”. Студенти су шетали од Вуковог споменика у Београду до зграде Радио… »
Студенти пред зградом РТС-а поручили да желе слободу медија и најавили велики студентски протетст

Студенти пред зградом РТС-а поручили да желе слободу медија и најавили велики студентски протетст

Нови магазин 20.03.2019
Студенти Београдског универзитета који су у протетсној шетњи стигли до зграде РТС-а поручили су да су ту да траже слободу медија како би се "чула њихова реч", јер на то "имају право". "Омладина јесте Србија", рекла је Ана… »
Протест студената испред зграде РТС-а

Блиц 20.03.2019
Стотинак студената са различитих факултета окупило се овог поподнева испред Електротехничког факултета у Булевару краља Александра на протесту под називом "Мислим, дакле хапси ме" и "Студенти не ћуте", одакле су се касније… »

РТС 20.03.2019
Студенти различитих факултета накратко су протестовали испред зграде РТС-а у Таковској. У протестну шетњу кренули су због, како кажу, хапшења њихових колега протеклог викенда. Окупљени студенти поручили су да у друштву треба… »
ВИДЕО: Протест студената "Мислим, дакле хапси ме" до РТС, 6. априла велики скуп

ВИДЕО: Протест студената "Мислим, дакле хапси ме" до РТС, 6. априла велики скуп

Радио 021 20.03.2019
Студенти Београдског универзитета, који су у протетсној шетњи стигли до зграде РТС-а, поручили су да траже слободу медија, како би се "чула њихова реч", јер на то "имају право". "Омладина јесте Србија", рекла је Ана Кнежевић… »
Студентска шетња "Мислим, дакле хапси ме" данас у 16 часова у Београду

Студентска шетња "Мислим, дакле хапси ме" данас у 16 часова у Београду

Нова економија 20.03.2019
Студентска шетња под слоганом "Мислим, дакле хапси ме" биће одржана данас од 16 часова у Београду, најавили су организатори протеста #1од5милиона. Окупљање учесника почеће испред зграде техничких факултета, а у позиву на скуп… »
Студентска шетња „Мислим, дакле хапси ме“ данас у Београду

Студентска шетња „Мислим, дакле хапси ме“ данас у Београду

Данас 20.03.2019
Студентска шетња под слоганом „Мислим, дакле хапси ме“ биће одржана данас од 16 часова у Београду, најавили су организатори протеста „Један од пет милиона“. Окупљање учесника почеће испред зграде техничких факултета, а у… »

Вести дана »