Povezane vesti
U Beogradu protest studenata: 'Mislim, dakle, hapsi me'
Slobodna Evropa 20.03.2019
Još jedan protest u organizaciji „Jedan od pet miliona“ održan je danas u Beogradu. Međutim, ovoga puta – studentski, pod sloganom „Mislim, dakle, hapsi me“. Povod okupljanju su hapšenja tokom proteklog vikenda kada je deo opozicije i građana upao u… »
Protest studenata u Beogradu "Mislim, dakle hapsi me"
N1 Info 20.03.2019
Protest studenata više fakulteta Univerziteta u Beogradu pod sloganom “Mislim, dakle hapsi me” počeo je ispred Fakulteta tehničkih nauka, kako bi iskazali nezadovoljstvo zbog hapšenja, kako kažu, njihovih kolega koji su učestvovali u protestima tokom… »
Protestno okupljanje studenata „Mislim, dakle hapsi me“ (VIDEO)
Danas 20.03.2019
Grupa od stotinjak studenata Beogradskog univerziteta krenula je nešto posle 16 časova u protestnu šetnju centralnim gradskim ulicama, izražavajući nezadovoljstvo hapšenjima njihovih kolega tokom nedavnih protesta u glavnom gradu. Pod sloganom „Mislim… »
Studenti u protestnoj šetnji “Mislim, dakle hapsi me”: Uskoro veliki studentski protest (VIDEO)
Insajder 20.03.2019
Da se ne ponovi hapšenje najmlađih učesnika protesta - glavna je poruka današnje protestne šetnje studenata u Beogradu pod nazivom “Mislim, dakle hapsi me”. Studenti su šetali od Vukovog spomenika u Beogradu do zgrade Radio televizije Srbije, gde su… »
Studenti pred zgradom RTS-a poručili da žele slobodu medija i najavili veliki studentski protetst
Novi magazin 20.03.2019
Studenti Beogradskog univerziteta koji su u protetsnoj šetnji stigli do zgrade RTS-a poručili su da su tu da traže slobodu medija kako bi se "čula njihova reč", jer na to "imaju pravo". "Omladina jeste Srbija", rekla je Ana Knežević student Fizčkog… »
Protest studenata ispred zgrade RTS-a
Blic 20.03.2019
Stotinak studenata sa različitih fakulteta okupilo se ovog popodneva ispred Elektrotehničkog fakulteta u Bulevaru kralja Aleksandra na protestu pod nazivom "Mislim, dakle hapsi me" i "Studenti ne ćute", odakle su se kasnije uputili ka zgradi RTS-a. Kako… »
Protest studenata ispred zgrade RTS-a
RTS 20.03.2019
Studenti različitih fakulteta nakratko su protestovali ispred zgrade RTS-a u Takovskoj. U protestnu šetnju krenuli su zbog, kako kažu, hapšenja njihovih kolega proteklog vikenda. Okupljeni studenti poručili su da u društvu treba više da se čuje glas… »
VIDEO: Protest studenata "Mislim, dakle hapsi me" do RTS, 6. aprila veliki skup
Radio 021 20.03.2019
Studenti Beogradskog univerziteta, koji su u protetsnoj šetnji stigli do zgrade RTS-a, poručili su da traže slobodu medija, kako bi se "čula njihova reč", jer na to "imaju pravo". "Omladina jeste Srbija", rekla je Ana Knežević, studentkinja Fizičkog… »
Studentska šetnja "Mislim, dakle hapsi me" danas u 16 časova u Beogradu
Nova ekonomija 20.03.2019
Studentska šetnja pod sloganom "Mislim, dakle hapsi me" biće održana danas od 16 časova u Beogradu, najavili su organizatori protesta #1od5miliona. Okupljanje učesnika počeće ispred zgrade tehničkih fakulteta, a u pozivu na skup piše: "Tražimo naša… »
Studentska šetnja „Mislim, dakle hapsi me“ danas u Beogradu
Danas 20.03.2019
Studentska šetnja pod sloganom „Mislim, dakle hapsi me“ biće održana danas od 16 časova u Beogradu, najavili su organizatori protesta „Jedan od pet miliona“. Okupljanje učesnika počeće ispred zgrade tehničkih fakulteta, a u pozivu na skup piše: „Tražimo… »
Vesti dana »

Policija u Aranđelovcu uhapsila muškarca zbog krađe više od 15.000 evra iz menjačnice
Euronews pre 38 minutajoš 26 povezanih

Izrael odbacio rezoluciju Generalne skupštine UN koja podržava priznanje palestinske države
Novi magazin pre 3 satajoš 22 povezane