Povezane vesti

Šokantno priznanje Anabele Atijas: Plašila sam se da će moja ćerka izvršiti samoubistvo!

Šokantno priznanje Anabele Atijas: Plašila sam se da će moja ćerka izvršiti samoubistvo!

Svet & Skandal 20.03.2019
Anabela Atijas retko kada se oglašava po pitanju učešća njene ćerke u drugoj sezoni “Zadruge”. Ipak pevačica grupe “Funky G” priznala je da se plašila da će izgubiti ćerku. Kako je navela u intervjuu koji je dala, Anabela se pribojavala… »
Anabela se umalo odala alkoholu a: sada je progovorila o zdravstvenom stanju svoje ćerke

Anabela se umalo odala alkoholu a: sada je progovorila o zdravstvenom stanju svoje ćerke

Blic 20.03.2019
Pevačica Anabela Atijas ispričala je sve o Luninim psihičkim problemima kroz koje je prošla pa otkrila kako se cela porodica bori sa čitavom situacijom koja ju je zadesila. Anabela Đogani je otkrila da je iz straha da njena ćerka Luna Đogani ne… »
LUNI ĐOGANI DIJAGNOSTIKOVANA BOLEST PRE ULASKA U RIJALITI: Anabela se umalo odala ALKOHOLU zbog zdravstvenog kolapsa ćerke…

LUNI ĐOGANI DIJAGNOSTIKOVANA BOLEST PRE ULASKA U RIJALITI: Anabela se umalo odala ALKOHOLU zbog zdravstvenog kolapsa ćerke…

Svet & Skandal 20.03.2019
Anabela Atijas progovorila je o manje poznatim detaljima koji se tiču njene ćerke Lune Đogani, koja boravi u rijalitiju “Zadruga 2”. Pevačica se iz straha da njena ćerka ne naudi sebi, obratila lekarima, koji su joj ukazali stručnu pomoć posle… »

Vesti dana »