Povezane vesti
Deo Šumadijske ulice u Nišu nema grejanje zbog kvara
Južne vesti 20.03.2019
Zbog hitne i neodložne sanacije kvara na Toplani "Jug", hladni radijatori su u MIN ambulanti i Školi "25. maj", a iz Gradske toplane saopštavaju da su radnici na terenu i da popravljaju kvar. Grejanja nema ni u Dušanovom bazaru i Ulici Mije Petrovića 4 i… »
JKP GRADSKA TOPLANA: Kvar na magistralnom delu toplovoda na grejnom području toplane „Jug“
Niške vesti 20.03.2019
„Zbog hitne i neodložne sanacije kvara na magistralnom delu toplovoda, na grejnom području toplane „Jug“, od 09.30h biće prekinuta isporuka toplotne energije korisnicima na sledećim adresama: Šumadijska 1 (MIN ambulanta) i Šumadijska 1A (Škola 25. maj)“… »
Vesti dana »
"Za jednom osobom se traga", Ivica Dačić otkrio detalje hapšenja muškarca koji je bacio bombu na kuću Zdravka Čolića
Blic pre 6 satijoš 11 povezanih
Srbin je oborio novi rekord! Nikola Jokić drugi na večnoj listi svih vremena, samo je jedan čovek ispred njega (video)
Večernje novosti pre 20 minutajoš 11 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 5. februar: Danas u većem delu Srbije promenljivo oblačno
Beta pre 6 satijoš 5 povezanih
Vučić: Predan sam ideji članstva Srbije u EU, dok sam ja predsednik, zemlja će biti na evropskom putu
Radio 021 pre 15 minutajoš 4 povezane