Bajern ulaže 200 miliona evra u tim

Bajern ulaže 200 miliona evra u tim

B92 sreda, 20. mart 2019.
B92: Bajern ulaže 200 miliona evra u tim
Uprava Bajerna spremila je najmanje 200 miliona evra za transfere u letnjem prelaznom roku, potvrdio je predsednik kluba Uli Henes.
Bajern je, za razliku od ranijih godina, odlučio da uloži veliki novac u rekontrukciju i podmladjivanje tima, koji napuštaju veterani Frank Riberi i Arjen Roben, uz otkup ugovora Hamesa Rodrigesa od Real Madrida, najavio je... »

Bajern spremio 200 miliona evra za transfere

Politika sreda, 20. mart 2019.
MINHEN – Minhenski Bajern spremio je najmanje 200 miliona evra za transfere u letnjem prelaznom roku, potvrdio je predsednik kluba Uli Henes. Bajern je, za razliku od ranijih godina, odlučio da uloži veliki novac u rekontrukciju i podmlađivanje tima, koji napuštaju veterani Frank Riberi i Arjen... »

Bajern ulaže 200 miliona; Henes: Najveći projekat u istoriji

Dnevnik sreda, 20. mart 2019.
MINHEN: Minhenski Bajern spremio je najmanje 200 miliona evra za transfere u letnjem prelaznom roku, potvrdio je predsednik kluba Uli Henes.
Bajern je, za razliku od ranijih godina, odlučio da uloži veliki novac u rekontrukciju i podmlađivanje tima, koji napuštaju veterani Frank Riberi i Arjen Roben, uz otkup ugovora Džejmsa Rodrigeza od Real Madrida, najavio je... »

Predsednik Bajerna raspalio maštu navijačima: Najveći investicioni projekat u istoriji kluba

Večernje novosti sreda, 20. mart 2019.
Bajern je, za razliku od ranijih godina, odlučio da uloži veliki novac u rekonstrukciju i podmlađivanje tima, koji napuštaju veterani Frank Riberi i Arjen Roben
Minhenski Bajern spremio je najmanje 200 miliona evra za transfere u letnjem prelaznom roku, potvrdio je predsednik kluba Uli Henes. Bajern je, za razliku od ranijih godina, odlučio da uloži veliki novac u rekonstrukciju i... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.