Повезане вести
Шок! Испливала позадина љубавне саге из пилатовића?! Милојко ће (74) сву имовину преписати Милијани (21)! А ево шта је она…
Курир 20.03.2019
Прича о љубави између Милојка Божића и Милијане Богдановић залудела је Србију. Упркос томе што се у појединим медијима могло прочитати да Милојкова деца не поџавају његову везу са 53 године млађом Милијаном, он одговара да има… »
Мало у "мечки", мало на сену, у загрљају познатог певача, а ту је и још један бивши: Милијана (21) је и пре Милојка (74)…
Телеграф 20.03.2019
Милијана би ускоро требало да се уда за Милојка, иако се њена породица противи вези. Веза Милојка Божића (74) и Милијане Богдановић (21) из места Пилатовић код Пожеге "запалила" је Србију, па нема особе која није чула за њихову… »
Ово је милијанина бака и само је 4 године старија од Милојка и ево шта каже: Моја унука је увек волела старије (видео)
Курир 20.03.2019
Даница Богдановић из села Пилатовићи код Пожеге, иначе бака Милијане (21) која планира да се уда за 53 године старијег изабраника Милојка Божића (74), каже да њена унука никада није волела да има младог дечка. "Увек је волела да… »
Милијанина бака: Зет је добар, али моја унука заслужује млађег
РИНА 20.03.2019
Пожега – Свадба најпознатијег пара у Србији Милијане Богдановић и Милојка Божића заказана је за 7. септембар, а оно што је многима засметало је велика разлика у годинама. Даница Богдановић бака будуће младе која је Милијану… »
Милијана (21) због везе са Милојком (74) пријавила оца полицији: Човек добио забрану приласка ћерки
Телеграф 20.03.2019
- Шта год да се деси неће пореметити нашу љубав нити утицати на нас, оца сам пријавила полицији, али наша веза се није пореметила - каже Милијана. О љубави Милојка Божића (74) и Милијане Богдановић (21) из места Пилатовић код… »
"То је нека магија, они живе у забити!" Нада Мацура оплела по Милијани и Милојку, па дала стручно мишљење о томе може ли…
Телеграф 20.03.2019
- Мени он изгледа истрошено. Мени би он више одговарао, али ја са тим ликом не би ни кафу пола. Додуше, они су у некој забити. Можда није имала избор. Он би можда био у рингу са женом која је приближно његових година - рекла је… »
Вести дана »
Заказана хитна седница Владе којој ће присуствовати и председник Вучић, тема НИС
Еуроневс пре 38 минутајош 17 повезаних
(Мапа) снег у Београд стиже много раније него што смо мислили! Забелеће се центар престонице и то пре овог свеца, температура пада за више од 10 степени
Блиц пре 1 сатјош 18 повезаних
Дијана Хрка примила инфузију у болници, не одустаје од штрајка глађу
BBC News пре 2 сатајош 9 повезаних
Ово је кућа у којој се догодио масакр код Бабушнице: Отац и један син убијени, други син пуцан, мајка задобила повреду главе ФОТО
Нова пре 33 минутајош 36 повезаних