Povezane vesti
Šok! Isplivala pozadina ljubavne sage iz pilatovića?! Milojko će (74) svu imovinu prepisati Milijani (21)! A evo šta je ona…
Kurir 20.03.2019
Priča o ljubavi između Milojka Božića i Milijane Bogdanović zaludela je Srbiju. Uprkos tome što se u pojedinim medijima moglo pročitati da Milojkova deca ne podžavaju njegovu vezu sa 53 godine mlađom Milijanom, on odgovara da ima punu podršku… »
Malo u "mečki", malo na senu, u zagrljaju poznatog pevača, a tu je i još jedan bivši: Milijana (21) je i pre Milojka (74)…
Telegraf 20.03.2019
Milijana bi uskoro trebalo da se uda za Milojka, iako se njena porodica protivi vezi. Veza Milojka Božića (74) i Milijane Bogdanović (21) iz mesta Pilatović kod Požege "zapalila" je Srbiju, pa nema osobe koja nije čula za njihovu romansu koja će se… »
Ovo je milijanina baka i samo je 4 godine starija od Milojka i evo šta kaže: Moja unuka je uvek volela starije (video)
Kurir 20.03.2019
Danica Bogdanović iz sela Pilatovići kod Požege, inače baka Milijane (21) koja planira da se uda za 53 godine starijeg izabranika Milojka Božića (74), kaže da njena unuka nikada nije volela da ima mladog dečka. "Uvek je volela da ima starije i… »
Milijanina baka: Zet je dobar, ali moja unuka zaslužuje mlađeg
RINA 20.03.2019
Požega – Svadba najpoznatijeg para u Srbiji Milijane Bogdanović i Milojka Božića zakazana je za 7. septembar, a ono što je mnogima zasmetalo je velika razlika u godinama. Danica Bogdanović baka buduće mlade koja je Milijanu odgajila, u izjavi za… »
Milijana (21) zbog veze sa Milojkom (74) prijavila oca policiji: Čovek dobio zabranu prilaska ćerki
Telegraf 20.03.2019
- Šta god da se desi neće poremetiti našu ljubav niti uticati na nas, oca sam prijavila policiji, ali naša veza se nije poremetila - kaže Milijana. O ljubavi Milojka Božića (74) i Milijane Bogdanović (21) iz mesta Pilatović kod Požege bruji cela… »
"To je neka magija, oni žive u zabiti!" Nada Macura oplela po Milijani i Milojku, pa dala stručno mišljenje o tome može li…
Telegraf 20.03.2019
- Meni on izgleda istrošeno. Meni bi on više odgovarao, ali ja sa tim likom ne bi ni kafu pola. Doduše, oni su u nekoj zabiti. Možda nije imala izbor. On bi možda bio u ringu sa ženom koja je približno njegovih godina - rekla je Nada. Ljubavna… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 2 satajoš 30 povezanih

„Zahtevi nisu ispunjeni!“: Protest prosvetnih radnika okončan ispred RTS
Danas pre 2 satajoš 28 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 6 satijoš 14 povezanih

"Oprostio sam se od njega pre 20 dana": Saša Ilić poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 40 minutajoš 48 povezanih