Povezane vesti
Krajišnik: Bio sam optimističan po pitanju presude, ali sam se prevario
Vesti online 20.03.2019
"Ne razumem da nijedan žalbeni zahtev gospodina Karadžića nije uvažen. Bio sam deo svih aktivnosti koje je Karadžić obavljao i znam da nikada nije zagovarao zločine, nikada ih nije podržavao i nikada ih nije vršio" kaže Krajišnik za Sputnjik… »
Krajišnik i Vučurević: Presuda pod prisilom Zapada
Mondo 20.03.2019
Nekadašnji predsednik Narodne skupštine RS, Momčilo Krajišnik, kaže da će ovakva presuda Karadžiću doneti mnogo više štete nego koristi, a ratni gradonačelnik Trebinja, Božidar Vučurević, kaže da Hag sudi kako kažu London i Vašington. Foto… »
Momčilo Krajišnik za Sputnjik: Karadžić je posle presude našao svoje mesto u legendi
Sputnik 20.03.2019
Ne razumem da nijedan žalbeni zahtev gospodina Karadžića nije uvažen. Bio sam sudionik svih aktivnosti koje je Karadžić obavljao i znam da nikada nije zagovarao zločine, nikada ih nije podržavao i nikada ih nije vršio, kaže Krajišnik. Drugostepena… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 26 povezanih

Završena blokada suda i tužilaštva u Novom Sadu, sutra novi protest
N1 Info pre 46 minutajoš 44 povezane

"Jok, vi ste gasili: Požare!" Dačić pobesneo na konferenciji za novinare: "Policija čuva na utakmici, čuva na granici, spasili su 1.300 života!"
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih

Putinovi uslovi za mir, Lavrov o samitu na Aljasci i Fico o teritorijalnim promenama u Ukrajini
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 248 povezanih

(BLOG) Protesti podrške Nikolini Sinđelić, završena blokada suda u Novom Sadu, u Beogradu studentkinja privedena u autobusu
N1 Info pre 31 minutajoš 41 povezana