Povezane vesti

Aleksandra Krunić eliminisana na početku turnira u Majamiju

Politika 21.03.2019
MAJAMI - Srpska teniserka Aleksandra Krunić završila je učešće već u prvom kolu turnira masters serije u Majamiju. Krunićeva je poražena od Sare Soribes Tormo iz Španije rezultatom 2:1 u setovima (6:3, 4:6, 6:0). Protivnica španskoj teniserki u… »

Poklekla i Olga: Danilovićeva završila učešće na turniru u Majamiju

Večernje novosti 20.03.2019
Posle Aleksandre Krunić, u prvom kolu eliminisana je i druga srpska predstavnica. Srpska teniserka Olga Danilović nije danas uspela da se plasira u drugo kolo turnira u Majamiju. Danilovićeva je na početku poražena od Marije Sakari iz Grčke… »

Krunićeva eliminisana u prvom kolu turnira u Majamiju

Večernje novosti 20.03.2019
Srpska teniserka poražena je od Sare Soribes Tormo iz Španije. Srpska teniserka Aleksandra Krunić završila je danas učešće već u prvom kolu turnira masters serije u Majamiju. Krunićeva je poražena od Sare Soribes Tormo iz Španije rezultatom 2:1… »

Posle Krunićeve i Olga Danilović eliminisana u prvom kolu Majamija

Danas 20.03.2019
Srpska teniserka Olga Danilović nije danas uspela da se plasira u drugo kolo turnira u Majamiju. Danilovićeva je na početku poražena od Marije Sakari iz Grčke, rezultatom 2:1 u setovima (1:6, 6:3, 6:4). Protivnica grčke teniserke u narednoj rundi… »

Aleksandra Krunić eliminisana na početku turnira u Majamiju

Danas 20.03.2019
Srpska teniserka Aleksandra Krunić završila je danas učešće već u prvom kolu turnira masters serije u Majamiju. Krunićeva je poražena od Sare Soribes Tormo iz Španije rezultatom 2:1 u setovima (6:3, 4:6, 6:0). Protivnica španskoj teniserki u… »

Vesti dana »