Повезане вести

Јовић о трансферу: Искључен сам из свега, научио сам лекцију...

Јовић о трансферу: Искључен сам из свега, научио сам лекцију...

Моззарт спорт 21.03.2019
"Мислим да можемо да остваримо победу у Португалији, али ако будемо играли као у првом полувремену против Немачке", поручио тренутно најбољи српски нападач. Гостовање Србије у Волфзбургу и пријатељски сусрет са Немачком остаће… »
Дмитровић: Реми са Немачком је изузетан резултат

Дмитровић: Реми са Немачком је изузетан резултат

Спортски журнал 21.03.2019
Сјајни голман после утакмице нагласио да нерешен исход треба посматрати кроз призму да смо играли против једне најбољих репрезентација света. Србија је у последњем тест мечу пред старт квалификација за ЕП 2020. одиграла… »
Лука Јовић о трансферу: Научио сам лекцију у прошлости

Лука Јовић о трансферу: Научио сам лекцију у прошлости

Мондо 21.03.2019
Тренутно један од најтраженијих нападача у европском фудбалу не жели да размишља о одласку из Ајнтрахта. Фото: МН Пресс Само један контакт са лоптом био је довољан Луки Јовићу да у Немачкој постигне погодак. Свој први за А… »
"Разочаран сам јер нисам играо синоћ..."

"Разочаран сам јер нисам играо синоћ..."

Вести онлине 21.03.2019
Милош Вељковић није добио прилику у Волфсбургу, а упркос томе био је један од интересантнијих немачким новинарима због играња у Бундеслиги. Вељковић се синоћ загревао крај аут линије али није добио прилику против Немачке… »
Вељковић немачким новинарима: Разочаран сам јер нисам играо синоћ, али…

Вељковић немачким новинарима: Разочаран сам јер нисам играо синоћ, али…

Хот спорт 21.03.2019
Загревао се дефанзивац крај аут линије, међутим није добио прилику против Немачке. Следећа шанса је већ у понедељак када ће Србија играти прву квалификациону утакмицу за одлазак на Европско првенство. Милош Вељковић није добио… »
Позитивне вибрације из свлачионице Србије: Желимо добар резултат у Лисабону

Позитивне вибрације из свлачионице Србије: Желимо добар резултат у Лисабону

Моззарт спорт 21.03.2019
"Сазрели смо током Лиге нација и показали да можемо да играмо са јаким противницима. Спремни дочекујемо утакмицу са Португалијом", поручује Немања Максимовић. Утисак више него позитиван, самопоуздање на изузетно високом нивоу… »
Србија одиграла нерешено с Немачком

Србија одиграла нерешено с Немачком

Политика 21.03.2019
ВОЛФСБУРГ - Фудбалска репрезентација Србије одиграла је нерешено са Немачком 1:1 (0:1), у пријатељској утакмици одиграној у Волфсбургу. Тим Младена Крстајића пружио је сјајну игру, пре свега у првом полувремену, када је и повео… »
Љајић: Лука је страшан, дуго на нашим просторима није био такав играч (видео)

Љајић: Лука је страшан, дуго на нашим просторима није био такав играч (видео)

Немачка и Србија одиграле су 1:1 у Волфсбургу у тест мечу пред старт квалификација за Европско првенство 2020, гол за Панцере дао је Леон Горецка, а за Орлове Лука Јовић. Адем Љајић имао је прилику да при вођству 1:0 "подебља"… »
Максимовић: Сазревали смо и учили кроз грешке у Лиги нација

Максимовић: Сазревали смо и учили кроз грешке у Лиги нација

Немачка и Србија одиграле су 1:1 у Волфсбургу у тест мечу пред старт квалификација за Европско првенство 2020, гол за Панцере дао је Леон Горецка, а за Орлове Лука Јовић. Специјално за Журнал: ЗОРАН СТОЈАДИНОВИЋ Никола… »
Гаћиновић: Гол нас је подигао, задовољни смо

Гаћиновић: Гол нас је подигао, задовољни смо

Дневник 21.03.2019
ВОЛФСБУРГ: Мијат Гаћиновић је потврдио класу из Бундес лиге, и био је један од најбољих у ремију против Немачке у Волфсбургу 1:1. "Да ли су Немци били фаворити? Наравно, па они су фаворити против 99 посто селекција против којих… »
Меч две репрезентације праћен у амбасади Немачке

Меч две репрезентације праћен у амбасади Немачке

Дневник 21.03.2019
Навијачи и гости амбасадора Немачке у Београду, Томаса Шиба и његове супруге Клаудије пратили су заједно пријатељску фудбалску утакмицу између репрезентација Немачке и Србије. Заједно су уживали и радовали се у узбудљивом мечу… »
Горецка: Реми је премало; Сане: Сви су могли да виде да се поправљамо

Горецка: Реми је премало; Сане: Сви су могли да виде да се поправљамо

Немачка и Србија одиграле су 1:1 у Волфсбургу у тест мечу пред старт квалификација за Европско првенство 2020, гол за Панцере дао је Леон Горецка, а за Орлове Лука Јовић. Стрелац изједначујућег гола за Панцере Леон Горецка није… »
Лев: Србија је тактички добро стајала

Лев: Србија је тактички добро стајала

Немачка и Србија одиграле су 1:1 у Волфсбургу у тест мечу пред старт квалификација за Европско првенство 2020, гол за Орлове део је Луке Јовића. Селектор репрезентације Немачке Јоаким Лев бираним речима је говорио о игри Србије… »
Јовић и дмитровић сачували "орлове": Србија ремизирала са Немачком пред пут у Лисабон

Јовић и дмитровић сачували "орлове": Србија ремизирала са Немачком пред пут у Лисабон

Вечерње новости 20.03.2019
Лука Јовић је донео вођство нашој селекцији у 12. минуту, али је резервиста Горецка у 69. поравнао резултат (1:1). НА папиру никад слабија, на терену као ретко кад конкретнија и храбрија Србија. Фудбалска репрезентација коју смо… »
Крај: Немачка-Србија 1:1

Крај: Немачка-Србија 1:1

Вечерње новости 20.03.2019
Пријатељски сусрет "орлова" и "панцера" завршен је ремијем. Јовић стрелац за вођство Србије, Горецка за изједначење. Могло би се рећи да је фудбалска репрезентација Србије положила последњи тест пред пут у Лисабон и дуел са… »
Србија у Волфсбургу одиграла нерешено пријатељски меч против Немачке – 1:1

Србија у Волфсбургу одиграла нерешено пријатељски меч против Немачке – 1:1

Данас 20.03.2019
Србија је резултатски оставила позитиван утисак на синоћ одиграној пријатељској утакмици против Немачке у Волфсбургу – 1:1. Међутим, тактички су “орлови” потпуно подбацили у другом полувремену, у којем су свих 45. минута били… »

Вести дана »