Povezane vesti

Jović o transferu: Isključen sam iz svega, naučio sam lekciju...

Jović o transferu: Isključen sam iz svega, naučio sam lekciju...

Mozzart sport 21.03.2019
"Mislim da možemo da ostvarimo pobedu u Portugaliji, ali ako budemo igrali kao u prvom poluvremenu protiv Nemačke", poručio trenutno najbolji srpski napadač. Gostovanje Srbije u Volfzburgu i prijateljski susret sa Nemačkom ostaće Luki Joviću u… »
Dmitrović: Remi sa Nemačkom je izuzetan rezultat

Dmitrović: Remi sa Nemačkom je izuzetan rezultat

Sportski žurnal 21.03.2019
Sjajni golman posle utakmice naglasio da nerešen ishod treba posmatrati kroz prizmu da smo igrali protiv jedne najboljih reprezentacija sveta. Srbija je u poslednjem test meču pred start kvalifikacija za EP 2020. odigrala nerešeno (1:1) sa Nemačkom na… »
Luka Jović o transferu: Naučio sam lekciju u prošlosti

Luka Jović o transferu: Naučio sam lekciju u prošlosti

Mondo 21.03.2019
Trenutno jedan od najtraženijih napadača u evropskom fudbalu ne želi da razmišlja o odlasku iz Ajntrahta. Foto: MN Press Samo jedan kontakt sa loptom bio je dovoljan Luki Joviću da u Nemačkoj postigne pogodak. Svoj prvi za A reprezentaciju Srbije… »
"Razočaran sam jer nisam igrao sinoć..."

"Razočaran sam jer nisam igrao sinoć..."

Vesti online 21.03.2019
Miloš Veljković nije dobio priliku u Volfsburgu, a uprkos tome bio je jedan od interesantnijih nemačkim novinarima zbog igranja u Bundesligi. Veljković se sinoć zagrevao kraj aut linije ali nije dobio priliku protiv Nemačke. Sledeća šansa je već… »
Veljković nemačkim novinarima: Razočaran sam jer nisam igrao sinoć, ali…

Veljković nemačkim novinarima: Razočaran sam jer nisam igrao sinoć, ali…

Hot sport 21.03.2019
Zagrevao se defanzivac kraj aut linije, međutim nije dobio priliku protiv Nemačke. Sledeća šansa je već u ponedeljak kada će Srbija igrati prvu kvalifikacionu utakmicu za odlazak na Evropsko prvenstvo. Miloš Veljković nije dobio priliku u… »
Pozitivne vibracije iz svlačionice Srbije: Želimo dobar rezultat u Lisabonu

Pozitivne vibracije iz svlačionice Srbije: Želimo dobar rezultat u Lisabonu

Mozzart sport 21.03.2019
"Sazreli smo tokom Lige nacija i pokazali da možemo da igramo sa jakim protivnicima. Spremni dočekujemo utakmicu sa Portugalijom", poručuje Nemanja Maksimović. Utisak više nego pozitivan, samopouzdanje na izuzetno visokom nivou pred početak… »
Srbija odigrala nerešeno s Nemačkom

Srbija odigrala nerešeno s Nemačkom

Politika 21.03.2019
VOLFSBURG - Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno sa Nemačkom 1:1 (0:1), u prijateljskoj utakmici odigranoj u Volfsburgu. Tim Mladena Krstajića pružio je sjajnu igru, pre svega u prvom poluvremenu, kada je i poveo prvencem Luke Jovića… »
Maksimović: Sazrevali smo i učili kroz greške u Ligi nacija

Maksimović: Sazrevali smo i učili kroz greške u Ligi nacija

Nemačka i Srbija odigrale su 1:1 u Volfsburgu u test meču pred start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020, gol za Pancere dao je Leon Gorecka, a za Orlove Luka Jović. Specijalno za Žurnal: ZORAN STOJADINOVIĆ Nikola Maksimović, često u drugom… »
LJajić: Luka je strašan, dugo na našim prostorima nije bio takav igrač (video)

LJajić: Luka je strašan, dugo na našim prostorima nije bio takav igrač (video)

Nemačka i Srbija odigrale su 1:1 u Volfsburgu u test meču pred start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020, gol za Pancere dao je Leon Gorecka, a za Orlove Luka Jović. Adem LJajić imao je priliku da pri vođstvu 1:0 "podeblja" prednost Orlova u… »
Gaćinović: Gol nas je podigao, zadovoljni smo

Gaćinović: Gol nas je podigao, zadovoljni smo

Dnevnik 21.03.2019
VOLFSBURG: Mijat Gaćinović je potvrdio klasu iz Bundes lige, i bio je jedan od najboljih u remiju protiv Nemačke u Volfsburgu 1:1. "Da li su Nemci bili favoriti? Naravno, pa oni su favoriti protiv 99 posto selekcija protiv kojih igraju. Odlična su… »
Meč dve reprezentacije praćen u ambasadi Nemačke

Meč dve reprezentacije praćen u ambasadi Nemačke

Dnevnik 21.03.2019
Navijači i gosti ambasadora Nemačke u Beogradu, Tomasa Šiba i njegove supruge Klaudije pratili su zajedno prijateljsku fudbalsku utakmicu između reprezentacija Nemačke i Srbije. Zajedno su uživali i radovali se u uzbudljivom meču dve odlične… »
Lev: Srbija je taktički dobro stajala

Lev: Srbija je taktički dobro stajala

Nemačka i Srbija odigrale su 1:1 u Volfsburgu u test meču pred start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020, gol za Orlove deo je Luke Jovića. Selektor reprezentacije Nemačke Joakim Lev biranim rečima je govorio o igri Srbije.. - Srbija je… »
Gorecka: Remi je premalo; Sane: Svi su mogli da vide da se popravljamo

Gorecka: Remi je premalo; Sane: Svi su mogli da vide da se popravljamo

Nemačka i Srbija odigrale su 1:1 u Volfsburgu u test meču pred start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020, gol za Pancere dao je Leon Gorecka, a za Orlove Luka Jović. Strelac izjednačujućeg gola za Pancere Leon Gorecka nije bio očaran… »
Kraj: Nemačka-Srbija 1:1

Kraj: Nemačka-Srbija 1:1

Večernje novosti 20.03.2019
Prijateljski susret "orlova" i "pancera" završen je remijem. Jović strelac za vođstvo Srbije, Gorecka za izjednačenje. Moglo bi se reći da je fudbalska reprezentacija Srbije položila poslednji test pred put u Lisabon i duel sa Portugalijom u… »
Jović i dmitrović sačuvali "orlove": Srbija remizirala sa Nemačkom pred put u Lisabon

Jović i dmitrović sačuvali "orlove": Srbija remizirala sa Nemačkom pred put u Lisabon

Večernje novosti 20.03.2019
Luka Jović je doneo vođstvo našoj selekciji u 12. minutu, ali je rezervista Gorecka u 69. poravnao rezultat (1:1). NA papiru nikad slabija, na terenu kao retko kad konkretnija i hrabrija Srbija. Fudbalska reprezentacija koju smo “ožalili” tokom… »
Srbija u Volfsburgu odigrala nerešeno prijateljski meč protiv Nemačke – 1:1

Srbija u Volfsburgu odigrala nerešeno prijateljski meč protiv Nemačke – 1:1

Danas 20.03.2019
Srbija je rezultatski ostavila pozitivan utisak na sinoć odigranoj prijateljskoj utakmici protiv Nemačke u Volfsburgu – 1:1. Međutim, taktički su “orlovi” potpuno podbacili u drugom poluvremenu, u kojem su svih 45. minuta bili inferiorni u… »

Vesti dana »