Povezane vesti

Ljiljani Dragutinović "Zlatni ćuran" na 48. Danima komedije (FOTO)

Vesti online pre 31 dan
Pozorišna, filmska i televizijska glumica Ljiljana Dragutinović, ovogodišnja dobitnica najviše nagrade festivala "Zlatni ćuran" za životno delo, otvorila je u Jagodini 48. Pozorišni festival najboljih komediografskih ostvarenja Srbije "Dani komedije", koji će trajati do 27. marta.
Statuetu "Zlatnog ćurana" Dragutinovićevoj je uručila zamenica gradonačelnika Jagodine Snežana Vukašinović, a direktorica Komercijalne banke u Jagodini novčani deo nagrade, prenosi Tanjug. "Atelje 212" iz Beograda izveo je prvu... »

Ljiljana Dragutinović otvorila 48."Dane komedije" u Jagodini

RTV pre 31 dan
RTV: Ljiljana Dragutinović otvorila 48."Dane komedije" u Jagodini
JAGODINA - Pozorišna, filmska i televizijska glumica Ljiljana Dragutinović, ovogodišnja dobitnica najviše nagrade festivala "Zlatni ćuran" za životno delo, otvorila je sinoć u Jagodini 48. Pozorišni festival najboljih komediografskih ostvarenja Srbije "Dani komedije", koji će trajati do 27. marta.
Prvu predstavu "Noćna straža" Fedora Šilija u režiji Borisa Liješčevića, izveo je "Atelje 212" iz Beograda. Pre otvaranja festivala, koji su najavile fanfare i vatromet, u holu Kulturnog centra otvorena je izložba "Gluma 1948.-... »

Ljiljana Dragutinović otvorila 48. Dane komedije

B92 pre 31 dan
B92: Ljiljana Dragutinović otvorila 48. Dane komedije
Pozorišna, filmska i televizijska glumica Ljiljana Dragutinović, ovogodišnja dobitnica najviše nagrade festivala "Zlatni ćuran" za životno delo, otvorila je sinoć u Jagodini 48. Pozorišni festival najboljih komediografskih ostvarenja Srbije "Dani komedije", koji će trajati do 27. marta.
Prvu predstavu "Noćna straža" Fedora Šilija u režiji Borisa Liješčevića, izveo je "Atelje 212" iz Beograda. Pre otvaranja festivala, koji su najavile fanfare i vatromet, u holu Kulturnog centra otvorena je izložba "Gluma 1948.-... »

Ljiljana Dragutinović svečano otvorila Dane komedije u Jagodini

Danas pre 31 dan
Dobitnica nagrade za životno delo „Zlatni ćuran“, glumica Ljiljana Dragutinović večeras je svečano proglasila otvorenim 48. festival „Dani komedije“ u Jagodini koji će trajati do 27. marta.
„Večeras držim ovog ‘ćurana’ i on me nekako milo gleda i kao da mi daje znak ‘U redu je Ljiljo'“, rekla je Ljiljana Dragutinović. Ona se zahvalila organizatorima festivala i gradu koji ju je, kako je rekla, nebrojeno puta... »

„Noćna straža“ otvorila festival: Otvoren 48. Festival najboljih komediografskih ostvarenja “Dani komedije”

Večernje novosti pre 31 dan
Ne dam „ćurana“, ne dam – našalila se ovogodišnja dobitnica statuete „Zlatni ćuran“ za životno delo dramska umetnica Ljiljana Dragutinović
JAGODINA – Ne dam „ćurana“, ne dam – našalila se ovogodišnja dobitnica statuete „Zlatni ćuran“ za životno delo dramska umetnica Ljiljana Dragutinović, kada su hteli joj da uzmu nagradu da bi otvorila 48. Festival najboljih... »
©2019 Netmark d.o.o.