Повезане вести
Ова јалова освета Хага! Мени, старцу, не могу ништа. Српски народ и ја смо већ победили. Створена је Република Српска…
Телеграф 21.03.2019
Зато, увек и свуда, будимо достојанствени, не мрзимо друге и поносно чувајмо оно што је изнад свих нас – нашу Републику Српску - поручио је Караџић. Адвокат и члан тима одбране Радована Караџића, Марко Сладојевић у изјави за… »
Порука Караџића: Српски народ и ја смо већ победили
Вести онлине 21.03.2019
Радован Караџић, после пресуде, послао је поруку коју је за РТРС из Хага испричао адвокат и члан тима одбране Караџића, Марко Сладојевић. "Српски народ и ја заједно са њим смо већ победили. Република Српска је створена, а… »
КАРАЏИЋ после пресуде поручио: Српски народ је победио, Хаг ми ништа не може! Поносно чувајмо Републику Српску (видео)
Правда 21.03.2019
Адвокат и члан тима одбране Радована Караџића, Марко Сладојевић у изјави за РТРС, пренео је шта је први председник Републике Српске поручио српском народу после изрицања пресуде. - Српски народ и ја, заједно са њим, смо већ… »
Ово је цела порука Радована Караџића српском народу!
Ало 21.03.2019
Осуђен на издржавање доживотне казне. Адвокат и члан тима одбране Радована Караџића, Марко Сладојевић у изјави за РТРС, пренео је шта је први председник Републике Српске поручио српском народу после изрицања пресуде. - Српски… »
Караџић о пресуди: Жртва коју ја подносим мања је од других
РТС 21.03.2019
После пресуде којом је осуђен на казну доживотног затвора, Радован Караџић је поручио да је жртва коју подноси мања од других, напоменувши да је хиљаде младића својим животима изградило Републику Српску. Радован Караџић је… »
Караџић после пресуде послао поруку: Српски народ и ја заједно са њим смо већ победили!
Србија данас 21.03.2019
Радован Караџић, после пресуде којом је данас осуђен на казну доживотног затвора, послао је поруку коју је за РТРС из Хага испричао адвокат и члан тима одбране Караџића, Марко Сладојевић. Радован Караџић, после пресуде којом… »
Вести дана »
"Ако стане Рафинерија, 4.000 људи остаје без посла": Посланици о проблемима у вези са НИС-ом
Н1 Инфо пре 5 сатијош 43 повезане
НУНС: Хитно истражити нападе на извештаче током избора у недељу у Неготину, Мионици и Сечњу
Н1 Инфо пре 8 сатијош 17 повезаних
ВЈТ о седници скупштинског Одбора: До сада најтежи облик непримереног утицаја на Тужилаштво
Недељник пре 4 сатијош 33 повезане
Наложена саслушања 15 сведока: Докле се стигло са финансијском истрагом за пројекат реконструкције пруге и Железничке станице
Правда пре 1 сатјош 53 повезане
Председник о изборима: „Опозиција је терорисала грађане, а ми смо и поред тога победили“
Сербиан Невс Медиа пре 8 сатијош 29 повезаних