Povezane vesti
Ova jalova osveta Haga! Meni, starcu, ne mogu ništa. Srpski narod i ja smo već pobedili. Stvorena je Republika Srpska…
Telegraf 21.03.2019
Zato, uvek i svuda, budimo dostojanstveni, ne mrzimo druge i ponosno čuvajmo ono što je iznad svih nas – našu Republiku Srpsku - poručio je Karadžić. Advokat i član tima odbrane Radovana Karadžića, Marko Sladojević u izjavi za RTRS, preneo je… »
Poruka Karadžića: Srpski narod i ja smo već pobedili
Vesti online 21.03.2019
Radovan Karadžić, posle presude, poslao je poruku koju je za RTRS iz Haga ispričao advokat i član tima odbrane Karadžića, Marko Sladojević. "Srpski narod i ja zajedno sa njim smo već pobedili. Republika Srpska je stvorena, a srpski narod slobodan… »
KARADžIĆ posle presude poručio: Srpski narod je pobedio, Hag mi ništa ne može! Ponosno čuvajmo Republiku Srpsku (video)
Pravda 21.03.2019
Advokat i član tima odbrane Radovana Karadžića, Marko Sladojević u izjavi za RTRS, preneo je šta je prvi predsednik Republike Srpske poručio srpskom narodu posle izricanja presude. - Srpski narod i ja, zajedno sa njim, smo već pobedili. Stvorena je… »
Ovo je cela poruka Radovana Karadžića srpskom narodu!
Alo 21.03.2019
Osuđen na izdržavanje doživotne kazne. Advokat i član tima odbrane Radovana Karadžića, Marko Sladojević u izjavi za RTRS, preneo je šta je prvi predsednik Republike Srpske poručio srpskom narodu posle izricanja presude. - Srpski narod i ja… »
Karadžić o presudi: Žrtva koju ja podnosim manja je od drugih
RTS 21.03.2019
Posle presude kojom je osuđen na kaznu doživotnog zatvora, Radovan Karadžić je poručio da je žrtva koju podnosi manja od drugih, napomenuvši da je hiljade mladića svojim životima izgradilo Republiku Srpsku. Radovan Karadžić je poslao poruku iz… »
Karadžić posle presude poslao poruku: Srpski narod i ja zajedno sa njim smo već pobedili!
Srbija danas 21.03.2019
Radovan Karadžić, posle presude kojom je danas osuđen na kaznu doživotnog zatvora, poslao je poruku koju je za RTRS iz Haga ispričao advokat i član tima odbrane Karadžića, Marko Sladojević. Radovan Karadžić, posle presude kojom je danas osuđen… »