Povezane vesti
Nisam preuzeo protest, ja sam samo #1od5miliona onih koji žele promenu lošeg sistema
Nova ekonomija 21.03.2019
Lider Dveri i jedan od osnivača Saveza za Srbiju Boško Obradović izjavio je da je on samo #1od5miliona onih koji žele promenu lošeg sistema u Srbiji i da protest ne može niko preuzeti. "Protest je autentičan bunt ljudi na ono što im se dešava u državi i… »
Obradović: Nisam "preuzeo" protest, zajednička borba svih nas
SEEbiz 21.03.2019
BEOGRAD - Lider Dveri i jedan od osnivača Saveza za Srbiju Boško Obradović izjavio je da je on samo jedan od pet miliona onih koji žele promenu lošeg sistema u Srbiji i da protest ne može niko "preuzeti". "Protest je autentičan bunt ljudi na ono što im… »
Obradović: Nisam preuzeo protest, ja sam samo jedan od pet miliona
Radio 021 21.03.2019
Lider Dveri i jedan od osnivača Saveza za Srbiju Boško Obradović izjavio je da je on samo jedan od pet miliona onih koji žele promenu lošeg sistema u Srbiji i da protest ne može niko preuzeti. "Protest je autentičan bunt ljudi na ono što im se dešava u… »
Obradović: Nisam "preuzeo" protest, zajednička borba svih nas
N1 Info 21.03.2019
Lider Dveri i jedan od osnivača Saveza za Srbiju Boško Obradović izjavio je da je on samo jedan od pet miliona onih koji žele promenu lošeg sistema u Srbiji i da protest ne može niko "preuzeti". "Protest je autentičan bunt ljudi na ono što im se dešava u… »
Vesti dana »
Peter Mađar proglasio pobedu na izborima, Orban priznao poraz - Tisa osvojila dvotrećinsku većinu u mađarskom parlamentu
RTS pre 1 danjoš 245 povezanih
Loša vest za Zvezdu: Hapoel srušio Makabi u Beogradu za plej-of Evrolige
Nova pre 5 satijoš 44 povezane
Peskov veruje da će EU stvoriti sopstveni odbrambeni savez, ali i da će NATO opstati
Politika pre 10 satijoš 43 povezane
"Sutra počinje blokada pomorskog saobraćaja iz svih iranskih luka!" Amerikanci su upravo izdali dramatično upozorenje
Kurir pre 5 satijoš 58 povezanih
Njegovo trenersko visočanstvo: Željko Obradović ponovo u Pioniru!
Hot sport pre 6 satijoš 40 povezanih