Povezane vesti
Nisam preuzeo protest, ja sam samo #1od5miliona onih koji žele promenu lošeg sistema
Nova ekonomija 21.03.2019
Lider Dveri i jedan od osnivača Saveza za Srbiju Boško Obradović izjavio je da je on samo #1od5miliona onih koji žele promenu lošeg sistema u Srbiji i da protest ne može niko preuzeti. "Protest je autentičan bunt ljudi na ono što im se dešava u državi i… »
Obradović: Nisam "preuzeo" protest, zajednička borba svih nas
SEEbiz 21.03.2019
BEOGRAD - Lider Dveri i jedan od osnivača Saveza za Srbiju Boško Obradović izjavio je da je on samo jedan od pet miliona onih koji žele promenu lošeg sistema u Srbiji i da protest ne može niko "preuzeti". "Protest je autentičan bunt ljudi na ono što im… »
Obradović: Nisam preuzeo protest, ja sam samo jedan od pet miliona
Radio 021 21.03.2019
Lider Dveri i jedan od osnivača Saveza za Srbiju Boško Obradović izjavio je da je on samo jedan od pet miliona onih koji žele promenu lošeg sistema u Srbiji i da protest ne može niko preuzeti. "Protest je autentičan bunt ljudi na ono što im se dešava u… »
Obradović: Nisam "preuzeo" protest, zajednička borba svih nas
N1 Info 21.03.2019
Lider Dveri i jedan od osnivača Saveza za Srbiju Boško Obradović izjavio je da je on samo jedan od pet miliona onih koji žele promenu lošeg sistema u Srbiji i da protest ne može niko "preuzeti". "Protest je autentičan bunt ljudi na ono što im se dešava u… »
Vesti dana »

Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara, usvojen dnevni red posle koškanja i intervencije policije
RTS pre 1 satjoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
Nova pre 5 satijoš 8 povezanih

Gradonačelnik Šapić: Infrastrukturni radovi u centru grada najveći u poslednjih nekoliko decenija
Telegraf pre 22 minutajoš 19 povezanih

Zelenski: Sankcije protiv Rusije mogu biti efikasne ako budu dovoljno snažne
NIN pre 2 satajoš 19 povezanih