Повезане вести
Нисам преузео протест, ја сам само #1од5милиона оних који желе промену лошег система
Нова економија 21.03.2019
Лидер Двери и један од оснивача Савеза за Србију Бошко Обрадовић изјавио је да је он само #1од5милиона оних који желе промену лошег система у Србији и да протест не може нико преузети. "Протест је аутентичан бунт људи на оно што… »
Обрадовић: Нисам "преузео" протест, заједничка борба свих нас
СЕЕбиз 21.03.2019
БЕОГРАД - Лидер Двери и један од оснивача Савеза за Србију Бошко Обрадовић изјавио је да је он само један од пет милиона оних који желе промену лошег система у Србији и да протест не може нико "преузети". "Протест је аутентичан… »
Обрадовић: Нисам преузео протест, ја сам само један од пет милиона
Радио 021 21.03.2019
Лидер Двери и један од оснивача Савеза за Србију Бошко Обрадовић изјавио је да је он само један од пет милиона оних који желе промену лошег система у Србији и да протест не може нико преузети. "Протест је аутентичан бунт људи на… »
Обрадовић: Нисам "преузео" протест, заједничка борба свих нас
Н1 Инфо 21.03.2019
Лидер Двери и један од оснивача Савеза за Србију Бошко Обрадовић изјавио је да је он само један од пет милиона оних који желе промену лошег система у Србији и да протест не може нико "преузети". "Протест је аутентичан бунт људи… »
Вести дана »
Мали: Отварање економије је најбољи начин да повећамо конкурентност
Еуроневс пре 17 минутајош 14 повезаних
Временска прогноза: Могућа јутарња магла, током дана претежно сунчано и топло
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 16 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 7 минутајош 29 повезаних
Власти издале упозорење: Могућ мега-земљотрес; Спремите планове евакуације, залихе хране и воде ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 1 сатјош 16 повезаних