Повезане вести
Нисам преузео протест, ја сам само #1од5милиона оних који желе промену лошег система
Нова економија 21.03.2019
Лидер Двери и један од оснивача Савеза за Србију Бошко Обрадовић изјавио је да је он само #1од5милиона оних који желе промену лошег система у Србији и да протест не може нико преузети. "Протест је аутентичан бунт људи на оно што… »
Обрадовић: Нисам "преузео" протест, заједничка борба свих нас
СЕЕбиз 21.03.2019
БЕОГРАД - Лидер Двери и један од оснивача Савеза за Србију Бошко Обрадовић изјавио је да је он само један од пет милиона оних који желе промену лошег система у Србији и да протест не може нико "преузети". "Протест је аутентичан… »
Обрадовић: Нисам преузео протест, ја сам само један од пет милиона
Радио 021 21.03.2019
Лидер Двери и један од оснивача Савеза за Србију Бошко Обрадовић изјавио је да је он само један од пет милиона оних који желе промену лошег система у Србији и да протест не може нико преузети. "Протест је аутентичан бунт људи на… »
Обрадовић: Нисам "преузео" протест, заједничка борба свих нас
Н1 Инфо 21.03.2019
Лидер Двери и један од оснивача Савеза за Србију Бошко Обрадовић изјавио је да је он само један од пет милиона оних који желе промену лошег система у Србији и да протест не може нико "преузети". "Протест је аутентичан бунт људи… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане