Повезане вести

Нисам преузео протест, ја сам само #1од5милиона оних који желе промену лошег система

Нисам преузео протест, ја сам само #1од5милиона оних који желе промену лошег система

Нова економија 21.03.2019
Лидер Двери и један од оснивача Савеза за Србију Бошко Обрадовић изјавио је да је он само #1од5милиона оних који желе промену лошег система у Србији и да протест не може нико преузети. "Протест је аутентичан бунт људи на оно што… »
Обрадовић: Нисам "преузео" протест, заједничка борба свих нас

СЕЕбиз 21.03.2019
БЕОГРАД - Лидер Двери и један од оснивача Савеза за Србију Бошко Обрадовић изјавио је да је он само један од пет милиона оних који желе промену лошег система у Србији и да протест не може нико "преузети". "Протест је аутентичан… »
Обрадовић: Нисам преузео протест, ја сам само један од пет милиона

Обрадовић: Нисам преузео протест, ја сам само један од пет милиона

Радио 021 21.03.2019
Лидер Двери и један од оснивача Савеза за Србију Бошко Обрадовић изјавио је да је он само један од пет милиона оних који желе промену лошег система у Србији и да протест не може нико преузети. "Протест је аутентичан бунт људи на… »

Н1 Инфо 21.03.2019
Лидер Двери и један од оснивача Савеза за Србију Бошко Обрадовић изјавио је да је он само један од пет милиона оних који желе промену лошег система у Србији и да протест не може нико "преузети". "Протест је аутентичан бунт људи… »

Вести дана »