Povezane vesti

Gojković: Ova sednica bila prilika da se poslanici vrate u salu i iznesu svoj stav o Vojvodini

Beta 21.03.2019
Predsednica Skupštine Srbije i poslanica vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Maja Gojković izjavila je danas da nije u pitanju farsa, ni političko potkusurivanje to što je na dnevni red sednice stavljen Predlog zakona o finansiranju Vojvodine i… »

Gojković: Ova sednica bila prilika da se poslanici vrate u salu i iznesu svoj stav o Vojvodini

Novi magazin 21.03.2019
Predsednica Skupštine Srbije i poslanica vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Maja Gojković izjavila je danas da nije u pitanju farsa, ni političko potkusurivanje to što je na dnevni red sednice stavljen Predlog zakona o finansiranju Vojvodine i… »

Gojković: DS pobegla - gde su naši novci?

Blic 21.03.2019
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da je rasprava o AP Vojvodini pokazala da u parlamentu sede ozbiljni poslanici koji argumentima sučeljavaju mišljenja i dodala da je sada bio trenutak da u salu uđu svi poslanici. Gojković… »

Poslanici vladajuće koalicije: Čanak ne želi da Vojvodina bude autonomna pokrajina već federalna jedinica

RTV 21.03.2019
BEOGRAD - Poslanici vladajuće koalicije ocenili su danas da Predlog rezolucije o Vojvodini koje je podneo LSV narušava i degradira srpski narod, kao i da je suprotan Ustavu i nedorečen, dok je predlagač Nenad Čanak odbacio takve navode. Šef… »

Poslanici vladajuće koalicije kritikovali Čankovu rezoluciju

Politika 21.03.2019
Poslanici vladajuće koalicije ocenili su danas da Predlog rezolucije o Vojvodini koje je podneo LSV narušava i degradira srpski narod, kao i da je suprotan Ustavu i nedorečen, dok je predlagač Nenad Čanak odbacio takve navode. Poslanik SNS Marko… »

SNS: Čankova rezolucija "pokvareno" degradira srpski narod

B92 21.03.2019
Beograd -- Poslanici vladajuće koalicije ocenili su da Predlog rezolucije o Vojvodini koje je podneo LSV narušava i degradira srpski narod, Nenad Čanak odbacuje te navode. Poslanici vladajuće koalicije ocenili su danas da je Predlog rezolucije o… »

Martinović (SNS): Čanak ne želi autonomiju, već da Vojvodina bude republika

N1 Info 21.03.2019
Poslanici vladajuće većine kritikovali su predloženi zakon o finansiranju Vojvodine i rezoluciju koju su podneli poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine navodeći da je suprotna Ustavu i da lider LSV Nenad Čanak zagovara stvaranje federalne države… »

Degradira srpski narod i suprotna je Ustavu: Poslanici vladajuće koalicije kritikovali Čankovu rezoluciju

Kurir 21.03.2019
Poslanici vladajuće koalicije ocenili su danas da Predlog rezolucije o Vojvodini koje je podneo LSV narušava i degradira srpski narod, kao i da je suprotan Ustavu i nedorečen, dok je predlagač Nenad Čanak odbacio takve navode. Šef poslaničke grupe… »

Martinović: Čanak ne pripada onima koji bi vlast menjali na ulici

Danas 21.03.2019
Poslanici Skupštine Srbije nastavili raspravu o zakonima koje je predložila LSV Sudeći po dosadašnjem toku rasprave Predlog Zakona o finansiranju Vojvodine i Rezolucija o Vojvodini koje je predložila Liga socijaldemokrata Vojvodine neće dobiti… »

Poslanici vladajuće koalicije kritikovali Čankovu rezoluciju

Dnevnik 21.03.2019
BEOGRAD: Poslanici vladajuće koalicije ocenili su danas da Predlog rezolucije o Vojvodini koje je podneo LSV narušava i degradira srpski narod, kao i da je suprotan Ustavu i nedorečen, dok je predlagač Nenad Čanak odbacio takve navode. Poslanik SNS… »

Parlament nastavio raspravu o finansiranju Vojvodine

RTS 21.03.2019
Poslanici Skupštine Srbije raspravljaju i o finansiranju Vojvodine i rezoluciji o Vojvodini koji su podneli poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine. Iz redova vladajuće kolacije ocenjeno je da su predložena rešenja suprotna Ustavu i nedorečena kao… »

Zakon o "vojvođanskim novcima" praktično već odbačen

Mondo 21.03.2019
U Skupštini Srbije se danas raspravlja da li AP Vojvodina treba da ima stabilni izbor finansiranja i fiksni iznos. SPS i SNS protiv predloženog zakona i 7 odsto budžeta za Vojvodinu. Foto: MONDO, Milutin Vujičić Socijalistička partija Srbije (SPS)… »

Nastavljena rasprava o Vojvodini, radikali traže da država reaguje na presudu Karadžiću

Novi magazin 21.03.2019
Skupština Srbije nastavila je danas načelnu raspravu o Predlogu zakona o finansiranju Vojvodine i rezoluciji o Vojvodini koje je predložila Liga socijaldemokrata Vojvodine. Tokom jučerašnje rasprave predstavnici vladajućih stranka najavili su da… »

Predlog o Vojvodini star 10 godina?

Danas 21.03.2019
Rasprava o Vojvodini Kada se sve veća politička kriza, zbog uzurpacije, blokade i urušavanja državnih institucija od strane režima prenela na ulicu, vlast nas uvlači u grotesku zvanu Vojvodina prikrivajući ključne državne probleme, upozorio je… »

Poslanici traže reagovanje države

B92 21.03.2019
Beograd -- Poslanica Srpske radikalne stranke (SRS) Natašu Jovanović pitala je najviše državne organe šta će preduzeti “povodom sramne presude Radovanu Karadžiću”. Ona je u Skupštini Srbije, pitanje postavila predsedniku Aleksandru Vučiću… »

Poslanici i danas o Predlogu zakona o finansiranju AP Vojvodine

Danas 21.03.2019
Skupština Srbije nastavila je danas rad, a na dnevnom redu je, posle poslaničkih pitanja, koja se po Poslovniku postavljaju utorkom i četvrtkom u prvom satu sednice, nastavak rasprave o Predlogu zakona o finansiranju Autonomne Pokrajine Vojvodine. Taj… »

Skupština Srbije nastavlja raspravu o zakonima o Vojvodini

Radio 021 21.03.2019
Skupština Srbije nastaviće danas raspravu o Predlogu zakona o finansiranju Vojvodine i Predlogu rezolucije u Vojvodini, koji su podneli poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine. Vlada Srbije odbila je oba predložena rešenja, a nadležni skuštinski… »

SNS: Čankov predlog zakona o Vojvodini neprihvatljiv

Politika 21.03.2019
Predlog zakona o finansiranju Vojvodine koji je predložio lider LSV Nenad Čanak je neprihvatljiv za Vladu Srbije i SNS, izjavila je poslanica te stranke Aleksandra Tomić. „Treba da razgovaramo o finansiranju Vojvodine, ali ovakav koncept je… »

Poslanici danas ponovo u klupama: U Skupštini nastavak rasprave o zakonima o Vojvodini

Kurir 21.03.2019
BEOGRAD - Skupština Srbije nastaviće danas raspravu o Predlogu zakona o finansiranju Vojvodine i Predlogu rezolucije u Vojvodini, koji su podneli poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine. Vlada Srbije odbila je oba predložena rešenja, a nadležni… »

Vesti dana »