Povezane vesti

Lideri EU večeras i sutra o eventualnom odlaganju Bregzita za 22. maj

Lideri EU večeras i sutra o eventualnom odlaganju Bregzita za 22. maj

Novi magazin 21.03.2019
Lideri Evropske unije (EU) na samitu večeras i sutra u Briselu razmatraju predlog o odlaganju datuma Bregzita za 22. maj, pod uslovom da britanski poslanici naredne nedelje odobre sporazum o razlazu koji su ranije postigli London i Brisel, a britanski… »
Mej stigla u Brisel: Žao mi je što tražimo odlaganje, ali verujem u Bregzit

Mej stigla u Brisel: Žao mi je što tražimo odlaganje, ali verujem u Bregzit

Danas 21.03.2019
Britanska premijerka po dolasku u Brisel rekla je da se „iskreno nada“ da će Velika Britanija uz sporazum napustiti Evropsku uniju. Ona je istakla da još radi na tome da ubedi poslanike u britanskom parlamentu da prihvate njen plan. Mej je dodala i… »
May duboko žali zbog odluke da traži odgodu Brexita

May duboko žali zbog odluke da traži odgodu Brexita

Al Jazeera 21.03.2019
Britanska premijerka kaže da nije spremna na odgodu izlaska te zemlje iz EU poslije 30. juna. Britanska premijerka Theresa May izjavila je da duboko žali zbog svoje odluke da traži odlaganje Brexita od EU i istovremeno je pozvala poslanike koji su već… »
Mej: Vreme je za odluku

Mej: Vreme je za odluku

Danas 20.03.2019
Britanska premijerka Tereza Mej večeras je u obraćnju javnosti iz sedišta vlade u Dauning stritu poručila poslanicima Donjeg doma da je ljudima dosta igara oko Bregzita i da je vreme da odluče šta žele. Znam da vam je dosta svega. Umorni ste od… »

Vesti dana »