Povezane vesti
Reč "doživotna" zaledila Lukin pogled, a onda je prekinuo tajac: Karadžićev brat - Ovo je Radovanov najveći "greh"
Srbija danas 21.03.2019
Dok je govorio, telefon je neprekidno zvonio, ali nije odgovarao. Samo bi pogledao broj i tiho kazao: "Pustite me da udahnem". - Kada me prvi put bude pozvao, šta da mu kažem? Ali znam ga. Tešiće nas. On će nas bodriti, a ne mi njega. Takav je bio… »
"Ponosni smo na naša tri rođaka, Vuka, Šuja i Radovana": Meštani Karadžićevog sela otkrili šta misle o presudi
Srbija danas 21.03.2019
Selo Petnjica u opštini Šavnik u Crnoj Gori poznato je kao postojbina bratstva Karadžić. U ovom selu u kojem se svi prezivaju Karadžić meštani su naročito ponosni na tri svoja prezimenjaka – Vuka, Šuja i Radovana. Za stanovnike sela Petnjica… »
Vesti dana »
Greatest 100 percent free Revolves No deposit Incentives to own 2024 Earn Real cash
PP media pre 43 minutajoš 10 povezanih
Srpska lista osudila „uništenje“ kanala Ibar-Lepenac, zahteva istragu Kfora i Euleksa
Danas pre 7 satijoš 6 povezanih
Jovina gimnazija osuđuje politizaciju đaka uz izvinjenje Vučeviću, najavljeni disciplinski postupci
Radio 021 pre 49 minutajoš 2 povezane
Zelenski spreman za primirje ako Ukrajina uđe u NATO s teritorijom koju sada kontroliše
Danas pre 11 satijoš 3 povezane