Повезане вести

Маљевић: Не желим са Обрадовићем у слободу; Обрадовић: Поистоветила се са Вучићем (ФОТО,ВИДЕО)

Маљевић: Не желим са Обрадовићем у слободу; Обрадовић: Поистоветила се са Вучићем (ФОТО,ВИДЕО)

Вести онлине 21.03.2019
Расправа између глумица Бојане Маљевић, учеснице протеста "један од 5 милиона" и Бошка Обрадовића, лидера "Двери" настављена је и данас, када је је глумица изјавила да се није дистанцирала од грађанских протеста, већ од Бошка… »
Глумица брутално испрозивала и назвала фашистом лидера Двери на твитеру! Бошко одговорио: Био сам заљубљен у Бојану…

Глумица брутално испрозивала и назвала фашистом лидера Двери на твитеру! Бошко одговорио: Био сам заљубљен у Бојану…

Курир 21.03.2019
Глумица Бојана Маљевић оштро је прозвала лидера Двери Бошка Обрадовића, који је током протеста опозиције предводио хаос и упао у зграду РТС, назвавши га у свом твиту "фашистом". Имам госте на вечери али не могу да прескочим: са… »
Обрадовић: Био сам заљубљен у њу; Маљевић: Фашисто

Обрадовић: Био сам заљубљен у њу; Маљевић: Фашисто

Мондо 21.03.2019
Лидер Покрета Двери Бошко Обрадовић написао емотиван твит глумици Бојани Маљевић, која је га је пре неколико вечери назвала "фашистом", а то је поновила данас. Фото: Мондо/Стефан Стојановић Један од лидера опозиционог блока… »
"Можда сам лузер": Бошко Обрадовић: Са 18 година био сам заљубљен у Бојану Маљевић

"Можда сам лузер": Бошко Обрадовић: Са 18 година био сам заљубљен у Бојану Маљевић

Блиц 21.03.2019
Бојана Маљевић назвала је Бошка Обрадовића фашистом, те поводом његовог учешћа на протестима, рекла да са њим неће да "осваја слободу". Лидер Двери реаговао је тако што је твитовао да је - био заљубљен у познату глумицу… »
"Дистанцирала сам се од бошка, не од протеста": Бојана Маљевић: Не могу са људима који славе Караџића

"Дистанцирала сам се од бошка, не од протеста": Бојана Маљевић: Не могу са људима који славе Караџића

Блиц 21.03.2019
Нисам се дистанцирала од грађанских протеста, али не могу да пристанем да слободу освајам са Бошком Обрадовићем који има фашистичке ставове. Дистранцирала сам се од Обрадовића, каже глумица Бојана Маљевић. Она је пре неколико… »
Маљевић: Не могу да освајам слободу са људима који славе Радована Караџића

Данас 21.03.2019
Глумица Бојана Маљевић изјавила је да се није дистанцирала од грађанских протеста, али да је не може да пристане да слободу осваја са Бошком Обрадовићем који, како је рекла, има фашистичке ставове. Бојана Маљевић је у суботу… »
Бојана Маљевић: Не могу да освајам слободу са Обрадовићем који има фашистичке ставове и слави Радована Караџића

Бојана Маљевић: Не могу да освајам слободу са Обрадовићем који има фашистичке ставове и слави Радована Караџића

Телеграф 21.03.2019
Нема потребе да цитирам све његове изјаве на основу којих сам ја, и не само ја, закључила да има фашистичке ставове или подржава осведочене фашисте из историје - објаснила је Маљевић. Глумица Бојана Маљевић изјавила је за Н1… »

Н1 Инфо 21.03.2019
Глумица Бојана Маљевић изјавила је у Новом дану ТВ Н1 да се није дистанцирала од грађанских протеста, али да је не може да пристане да слободу осваја са Бошком Обрадовићем који, како је рекла, има фашистичке ставове. Бојана… »

Вести дана »