Povezane vesti

Maljević: Ne želim sa Obradovićem u slobodu; Obradović: Poistovetila se sa Vučićem (FOTO,VIDEO)

Maljević: Ne želim sa Obradovićem u slobodu; Obradović: Poistovetila se sa Vučićem (FOTO,VIDEO)

Vesti online 21.03.2019
Rasprava između glumica Bojane Maljević, učesnice protesta "jedan od 5 miliona" i Boška Obradovića, lidera "Dveri" nastavljena je i danas, kada je je glumica izjavila da se nije distancirala od građanskih protesta, već od Boška Obradovića i… »
Glumica brutalno isprozivala i nazvala fašistom lidera Dveri na tviteru! Boško odgovorio: Bio sam zaljubljen u Bojanu…

Glumica brutalno isprozivala i nazvala fašistom lidera Dveri na tviteru! Boško odgovorio: Bio sam zaljubljen u Bojanu…

Kurir 21.03.2019
Glumica Bojana Maljević oštro je prozvala lidera Dveri Boška Obradovića, koji je tokom protesta opozicije predvodio haos i upao u zgradu RTS, nazvavši ga u svom tvitu "fašistom". Imam goste na večeri ali ne mogu da preskočim: sa Boškom u RTS -… »
Obradović: Bio sam zaljubljen u nju; Maljević: Fašisto

Obradović: Bio sam zaljubljen u nju; Maljević: Fašisto

Mondo 21.03.2019
Lider Pokreta Dveri Boško Obradović napisao emotivan tvit glumici Bojani Maljević, koja je ga je pre nekoliko večeri nazvala "fašistom", a to je ponovila danas. Foto: Mondo/Stefan Stojanović Jedan od lidera opozicionog bloka Savez za Srbiju Boško… »
"Možda sam luzer": Boško Obradović: Sa 18 godina bio sam zaljubljen u Bojanu Maljević

"Možda sam luzer": Boško Obradović: Sa 18 godina bio sam zaljubljen u Bojanu Maljević

Blic 21.03.2019
Bojana Maljević nazvala je Boška Obradovića fašistom, te povodom njegovog učešća na protestima, rekla da sa njim neće da "osvaja slobodu". Lider Dveri reagovao je tako što je tvitovao da je - bio zaljubljen u poznatu glumicu! "Kad sam imao 18… »
"Distancirala sam se od boška, ne od protesta": Bojana Maljević: Ne mogu sa ljudima koji slave Karadžića

"Distancirala sam se od boška, ne od protesta": Bojana Maljević: Ne mogu sa ljudima koji slave Karadžića

Blic 21.03.2019
Nisam se distancirala od građanskih protesta, ali ne mogu da pristanem da slobodu osvajam sa Boškom Obradovićem koji ima fašističke stavove. Distrancirala sam se od Obradovića, kaže glumica Bojana Maljević. Ona je pre nekoliko dana, tokom protesta… »
Maljević: Ne mogu da osvajam slobodu sa ljudima koji slave Radovana Karadžića

Danas 21.03.2019
Glumica Bojana Maljević izjavila je da se nije distancirala od građanskih protesta, ali da je ne može da pristane da slobodu osvaja sa Boškom Obradovićem koji, kako je rekla, ima fašističke stavove. Bojana Maljević je u subotu izazvala dosta… »
Bojana Maljević: Ne mogu da osvajam slobodu sa Obradovićem koji ima fašističke stavove i slavi Radovana Karadžića

Bojana Maljević: Ne mogu da osvajam slobodu sa Obradovićem koji ima fašističke stavove i slavi Radovana Karadžića

Telegraf 21.03.2019
Nema potrebe da citiram sve njegove izjave na osnovu kojih sam ja, i ne samo ja, zaključila da ima fašističke stavove ili podržava osvedočene fašiste iz istorije - objasnila je Maljević. Glumica Bojana Maljević izjavila je za N1 da se nije… »

N1 Info 21.03.2019
Glumica Bojana Maljević izjavila je u Novom danu TV N1 da se nije distancirala od građanskih protesta, ali da je ne može da pristane da slobodu osvaja sa Boškom Obradovićem koji, kako je rekla, ima fašističke stavove. Bojana Maljević je u subotu… »

Vesti dana »