Povezane vesti

Biciklisti održali protestni performans ispred Skupštine grada

Nova ekonomija pre 30 dana
Članovi udruženja građana Ulice za bicikliste održali su danas ispred Skupštine grada protestni performans zbog najavljene izmene u naplati gradskog prevoza za koju ističu da nanosi finansijsku štetu. Član udruženja Zoran Bukvić rekao je da je ministar finansija Siniša Mali izjavio da biciklistima... »

Protest biciklista ispred Skupštine grada s maskama Vesića i Malog

Novi magazin pre 30 dana
Članovi udruženja građana Ulice za bicikliste održali su danas ispred Skupštine grada protestni performans zbog najavljene izmene u naplati gradskog prevoza za koju ističu da nanosi finansijsku štetu.
Član udruženja Zoran Bukvić rekao je da je "ministar finansija Siniša Mali izjavio da biciklistima ne treba dati naknadu za prevoz jer imaju sopstveni". "Znači, kad idete kolima na posao vi dobijete pare za beznin ako donesete... »

Protest biciklista: Performans ispred Skupštine grada sa maskama Vesića i Malog

Beta pre 30 dana
Članovi udruženja gradjana Ulice za bicikliste održali su danas ispred Skupštine grada protestni performans zbog najavljene izmene u naplati gradskog prevoza za koju ističu da nanosi finansijsku štetu. Član udruženja Zoran Bukvić rekao je da je "ministar finansija Siniša Mali izjavio da... »
©2019 Netmark d.o.o.