Povezane vesti
Zajapurila se od besa! Kad te dobijem na sudu i uzmem ti pare bićeš prebijena, ku.Vetino! Jeziva svađa Zorice Marković i…
Kurir 21.03.2019
Odnos Sanje Stanković i Zorice Marković i te kako je uzburkao atmosferu u rijaliti kući. Cimerke su se pre svega sporečkale zbog noža, a onda je nastao pravi haos u kojem je i Matora pustila svoj jezik. "Da neko priča da je neko prebio moje dete... je*em… »
Teške optužbe: Matora i Zorica se umalo potukle! (video)
Svet & Skandal 21.03.2019
Pitanje koje je uzbrukalo atmosferu u Beloj kući odnosilo se na odnos Sanje Stanković i Zorice Marković. Zadrugarke su se posvađale zbog noža, a onda je sve eskaliralo žestokom svađom kada su pale teške reči. “Da neko priča da je neko prebio moje dete… »
Ližeš p*čku na silu, a napolju se s muškarcima j*beš za 150 €: Zorica Marković raskrinkala Sanju, a onda je Matorina devojka…
Kurir 21.03.2019
Sanja Stanković i Zorica Marković posvađale su se zbog noža i viljuške, a zbog njihove žestoke svađe intervenisalo je i obezbeđenje. "To je već drugi put da me otkucaš ni krivu ni dužnu! Sjaši s mene, nemoj više da mi se obraćaš! Ti lažeš sve u životu… »
Vesti dana »
Mesi pisao istoriju, Argentina zgazila Jordan: Leo ga dao iz slobodnjaka da podseti ko je najveći ikada
Mondo pre 38 minutajoš 15 povezanih
Da li ste ikada videli manji ofsajd? Zbog ovoga Kolumbija nije savladala Portugal
Telegraf pre 2 satajoš 10 povezanih
AP: Vučić najavio ostavku za nekoliko nedelja, otvorio put prevremenim izborima
Danas pre 6 satijoš 1 povezana