Povezane vesti

Zajapurila se od besa! Kad te dobijem na sudu i uzmem ti pare bićeš prebijena, ku.Vetino! Jeziva svađa Zorice Marković i…

Zajapurila se od besa! Kad te dobijem na sudu i uzmem ti pare bićeš prebijena, ku.Vetino! Jeziva svađa Zorice Marković i…

Kurir 21.03.2019
Odnos Sanje Stanković i Zorice Marković i te kako je uzburkao atmosferu u rijaliti kući. Cimerke su se pre svega sporečkale zbog noža, a onda je nastao pravi haos u kojem je i Matora pustila svoj jezik. "Da neko priča da je neko prebio moje dete… »
Teške optužbe: Matora i Zorica se umalo potukle! (video)

Teške optužbe: Matora i Zorica se umalo potukle! (video)

Svet & Skandal 21.03.2019
Pitanje koje je uzbrukalo atmosferu u Beloj kući odnosilo se na odnos Sanje Stanković i Zorice Marković. Zadrugarke su se posvađale zbog noža, a onda je sve eskaliralo žestokom svađom kada su pale teške reči. “Da neko priča da je neko prebio… »
Ližeš p*čku na silu, a napolju se s muškarcima j*beš za 150 €: Zorica Marković raskrinkala Sanju, a onda je Matorina…

Ližeš p*čku na silu, a napolju se s muškarcima j*beš za 150 €: Zorica Marković raskrinkala Sanju, a onda je Matorina…

Kurir 21.03.2019
Sanja Stanković i Zorica Marković posvađale su se zbog noža i viljuške, a zbog njihove žestoke svađe intervenisalo je i obezbeđenje. "To je već drugi put da me otkucaš ni krivu ni dužnu! Sjaši s mene, nemoj više da mi se obraćaš! Ti lažeš… »

Vesti dana »