Повезане вести

Зајапурила се од беса! Кад те добијем на суду и узмем ти паре бићеш пребијена, ку.Ветино! Језива свађа Зорице Марковић и…

Зајапурила се од беса! Кад те добијем на суду и узмем ти паре бићеш пребијена, ку.Ветино! Језива свађа Зорице Марковић и…

Курир 21.03.2019
Однос Сање Станковић и Зорице Марковић и те како је узбуркао атмосферу у ријалити кући. Цимерке су се пре свега споречкале због ножа, а онда је настао прави хаос у којем је и Матора пустила свој језик. "Да неко прича да је неко… »
Тешке оптужбе: Матора и Зорица се умало потукле! (видео)

Тешке оптужбе: Матора и Зорица се умало потукле! (видео)

Свет & Скандал 21.03.2019
Питање које је узбрукало атмосферу у Белој кући односило се на однос Сање Станковић и Зорице Марковић. Задругарке су се посвађале због ножа, а онда је све ескалирало жестоком свађом када су пале тешке речи. “Да неко прича да је… »
Лижеш п*чку на силу, а напољу се с мушкарцима ј*беш за 150 €: Зорица Марковић раскринкала Сању, а онда је Маторина девојка…

Лижеш п*чку на силу, а напољу се с мушкарцима ј*беш за 150 €: Зорица Марковић раскринкала Сању, а онда је Маторина девојка…

Курир 21.03.2019
Сања Станковић и Зорица Марковић посвађале су се због ножа и виљушке, а због њихове жестоке свађе интервенисало је и обезбеђење. "То је већ други пут да ме откуцаш ни криву ни дужну! Сјаши с мене, немој више да ми се обраћаш… »

Вести дана »