Povezane vesti

"Ja sam imala 15, on 53": Milijana progovorila o prvom seksu (video)

"Ja sam imala 15, on 53": Milijana progovorila o prvom seksu (video)

Blic 21.03.2019
Milijana Bogdanović (21) želi da rodi dete izabraniku Milojku Božiću (74), ali i da zajedno sa njim uđe u rijaliti. Ipak, Milijana je ovaj put otkrila i nešto više iz svoje intime, a to je kada je prvi put imala seks. Više o tome u videu.… »
"Uradili bismo to zbog novca": Milijana i Milojko imali samo jedan zahtev za ulazak u rijaliti

"Uradili bismo to zbog novca": Milijana i Milojko imali samo jedan zahtev za ulazak u rijaliti

Blic 21.03.2019
O Milijani Bogdanović (21) i Milojku Božiću (74) poslednjih dana priča cela Srbija. Ljubav između para koji se sprema za ulazak u rijaliti intrigira mnoge, a oni otkrivaju šta bi to uradili zbog novca. - Nismo još doneli konačnu odluku, ali… »
Milojko (74) se setio prvog poljupca i seksa sa Milijanom (21), a onda je on otkrio zašto su raskinuli

Milojko (74) se setio prvog poljupca i seksa sa Milijanom (21), a onda je on otkrio zašto su raskinuli

Blic 21.03.2019
O Milijani Bogdanović (21) i Milojku Božiću (74) poslednjih dana priča cela Srbija. Ljubav između para koji se sprema za ulazak u rijaliti intrigira mnoge, a Milojko otkriva da se seća prvog poljupca sa 53 godine mlađom Milijanom. - Prvi put smo… »

Vesti dana »