Повезане вести

"Ја сам имала 15, он 53": Милијана проговорила о првом сексу (видео)

"Ја сам имала 15, он 53": Милијана проговорила о првом сексу (видео)

Блиц 21.03.2019
Милијана Богдановић (21) жели да роди дете изабранику Милојку Божићу (74), али и да заједно са њим уђе у ријалити. Ипак, Милијана је овај пут открила и нешто више из своје интиме, а то је када је први пут имала секс. Више о томе… »
"Урадили бисмо то због новца": Милијана и Милојко имали само један захтев за улазак у ријалити

"Урадили бисмо то због новца": Милијана и Милојко имали само један захтев за улазак у ријалити

Блиц 21.03.2019
О Милијани Богдановић (21) и Милојку Божићу (74) последњих дана прича цела Србија. Љубав између пара који се спрема за улазак у ријалити интригира многе, а они откривају шта би то урадили због новца. - Нисмо још донели коначну… »
Милојко (74) се сетио првог пољупца и секса са Милијаном (21), а онда је он открио зашто су раскинули

Милојко (74) се сетио првог пољупца и секса са Милијаном (21), а онда је он открио зашто су раскинули

Блиц 21.03.2019
О Милијани Богдановић (21) и Милојку Божићу (74) последњих дана прича цела Србија. Љубав између пара који се спрема за улазак у ријалити интригира многе, а Милојко открива да се сећа првог пољупца са 53 године млађом… »

Вести дана »